Mondial este un lider în industria produselor de companie

Mondial este un lider în industria produselor de companie

Lumea din lume a devenit una dintre cele mai mari comercianți cu amănuntul din țară cu achiziția recentă de câteva mărci majore. Compania are sediul în San Rafael, California, dar au planuri să se extindă la Novato această cădere. Compania a devenit 25 în acest an și a decis să se mute 18.500 de metri pătrați de spațiu.

În lume a început în garajul lui Aaron Lanstein în 1990. Lanstein a început proiectul cu co-fondatori Debra Lynn și Phil Genet pentru a face produse responsabile din punct de vedere ecologic pentru animale de companie. Evident, operațiunea a crescut considerabil de atunci, inclusiv două cumpărături de fonduri de capital privat. Primul a fost grupul Capstreet în 2005 și apoi partenerii de capitalul mistral în 2011.

LEGATE DE: Produse de câine impermeabile care sunt dovedite de lucru

Mondial are în prezent 53 de persoane, iar această mișcare le va da spațiul pentru a adăuga mai mult. Kevin Fick, CEO-ul din întreaga lume și imaginea de mai sus, spune că compania crește atât organic, cât și prin achiziții. El crede că nu există nici o limită a cantității de creștere pe care viitorul o deține pentru lume.

În luna mai, compania de produse pentru animale de companie a fuzionat cu Grupul Quaker Pet, o companie bazată pe Denver. Liniile lor de produse includ transportatorii Sherpa, aud jucării Doggy, paturi Godog, Fox & Hound Coliere de câine, și programul garantat la bord pentru preîncărcarea transportatorilor de animale de companie cu companii aeriene. Operațiunile pentru toate aceste branduri au fost consolidate în San Rafael, dar echipa de dezvoltare și design, condusă de fondatorii grupului de animale de companie Quaker, rămâne în continuare în Denver.

Mondial este un lider în industria produselor de companie

Termenii acordului nu au fost niciodată dezvăluiți, ci în conformitate cu compania, fuziunea a făcut din lume cel de-al șaselea cel mai mare furnizor de accesoriu pentru U.S. produse pentru animale de companie. Compania a suferit o altă schimbare majoră anul trecut când au rebrand cele trei linii cele mai mari și au adăugat linia licențiată Kathy Irlanda iubită.

LEGATE DE: 10 moduri de proprietari de câini pot merge verde și ecologic

Lightwise nu va dezvălui veniturile, ci vânzările de produse la marii comercianți cu amănuntul precum Petsmart, Wal-Mart, Petco, țintă, Ross, Pet Food Express, bunuri de origine și TJ MAXX Top 200 milioane dolari anual. Indiferent cât de mult fac, Focusul de mediu a companiei este încă la fel ca atunci când a început în subsolul lui Aaron Lanstein acum 25 de ani.

Produsele din întreaga lume sunt făcute în principal din resurse ecologice recuperate, reciclate, regenerabile și certificate. La o fabrică de companie din Texas, în întreaga lume folosește plasticul reciclat și spumă de memorie de la saltele pentru a face umplerea pentru paturile lor de companie. Scopul lor este de a schimba așteptările proprietarilor de animale de companie despre simțul, aspectul, prețul și performanța produselor responsabile din punct de vedere ecologic.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Mondial este un lider în industria produselor de companie