Producătorul de produse alimentare mici din texas navele din întreaga lume

Producătorul de produse alimentare mici din Texas Navele din întreaga lume

Produse din Texas Farm Facilitatea situată în Nacogdoches, Texas are o acoperire mult mai mare decât comunitatea lor mică imaginată vreodată a fost posibilă. În timpul unui turneu Texas Agrilife AG ​​în această săptămână, sa raportat că compania mică oferă de fapt o mulțime de alimente de animale de companie în multe țări diferite din întreaga lume.

Recunoașterea a adus o mare atenție rolului important pe care agricultura îl joacă în economia comunității în jurul nacogdoches. Scopul turneului a fost acela de a arăta oamenilor în comunitatea locală exact ceea ce se întâmplă la instalație și îi ajută să aprecieze pe deplin contribuția la economia locală.

LEGATE DE: Trebuie să aibă consumabile câinilor Fiecare proprietar de câini ar trebui să aibă

Lone Star Dog Food este compania cele mai cunoscute marcă, Dar oamenii care au luat turul au realizat că 80% din producția de la plantă este de fapt pentru etichete decât brandul familiar. Împreună cu mâncărurile de animale de companie singuratice Lone Star, produc, de asemenea, alimente precise de animale de companie, alimente de Pet Star Pro, alimente ANF PET, îngrășăminte și alimente pentru multe animale de fermă diferite.

Oamenii din comunitate nu realizează reprezentarea internațională că produsele din Texas Farm. În timpul Zilei turului, unul dintre containerele de transport maritim a fost umplut cu alimente de câine singuratic lone care se îndrepta spre Taiwan. Josh Adams, vicepreședinte al operațiunilor pentru produsele din Texas Farm, a declarat că facilitatea este certificată ca o facilitate de export și că acestea livrează în 38 de țări din întreaga lume.

Producătorul de produse alimentare mici din Texas Navele din întreaga lume

Fiecare expediere trebuie să îndeplinească standardele țării individuale, iar Adams spune că produsele din Texas Farm este una dintre cele mai puține companii din toate Texas care pot livra la toate cele 38 de țări. Exporturile asiatice sunt puternice, dar unele țări sunt mai dure de navă.

LEGATE DE: Dog Nutriție 101: Cum să hrăniți un câine

De exemplu, este imposibil ca compania să trimită în nici o țară europeană în acest moment. Au adoptat restricții stricte organisme modificate genetic, care se găsesc în aproape toate boabele americane. Produsele din Texas Farm utilizează aproximativ 165 de persoane și au distribuitori în întreaga regiune.

Compania este una din doar câteva generații a treia, întreprinderile familiale în statul Texas. Ei au fost fabricarea alimentelor pentru animale de companie din 1930. Scopul lor este de a produce alimente comerciale și accesibile comerciale și de companie, care este bine echilibrată și nutritivă.

Deoarece câinii au un palet selectiv, compania își trimite produsele într-o unitate de testare în afara ST. Louis trebuie testat. Au peste 150 de formule care sunt ambalate mai mult de 400 de moduri diferite. Compania caută mereu mai multe modalități de a crește și de a se extinde.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Producătorul de produse alimentare mici din texas navele din întreaga lume