Câine "conduce" un bmw? C!

Câine conduce un bmw

Pot să accept faptul că există câini care rulează în jurul valorii de mai bine îmbrăcați decât mine și chiar aceia ale căror diete constă numai din cele mai potrivite ingrediente, dar când unul este "de conducere și # 8221; în jur într-o mașină mai frumoasă decât mine și # 8230; c`mon!

Luigi Maestro, Un Lumabil Shih Tzu, se rotește pe trotuarul din partea de sus a Orientului superior din New York (desigur) cu părintele de companie și autorul și # 8220; mama, # 8221; Anisha Lakhani. El stă inteligent (și un sumbru de tadă) pe scaunul din față al lui BMW BMW strălucit, cu jante uimitoare și o fereastră frontală colorată. Lakhani se ocupă de telecomandă & # 8230; nu credeam cu adevărat că Luigi ar putea conduce, ai făcut-o?

Articol conex: Zece produse de câini neobișnuite de animale de companie cumpără

Câine conduce un bmw

Tone de fotografii au fost rupte din această pooch de înaltă răsturnare, inclusiv un pic de sportswriter, Neil Paine, de Focustitelyeight. Imaginea a devenit o lovitură instantanee și a explodat Internetul cu 18.250 retweets și 28.100 și # 8220; îi place.& # 8221;

Potrivit profilului scurt făcut pe acest câine norocos, Luigi a primit noua mașină pentru a cincea zi de naștere; care este de fapt 35 de ani în câini, deci, hei, a fost timpul!

Deși, aceasta este o idee distractivă pentru a vă deplasa în jurul tău, ea înfrânge scopul de a ieși la plimbare. Luigi nu face prea mult exerciții fizice. Să nu mai vorbim de factorul de frustrare al tuturor prietenilor lui blană "Dogging & # 8221; el pentru plimbare în parc.

În plus, ceea ce este acest animal de companie răsfățat pentru a șasea aniversare? Poate că jetul său sau un crucișător de cabină de lux?

Lungimile pe care le mergem pentru a impresiona bebelușii noștri prețioși nu încetează niciodată să mă uimească. Am căzut personal la victima celei mai noi craze sau tantalizarea plăcilor de alimente gourmet. Dar, în ciuda animalelor mele de animale, nu-i cumpăr o mașină.

Cu toate acestea, un Beemer de la distanță nu este cel mai apropiat dar de pe piață pentru câini. Ce zici de un scaun înalt inspirat de câine pentru un cabinet de kitty de nuc răcoros sau un cabinet de nuc, pornind de la $ 475? Nu le numiți cutii de gunoi la acel preț.

Câine conduce un bmw

Poate domnule. Luigi Shih Tzu va dori o confecție de aur pentru următoarea zi de naștere. Se desfășoară în jur de 1.000 de dolari, dar vine în trei arome prietenoase câinelui; Unt de arahide, dovleac și banane.

Daca tu crezi Elementele de mai sus sunt departe, nu au nimic Les Pooch`s V.I.P parfum. Este făcută din floarea rară a Osmanhus, care durează doi ani pentru a crește și a distila suficiente petale pentru o sticlă simplă 3 oz. Pretul? Țineți-vă pe acea leșie ... 3.000 de dolari!

De ce să-ți faci somnul de companie într-o casă obișnuită de câini, când poate să se relaxeze într-un mini-lui Mahal? Rockstar Puppy Boutique poate personaliza face orice câine de câine începând de la aproximativ 12.000 de dolari. Cu toate acestea, dacă aveți labele amplasate pe Taj, pregătiți-vă să scoți aproximativ 40.000 de dolari!

LEGATE DE: Cum comercializați un produs unic de câine?

Dacă toate aceste produse de companie ridicole nu sunt suficiente pentru a lătra, am salvat cele mai bune pentru ultimul. Posh Boutique Puppy vă va distruge pooch-ul într-un guler de diamante reale pentru AN & # 8220; Icy & # 8221; Prețul de numai 150 de dolari Grand!

Presupun că pentru acei oameni care sunt în mod financiar, aceste elemente sunt o simplă picătură în castronul de apă. În ceea ce privește prietenii mei de blană, până când această carieră de scriere se plătește, ei vor trebui să facă cu acele mari găsi cu amănuntul cu amănuntul.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câine "conduce" un bmw? C!