Înțelegerea câinelui

Câine care își barcă dinții într-o mârâie

Majoritatea oamenilor știu, în general, ce înseamnă atunci când un câine crește. Când auziți un câine care se culcă, poate fi foarte înspăimântător. Asta pentru că mârâul este adesea primul semn de agresiune văzut de la un câine. Este un avertisment că un câine ar putea mușca, deci este important să fii foarte atent în apropierea unui a CÂȘTIGUL CÂȘTIGULUI. Din acest motiv, este important să înțelegeți de ce câinele dvs. este mârâit astfel încât să puteți afla gradul de agresiune și cel mai bun mod de a face față problemei.

De ce crește un câine?

Dogul de câine este o formă de comunicare. Câinele dvs. nu vă poate spune când este nefericit sau incomod cu cuvintele. Majoritatea câinilor vor folosi mai întâi limbajul trupului pentru a comunica cu dvs. Dacă nu reușiți să vă luați pe indicii mai subtile, acesta poate crește să vă informeze cum se simte. Cele mai frecvente motive Motivele câinilor sunt frică, agresiune de posesie, teritorialitate și durere.

Unii câini se moară și când se joacă. Redarea de joc este adesea văzută când doi câini au o sesiune de joc sigură și sănătoasă. În acest caz, mârâul nu indică neapărat agresiune. Cu toate acestea, este încă important să urmăriți limbajul corpului câinelui și să vă asigurați că redarea nu duce la a Dogfight. De asemenea, puteți observa să redați cultivarea când jucați tug-al-război cu câinele tău. Mâncarea blândă nu este un semn rău decât dacă câinele dvs. este escaladat și arătând alte semne de agresiune. Dacă câinele dvs. se naude la mâna voastră, luează la tine sau în cultivarea devine foarte amenințătoare, este important să se încheie jocul.

Cauzele potențiale ale mârâit

Imaginându-se exact de ce câinele dvs. se mârâie este primul pas în prevenirea agresiunii escaladate. A CÂȘTIGUL CÂȘTIGULUI vă avertizează că poate Bite. Din moment ce nu avem un dicționar de câine-engleză, următoarele pot ajuta la interpretarea ce spune un câine de mârâire:

  • Frică: Câinii se cultivă adesea când se tem. Un exemplu bun de acest lucru poate fi văzut cu câini care se tem de străini. Când un abordări străine, A câine înfricoșător poate mârâi. Acesta este modul său de a spune: "Înapoi off."
  • Posesia agresiunii: Unii câini se moară peste posesiunile lor, cum ar fi un castron de mâncare, o jucărie sau o crudă os. Când un câine crește când cineva se apropie de ea în timp ce mănâncă sau mestecă un os, sugerează: "Aceasta este a mea și nu împărtășesc!"
  • Teritorialitate: Uneori câinii mârâsc când simt nevoia de a-și apăra teritoriul - gândiți-vă la poștașul care se apropie de ușă. Când câinele vede pe cineva care crede că nu aparține proprietății, dorește să-i lase să știe că depășesc limitele lor. Câine mârâind în acest caz înseamnă: "Hei, nu aparțineți aici și sunt dispus să-mi protejez oamenii și proprietatea!"
  • Durere: Cultura de câine poate apărea, de asemenea, datorită durerii unui prejudiciu sau unei boli. Există, de obicei, o combinație de lucruri care se întâmplă aici. În primul rând, în corpul lor există durerea inexplicabilă. Foarte des acest lucru este urmat de veterinarii care se încadrează și de a-i face. Acest lucru înseamnă că în partea de sus a durerii, câinii se confruntă cu o mare confuzie. Câinele poate asocia oamenii care încearcă să-l ajute cu durerea și teama. În acest caz, o mârâie înseamnă de obicei: "Sunt în durere și frică și trebuie să nu mai rănești."

Dacă luați în considerare contextul, este posibil să puteți face mai bine cu un câine de creștere. Cu toate acestea, nu vă puneți în mod rău, mai ales dacă câinele nu este al tău. Puteți decide să consultați a antrenor de câini sau comportamentist Dacă câinele dvs. se transformă într-o lovitură sau mușcătură.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Înțelegerea câinelui