Naturalurile de primăvară donează 200.000 de kilograme de hrană pentru câini

Naturalurile de primăvară donează 200.000 de kilograme de hrană pentru câini

Cu sediul în Mitchell, Dakota de Sud, Naturale naturale de primăvară este o marcă de alimente pentru animale de companie fabricate de produse PET PET, o filială a grupului american alimentar. La începutul acestei luni, compania a donat 200.000 de kilograme de hrană pentru câini la Centrul de Donație și Distribuție pentru salvarea animalelor de companie pentru Liga de adopție a animalelor de companie salvate (RPAL) din Texas.

Primăvara Naturals este o companie de hrană pentru animale de companie care se concentrează pe nutriția animalelor pe care alimentele le hrănesc. Scopul lor este de a oferi produse sănătoase care vor oferi nutriție PET non-compromițătoare. Fiecare dintre rețetele lor este făcută numai cu ingrediente de calitate pe piață și fiecare ingredient provin în Statele Unite.

LEGATE DE: Dog Nutriție 101: Cum să hrăniți un câine

Compania utilizează doar carne reală, pește și păsări de curte în alimentele lor de companie. Ei nu folosesc nici un fel de mese sau subproduse. În plus, alimentele lor sunt fortificate cu mazăre verde, chickpeas întregi și ouă pentru proteine ​​adăugate.

Alimentele lor sunt, de asemenea grâu, porumb și gratuit de soia și, de asemenea, nu folosesc nici o tapioca, orez alb sau brun sau amidon de cartofi, ingrediente care sunt de obicei găsite în alte grâu, fără porumb, fără alimente pentru câini de soia.

Naturalurile de primăvară donează 200.000 de kilograme de hrană pentru câini

Primăvara Naturals este o firmă de familie de familie care a funcționat din 1946. Compania sprijină toate produsele sale cu o garanție de satisfacție de 100%.

În 2014, alimentele pentru câini de primăvară a fost certificată scăzută glicemică și diabetică de către Institutul de Cercetare Glicemică, făcându-l primul Kibble uscat pentru a câștiga această recunoaștere în Statele Unite.

Compania a crezut asta RPAL a fost mai mult decât meritarea donării lor. Liga de adopție are sediul în Dallas și oferă alimente pentru animale de companie și alte produse și livrări la mai mult de 100 de adăposturi de animale și salvați în Texas. Împreună adăposturile pe care le susțin ajutor peste 7.000 de câini, pisici și dihori în fiecare zi.

LEGATE DE: 10 alegeri ale celor mai bune branduri de mâncare câinilor ieftine

Donarea pe care naturalele de primăvară le-a făcut este echivalentă cu peste 7.000 de pungi de 26 de lire de alimente pentru câini de primăvară natural. Aceasta este o valoare de aproape 225.000 de dolari. Este se așteaptă să hrănească mai mult de 5.000 de câini Pentru o lună întreagă. Judy Griggs, un reprezentant pentru RPAL, spune că organizația a fost suflată de generozitatea oamenilor de la naturalele de primăvară.

Membrii RPAL au nevoie de aproximativ 1.212.530 de kilograme de hrană pentru câini și pisici în fiecare an. Care este egal cu aproximativ 702.625 de dolari.00 În valoare de alimente pentru animale de companie anual. Echipa de la RPal lucrează pentru a îndeplini această nevoie prin furnizarea de membri cu o varietate de alimente de animale de companie achiziționate și donate.

Este transmis membrilor lor fie gratuit, fie la un preț extrem de redus. Ei dobândesc aceste produse prin relațiile lor stabilite cu producătorii și distribuitorii din întreaga țară.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Naturalurile de primăvară donează 200.000 de kilograme de hrană pentru câini