Dog clipper lame: sfaturi, trucuri și tehnici pentru utilizarea lor

Una dintre cele mai frecvente concepții greșite despre Îngrijirea câinilor este că utilizarea mașinilor de păr pentru animale de companie pe o canină este simplă. Un bun groomer poate face ca acesta să arate ușor, dar există foarte multe despre care trebuie să știți despre îngrijirea câinelui Clippers de păr pentru câini. Pentru un singur lucru, există diferite stiluri câine lame de clipe Pentru a asigura o tăietură adecvată și modul în care le folosiți, depinde și de rasa câinelui pe care îl aveți.

Înțelegerea diferitelor tipuri de lame de tăiere câine și cum să le folosiți în mod corespunzător vă va ajuta să deveniți un groomer mai eficient, mai ales dacă alegeți Groom câinele la domiciliu cel puțin săptămânal.

Dacă aveți doar un câine sau aveți mai mulți câini de aceeași rasă, este posibil să doriți doar să utilizați tipul de mașini de tăiere necesare pentru acel tip de strat. Cu toate acestea, dacă aveți mai mulți câini cu diferite tipuri de acoperire sau vă grăbiți alți câini, va trebui să aveți o cunoaștere bine rotunjită a tuturor diferitelor tipuri de lame de tuns.

Dog Clipper Lame - Proficii, trucuri și tehnici pentru utilizarea lor

În funcție de lungimea și tipul de acoperire a câinelui dvs., va trebui să selectați un set de mașini de curățare a părului de companie care vă satisface nevoile.

Toate lamele de tăiere câine au două părți. Lama inferioară mai mare se numește pieptene și se hrănește părul în partea superioară sau tăiere, lama. Lama de tăiere se deplasează înapoi și înapoi foarte repede, cu ajutorul motorului Clipper pentru a tăia părul.

Zgomotul motorului deranjează câțiva câini. Dacă câinele dvs. este speriat de zgomote ciudate sau nervoase despre îngrijirea în general, poate doriți să cumpărați Clippers tăcut de câine. În acest articol, veți învăța tehnici adecvate de utilizat atunci când îngrijiți un câine cu mașini de tăiat. De asemenea, voi împărți câteva trucuri pe care le-am luat în timp ce lucrez în industria îngrijirii animalelor de companie.

LEGATE DE: Îngrijirea diferitelor tipuri de haine de câini

Trucuri și tehnici pentru utilizarea lamelor de tăiere câinelui

Indiferent de ce fel de haină are câinele dvs. există anumite tehnici care sunt esențiale pentru obținerea corectă a tăierii. Dacă nu urmați aceste tehnici de îngrijire, ați putea risca să trageți și să vă trageți pe blană, ceea ce va determina câinele dvs. o mulțime de durere inutilă. Ați putea, de asemenea, să vă deteriorați permanent Coat de animale de companie.

Mergând cu cerealele

Dog Clipper Lame - Proficii, trucuri și tehnici pentru utilizarea lor

Dacă o să vă radeți câinele în jos, dar totuși doriți ca o blană mică, atunci va trebui să mergeți cu cerealele. Aceasta înseamnă că nu vă bărbați în direcția în care blana este în creștere, dar ras pe fluxul blănurilor.

Aceasta este cea mai tradițională tehnică de îngrijire la bărbierit Shih Tzus, de exemplu, precum și teritoriul West Highland. De fapt, acest lucru este de obicei tipul de bărbierit pe care toți terrii și câinii mici ajung când merg la groomers, sau când sunt ras acasă.

Când mergeți cu cerealele, radeți în josul câinelui înapoi în direcția în care părul crește. Oriunde vă radeți, trebuie să acordați atenție direcției în care blana crește și unde crește blana. Odată ce știți acest lucru, puteți rade acea blănuri în timp ce mergeți în aceeași direcție generală. De exemplu, atunci când vine vorba de rasul picioarelor, ați răsturnat în jos în loc de în sus.

Folosind acest tip de metodă la rade un câine în jos frunze suficient de păr în urmă pentru ca câine să aibă încă mai mult decât suficientă blană. Este, de asemenea, ceea ce majoritatea câinilor primesc în timpul primăverii sau căderii, până când pot fi ras complet în timpul verii pentru a lupta împotriva supraîncălzirii.

LEGATE DE: Puneți-vă pupa - instrumente vitale de îngrijire a animalelor de companie pentru locul de muncă

Mergând împotriva cerealelor

Mergând împotriva cerealei înseamnă că radeți împotriva în care părul crește, așa că câinele poate fi complet ras. Dacă alegeți să mergeți cu această metodă atunci când utilizați o lamă de clipă a câinelui, atunci nu trebuie să vă acordați atenție în cazul în care părul crește și unde merge. Acest tip de metodă se face în timpul Timp de vară când este fierbinte, așa cum a fost menționat anterior. Este probabil singura dată când câinele dvs. va iubi rezultatele de la utilizarea acestora Clippers de câine zgomotos pe el sau pe ea.

Când radeți împotriva cerealelor, nu trebuie să urmăriți cu adevărat că nu radeți prea mult, pentru că asta e exact ceea ce faceți. Acest tip de îngrijire este cel mai popular cu câini mici cu părul lung. Doar amintiți-vă că dacă câinele dvs. are o haină dublă (populară cu rase precum Retrieveri la Labrador), nu le puteți rade sau veți risca să faceți o deteriorare permanentă la subacoperirile lor.

Bărbierit labe

Dog Clipper Lame - Proficii, trucuri și tehnici pentru utilizarea lor

Aceasta este o tehnică de îngrijire care o mulțime de proprietari care își îngrijesc propriii câini nu fac cu adevărat, dar poate fi la fel de important ca și altor îngrijire generală. Cu toate acestea, trebuie să fiți extrem de atenți în timp ce lucrați în jur labele câinelui. Îmbrățișarea labelor cu o lamă de tăiere câine nu înseamnă că radeți partea de sus a labei, dar vă bărbați în spațiul mic între tampoanele labei câinelui.

Când faceți acest lucru, asigurați-vă că aveți un mâner bun pe laba câinelui, mai ales dacă este prima dată când a făcut acest lucru. Este mai bine să faceți acest lucru, în timp ce câinele este confortabil, relaxat și așezat în jos. Ați putea dori, de asemenea, oa doua persoană pentru a ajuta la menținerea câinelui primele câteva ori pe care le radeți labele. Acest lucru va împiedica rănirea fiecăruia dintre voi, și va face ca câinele să se simtă mai confortabil de asemenea.

Luați laba câinelui în mână, cu lama câinelui de tăiere în cealaltă și răspândiți laba folosind degetul arătător și degetul mare. Zona pe care o va trebui să o răspândiți este doar pe outsidele laba. Cu lama de tuns, utilizați o mișcare de scooping pe măsură ce luați lama la spațiul mic între tampoanele labei. Asigurați-vă că nu vă clipiți plăcuțele și luați cât timp doriți.

Trebuie să vă asigurați absolut Nu tăiați tampoanele Pe laba, deoarece acest lucru vă va răni câinele. Avându-l să se relaxeze complet înainte de a face acest lucru este cel mai bun mod de a merge la el. Dacă câinele dvs. nu are părul lung, germinarea în acel spațiu, atunci nu trebuie să-i radeți labele.

LEGATE DE: PET Clippers pentru câini - Ghid de cumpărare rapidă

Obținerea acestui aspect final

Când mi-am luat cursurile de îngrijire a animalelor, am folosit trei tipuri diferite de lame de clipper de păr pentru animale de companie pentru toate mașinile noastre. Am folosit un 10, 15 și un F10. Am folosit o lamă de tăiere de 15 câine pe corpurile și picioarele caninului și am folosit lama de cuplu de 10 pentru a rade zona între tampoanele labei câinelui.

Un F10 este o lamă de finisare care se utilizează după ce ați ras câinele în jos și doriți să faceți câteva lovituri de finisare. Este o lamă mai fină și ajută la neatenția totul după ce restul rasului se face. În mod tipic, un F10 este utilizat pe câinii de spectacol pentru zonele lor faciale. De asemenea, poate ajuta la amestecarea și tranziția zonei între păr lung și scurt, cum ar fi baza gâtului în care tăierea scurtă a corpului întâlnește părul mai lung lăsat pe cap.

Când se utilizează o lamă F10 pentru un aspect de finisare, treceți peste greșelile pe care le-ați făcut în timp ce se poate rata, acest lucru se poate întâmpla când mergeți cu cerealele și mergeți împotriva lui accidental, pentru a-l încurca. Aceste lame sunt, de asemenea, minunate pentru zonele piciorului și labei, pe partea de sus a labei și nu a fundului, pentru a ajuta la neatent aspectul un pic mai mult.

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de îngrijire a câinelui

Folosind foarfece de îngrijire a câinelui

Dog Clipper Lame - Proficii, trucuri și tehnici pentru utilizarea lor

Dacă sunteți cineva care vrea să știe cum să folosească foarfece de îngrijire ca un profesionist, atunci am toate răspunsurile. Foarfecele de îngrijire sunt foarfece lungi, ceva ce ați vedea la un frizer, de exemplu și sunt extrem de ușor de utilizat.

Luați degetul mare și degetul arătător, puneți-i în găuri și slăbiți mâna. Ar trebui să puteți simți că foarfecele se mișcă liber în mână. Acesta este cel mai bun mod de a le folosi, pentru că atunci când tăiați blana, foarfecele vor aluneca în jur și vor da o tăietură îngrijită și aerisită.

Asigurați-vă că ați luat timpul când utilizați foarfece de îngrijire. Ei trebuie să fie foarte ascuțiți pentru a tăia cu ușurință părul și asta înseamnă că o alunecare rapidă ar putea să vă rănească foarte ușor sau pe animalul dvs. de companie. Mergeți încet, gândiți-vă unde doriți să tăiați și apoi ați răsturnat rapid părul excesiv.

Îngrijindu-ți câinele în mod corect

Puteți face câteva greșeli primele câteva ori pe care le învățați să folosiți echipamentul de îngrijire cu câinele dvs., dar asta este bine, procesul și eroarea este cheia. Înainte de a ști, veți avea nevoie doar de ajutorul unui groomer profesionist pentru probleme majore, pentru că veți putea să faceți toate îngrijirea regulată.

Dacă sunteți mai mult un cursant vizual, puteți să vă uitați online pentru videoclipuri cu Groomers profesionale, iar mulți producători de câine Clipper vor posta videoclipuri pe site-urile lor. Aceste videoclipuri vă pot arăta câteva dintre tehnicile comune și cum să obțineți cea mai bună tunsoare pentru câinele dvs. Când aveți îndoieli, încercați doar ceea ce credeți că este cel mai bun și nu vă faceți griji. Este doar părul și va crește înapoi dacă faceți o greșeală.

Citiți următorul: 8 sfaturi despre cumpărare și în siguranță folosind Clippers de păr de câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dog clipper lame: sfaturi, trucuri și tehnici pentru utilizarea lor