Extensia de parteneriat oferă 1 milion de mese anual pentru animalele de companie fără adăpost

Parteneriatul de trei ani ajută la 1 milion de adăpost animale

Mâncarea brută de animale de companie devine o tendință tot mai mare. Deși există critici, majoritatea proprietarilor de câini care au încercat alimente crude cu câinele lor au observat o îmbunătățire vastă în sănătatea și bunăstarea generală a animalelor de companie. Instinct, O marcă de produse alimentare brute de către varietatea naturii, nu numai că încearcă să ajute câinii și pisicile care sunt hrănite cu produsele lor, dar ele sunt în curs de echipare pentru a ajuta și la adăpostul animalelor.

Parteneriatul de trei ani ajută la 1 milion de adăpost animale

Instinct a anunțat ieri, 3 februarie 2016 că vor continua și își vor extinde parteneriatul cu cei mai buni prieteni ai animalelor. Organizația este singurul grup național de bunăstare a animalelor care se concentrează pe oprirea uciderea câinilor și pisicile care locuiesc în adăposturi din Statele Unite.

Reed Howlett, CEO-ul varietății naturii, spune că compania este într-o misiune de a transforma viața pisicilor și a câinilor prin nutriție reală brută. El spune că sunt mândri că ajută la aducerea mai multă atenție mișcării fără ucidere prin acest parteneriat pe termen lung.

"Credem că toate animalele de companie merită cea mai bună viață posibilă. Este într-adevăr această credință care ne-a inspirat să luăm măsuri și să ne facem parte. Înțelegem puterea nutriției brute. Noi credem în ea. Și știm binele pe care îl poate face, așa că are sens doar să-l împărtășească."- Reed Howlett

LEGATE DE: Sfaturi despre cum să ajuți un câine vagabond

Co-fondator și CEO al Cei mai buni prieteni pentru animale, Castelul Gregory, spune că organizația este încântată să aibă instincturi de acord să-și extindă parteneriatul. Este nevoie de o mulțime de alimente pentru a hrăni animalele de adăpost și fără ajutorul unor donații mari ca acesta, adăpostul nu ar fi putut să-și prezinte misiunea. Nu toate animalele de companie sunt adoptate rapid, iar aceste facturi de hrană se adaugă.

Nu numai că sunt recunoscători pentru a obține hrană pentru animale de companie gratuite, cei mai buni prieteni este încântat să ofere animale de salvare de top de calitate de calitate nutriție de calitate. Instinctele sunt naturale și fără cereale. Ei pretind că sunt lider în Alimente de animale de companie brute, și alimentele lor sunt 100% fără soia, grâu, porumb și arome artificiale și culori. Fiecare dietă este bogată în păsări de curte, carne sau proteine ​​de pește.

Toate riscurile deoparte, o dietă alimentară brută este la fel de naturală, iar instinctele oferă o varietate de opțiuni pentru a satisface nevoile fiecărui câine. Bew Boost Kibble oferă o dietă echilibrată și completă pentru câini în fiecare etapă a vieții și oferă, de asemenea, opțiuni formulate în mod specific pentru rasele mici și de jucării, puii și Câini de rang înalt.

Parteneriatul de trei ani ajută la 1 milion de adăpost animale

Această formulă de hrană pentru câini combină alimente crude bogate în proteine ​​și înghețată. Instinctele oferă, de asemenea, amestecuri cu ingrediente limitate și un amestec pentru gestionarea sănătății în greutate.

LEGATE DE: 101 cele mai populare branduri de mâncare câine

Dacă animalul dvs. de companie are nevoie de mâncare pentru câini, Instincts oferă și asta. Acestea au mai multe soiuri de alimente conservate, incluzând un amestec pentru rasele mici și un amestec limitat de ingredient. Proprietarii de câini pot obține, de asemenea, mixere de impulsuri de instinct, care sunt un topper pe care îl puteți adăuga la kibulul câinelui nostru pentru a-i oferi beneficiile alimentelor brute.

Linia instinctelor include, de asemenea, mese brute înghețate și multe soiuri diferite de câine tratează. Parteneriatul dintre instinct și cei mai buni prieteni a început la începutul anului 2015 cu instinct de suport pentru animalele de companie la cei mai buni prieteni sanctuar animale din Utah.

Ca parte a expansiunii, instinctul va hrăni acum câinilor și pisicilor la Centrul de adopție al Prietenului de Pet, No-Kill Los Angeles, Centrul SPAY / NEUTER în Centrul de adopție al lui La, și Clinici Spay / Neume în Salt Lake City. Mai târziu în acest an, cei mai buni prieteni vor deschide un nou centru de adopție din New York City și instinctele vor hrăni și pisicile și câinii acolo!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Extensia de parteneriat oferă 1 milion de mese anual pentru animalele de companie fără adăpost