Cum să evacuați cu pisicile în caz de urgență

pisica într-un transportator de animale de companie

Dezastrele naturale și de om pot apărea în orice locație și în orice moment. Incidentele locale pot afecta doar casa dvs., dar incidentele regionale pot afecta un întreg cartier sau regiune. Cei afectați sunt lăsați în picioare și se confruntă cu sarcina de a-și reconstrui viața. Orice de la inundații și incendii la războaie și tulburări civile poate duce la faptul că trebuie să vă părăsiți casa pentru o vreme. Ar putea fi zile, săptămâni sau chiar luni înainte de a vă putea întoarce la a trăi în casa dvs. Acest lucru este foarte supărător pentru oameni, dar v-ați gândit la cât de stresantă ar fi pentru animalele din viața voastră?

Pisicile, în special, pot fi foarte distruse de a-și părăsi împrejurimile familiare. Puteți face ca tranziția să fie mai ușoară pentru a fi pregătiți în avans doar în cazul în care ar trebui să se întâmple de neconceput. Există o mulțime de lucruri pe care le puteți face pentru a vă pregăti pisicile pentru o astfel de urgență.

Mulți proprietari au pus, de asemenea, un kit de evacuare de urgență pentru pisica lor. Bineînțeles, ei speră că nu vor trebui niciodată să o folosească, dar se agită să știe că există în cazul în care aveți nevoie de ea.

poartă o pisică

Puneți împreună un plan de evacuare pentru pisica dvs

Dacă nu este sigur pentru tine să rămâi în casa ta, nu este sigur nici pentru pisica ta. Evident, siguranța umană vine mai întâi și nu ar trebui să vă puneți niciodată viața în pericol pentru a vă salva pisica. Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă asigura că o evacuare de urgență cu o pisică va merge mai bine.

  • Lucrați unde veți merge

PRE-plan în care tu și pisica ta ar putea sta dacă ar fi trebuit să-ți părăsești casa. Ar putea fi cu prietenii sau familia dacă au case prietenoase pisicilor. Multe hoteluri nu vă vor permite să aveți o pisică în camera dvs. și adăposturile de urgență nu sunt locuri prietenoase cu pisici în general. Alternativ, cercetați pensiunile de pisici locale și găsiți unul pe care îl cunoașteți că veți fi mulțumiți. Au numerele lor de contact de urgență în mână, astfel încât să le puteți contacta în orice moment al zilei sau al nopții.

  • Învățați pisica voastră să vină când chemați

Este posibil să trebuiască să vă părăsiți casa în grabă și nu veți avea timp să le căutați. Puteți învăța pisica voastră să vină la dvs. când vă chemați, oferindu-le o pisică gustoasă când o fac acest lucru. Este posibil să găsiți că un clicker sau agitator ajută la procesul de instruire. Instruirea pisicii tale să vină la o comandă de fluier este o idee bună, deoarece vocea ta nu poate fi auzită peste alarme și vehicule de urgență. Asigurați-vă că dvs. și pisica dvs. vă distrați în timp ce învățați acest nou truc.

În legătură cu o postare: Cea mai bună pisică tratează

  • Identificați unde îi place pisica ta să se ascundă

O pisică stresată va avea tendința de a se ascunde într-un loc de ascundere familiar. Trebuie să știți unde sunt acestea pentru a vă găsi pisica în caz de urgență. Când pisica dvs. devine stresată de ceva, țineți-vă un ochi și observați unde se ascund. Vă va economisi ore de căutare într-o situație de urgență reală.

  • Planificați cum vă veți transporta pisica

Spre deosebire de câini, pisicile nu vor aprecia că sunt conduse de casa ta. Dacă încercați să le purtați, ei sunt foarte probabil să se lupte și să iasă din brațe. Acest lucru este periculos pentru tine și pentru ei. Este esențial să le utilizați pentru a fi transportați într-un transportator de pisici corespunzător. Cumpărați una potrivită și păstrați-o în jurul casei cu ușa deschisă în orice moment. Plasați o pătură moale în interior pentru a face o primire. Când pisica dvs. trebuie să fie transportată, ei nu vor fi stresați prin faptul că este pus în interiorul transportatorului, deoarece vor fi atât de familiarizați.

În legătură cu o postare: Cel mai bun transportator de pisici

  • Asigurați-vă că transportatorul este potrivit

Transportatorii mai mici vă vor fi mai ușor de transportat. Amintiți-vă, probabil că va trebui să-l purtați singur. Pe de altă parte, trebuie să fie suficient de mare pentru ca tu să-ți faci pisica în grabă. Cuștile cu fermoar sunt rareori suficient de robuste pentru o evacuare de urgență. În schimb, alegeți o varietate de plastic tare cu ușile în siguranță

  • Practicați un burghiu de evacuare

Nu așteptați o situație de urgență reală pentru a încerca acest lucru! Au o încercare de încercare în cazul în care vă cheamă pisica (sau căutați-le dacă au ascuns), ia-le în transportatorul lor, apucați-vă kitul de evacuare de urgență (conținutul este listat mai jos) și ieșiți din casă. Cat timp ti-a luat? Ar fi acceptabilă în caz de urgență? Dacă a durat ore, aveți mai multe pregătiți și instruiți munca de făcut.

  • Luați în considerare formarea de leșie

Câinii tind să fie mai buni decât pisicile din situații de urgență, deoarece proprietarul poate să-i iau o leșie și să-i ducă departe de pericol. O pisică care nu este pregătită de leșie, va urî asta și ar putea face rău. Dacă doriți să faceți o parte a leșiei planului dvs. de evacuare de urgență, trebuie să vă folosiți pisica. De preferință, începeți antrenamentul atunci când sunt un pisoi. Hamele de pisică sunt mai sigure decât leashes atașate de gulere, deoarece pisica dvs. nu poate să sară la fel de ușor și este mai puțin probabil să se rănească sau pe oricine altcineva. Leashes cu reflectoare de noapte sunt cele mai bune pentru situații de urgență atunci când vizibilitatea poate fi foarte slabă.

În legătură cu o postare: Cel mai bun ham de pisică

  • Identificarea CAT

Dacă vă puteți separa de pisica dvs. în timpul evacuării, trebuie să le puteți identifica dacă acestea sunt găsite de altcineva și luate la siguranță. Ați putea pune o etichetă de identitate pe gulerul lor, dar gulerele pot cădea uneori. A Microchip este o altă alternativă și poate fi scanată de mașini speciale care sunt deținute de vedeteri și adăposturi pentru animale. Nu uitați să vă actualizați detaliile de contact cu furnizorul de cipuri atunci când modificați adresa sau numărul de telefon sau nu vor putea să vă mențină. Este, de asemenea, o idee bună să aveți câteva fotografii ale pisicilor dvs. pe telefonul dvs. pentru a arăta oamenilor dacă trebuie să vă căutați.

pisoi într-o pungă

Pregătiți un kit de evacuare de urgență pentru pisica ta

Nu puteți avea grijă de o pisică într-o situație de urgență fără a avea unele consumabile. Este util să le adunați împreună într-un rucsac pe care îl puteți păstra aproape de transportatorul dvs. de pisici. A Cat rucsac este mai util decât o pungă deoarece va trebui deja să transportați transportatorul de companie într-o mână și poate avea nevoie de cealaltă mână liberă pentru a vă stabili pe căi periculoase și pe scări. Apoi, ar trebui să se întâmple mai rău, tot ce trebuie să faceți este să vă pop pisica în transportator și luați rucsacul. Iată câteva idei despre ceea ce ar trebui să puneți în kitul dvs. de evacuare de urgență a pisicii.

  • Sticle de apă

Nu presupuneți că veți fi evacuați undeva care va avea apă pentru pisica voastră. O sticlă de apă de 8 oz va dura pisica dvs. de până la trei zile. Aveți nevoie de două sticle în kitul dvs. de urgență.

  • Mâncare pentru pisici

Puteți lua alimente uscate într-o pungă sigilată sau alimente de pisică umedă cu flip capace de top. Avantajul alimentelor conservate este acela că asigură umiditate, precum și nutrienți. O pisică foarte stresată poate să nu bea suficientă apă pentru a le menține hidratați. Pachetele sigilate de alimente semi-umede pot fi o altă opțiune.

  • Boluri de hrănire

Ați putea utiliza recipiente de depozitare a alimentelor de unică folosință cu capace. Acestea nu vor ocupa mult spațiu în kitul tău.

  • Tava de gunoi de urgență

Cazarea dvs. de urgență poate să nu aibă a Cutie de pisici Deci va trebui să improvizați. Panii de prăjire din aluminiu de unică folosință sunt o dimensiune perfectă și vor face până când aveți șansa de a face mai multe aranjamente permanente. Dacă gazda dvs. nu are nici o gunoi de pisică, puteți folosi hârtie mărunțită, nisip sau chipuri de lemn fin ca o măsură temporară. Nu uitați că scoopii și pungile de plastic sunt, de asemenea, foarte utile ca și spray de neutralizare a mirosului.

În legătură cu o postare: Cel mai bun gunoi de pisică

  • Medicament

Pisica ta poate lua medicamente esențiale pentru o afecțiune cronică. Păstrați o sursă de acest lucru în rucsacul dvs. de urgență. Puteți să vă explicați medicului veterinar de ce aveți nevoie de o rețetă suplimentară când vă configurați rucsacul. Verificați-o periodic pentru a vă asigura că data de utilizare nu a expirat. Pastilele și pulberile ne-constituite vor dura mult mai mult decât medicina lichidă. Nu uitați și un dozator de medicament lichid, de asemenea, dacă aveți nevoie de unul. Aveți nevoie de cel puțin o ofertă de o săptămână.

  • Documente de lucru

Este posibil să aveți nevoie de documente pentru a dovedi o rasă pedigree sau o dovadă a proprietății. Nu doriți ca acestea să fie distruse într-o situație de urgență, astfel încât să le păstrați în rucsac și vor fi cu voi în orice moment. De asemenea, aveți nevoie de vaccinare și înregistrări medicale. Dacă trebuie să vă verificați pisicile într-o pensiune de pisică pentru câteva zile, vor dori să le vadă.

  • Numere de urgență

În aceste zile, majoritatea oamenilor stochează toate detaliile de contact pe un telefon mobil, dar dacă telefonul dvs. este pierdut sau deteriorat sau nu aveți ocazia de a le încărca? Este sensibil să stocați datele de contact pentru veterinar pe o bucată de hârtie din rucsac.

  • Trusă de prim ajutor

Este posibil ca pisicile dvs. să susțină rănile minore în timpul unei evacuări de urgență și ar fi utilă dacă ați putea să vă ocupați de dvs. Un kit de prim ajutor trebuie să conțină mănuși de latex, unele dezinfectante și bandaj lichid și un lapte de magnezie în caz de ingestie accidentală a unei substanțe otrăvitoare. Alte elemente utile ar fi salina de spălare a ochilor, unele pansamente de tifon și o foarfecă mică. Prosoape de hârtie și șervețele pentru copii sunt, de asemenea, foarte utile pentru curățarea după leziuni sau mici "accidente".

  • Paturi familiare

Sperăm că veți pune deja niște așternuturi moi în transportatorul pisicii dvs. și acest lucru va fi familiarizat. Câteva jucării familiare vor ajuta și.

  • Articole de îngrijire personală

Dacă aveți o rasă foarte lungă de pisică, nu uitați peria de îngrijire sau pieptene.

În legătură cu o postare: Cea mai bună perie de pisică

  • Calmarea remediilor

Puteți reduce stresul oferind așternut familiar sau chiar imbracaminte care miroase ca tine pentru ca pisica ta sa doarme. Cu toate acestea, unele pisici vor fi în continuare foarte stresate. Puteți afișa câteva tranchilizatoare sau remedii calme în rucsac, astfel încât acestea vor fi la îndemână dacă aveți cu adevărat nevoie de ele.

  • Bandă de reparații

Purtatorii de pisici din plastic se pot rupe foarte ușor în situații de urgență și nu veți putea găsi o altă dată pentru o vreme. Când sunt mutate în și în afara vehiculelor de salvare sau a bărcilor se pot sparge și acest lucru este periculos pentru dvs. și pisica dvs. Unele benzi de reparații grele ocupă foarte puțin spațiu, dar ar putea fi foarte util în acest tip de situație.

pisică într-un rucsac

Într-o situație de viață sau de moarte

Rareori, apare o situație în care trebuie să evacuați o pisică necooperantă în câteva secunde pentru a-și salva viața. O inundație de uragan sau flash ar fi un exemplu tipic. Nu riscați niciodată propria viață pentru a salva un animal și nu vă întoarceți într-o proprietate arzătoare pentru a salva o pisică pe care o credeți că este acolo. Șansele sunt deja au scăpat.

Cu toate acestea, dacă trebuie să vă luați pisica în grabă, este acceptabil să le plasați pentru o perioadă foarte scurtă de timp în interiorul unei perne. Ei nu-i vor place, dar vă va permite o protecție de la a fi zgâriați sau mușcați în timp ce le duceți într-un loc de siguranță.

În cele din urmă, există adesea organizații de caritate locale de animale care au lucrători pe teren care pot ajuta cu animalele de familie din familii evacuate. Serviciile de urgență sau autoritățile locale vă vor putea pune în contact cu ele.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să evacuați cu pisicile în caz de urgență