6 Pași pentru a începe o zi de zi doggie

Pornirea Doggie Daycare

Odată ce ați decis să deschideți o zi de zi Doggie, probabil că doriți să fiți operațional cât mai curând posibil. Promisiunea prietenilor noi de blană este greu de așteptat!

Cu toate acestea, există câțiva pași între alegerea de a deschide o îngrijire de zi și de a accepta efectiv rezervele. De la găsirea de facilități și angajarea personalului la stabilirea standardelor Asigurarea jocului sigur de câine, Există decizii de făcut.

La Gingr, ne specializăm în soluții pentru a îmbunătăți managementul afacerilor pentru îngrijirea animalelor de companie. Am observat câteva necesități comune atunci când vine vorba de a începe o zi de îngrijire a câinelui și le-a compilat în următorii pași:

  1. Înțelegeți modelul de afaceri al unei îngrijiri de îngrijire a câinelui.
  2. Asigurați-vă facilitățile.
  3. Angajați membrii personalului calificat.
  4. Prețul dvs. Serviciile dvs.
  5. Dezvoltați un sistem de evaluare a animalelor.
  6. Atenuarea riscului pentru afacerea dvs.

Ești gata să-ți deschizi îngrijirea copiilor Doggie? Să începem.

1. Înțelegeți modelul de afaceri al unei îngrijiri de îngrijire a câinelui.

Înainte de a deschide o îngrijire a copiilor de câine, trebuie să dezvoltați o înțelegere clară a modelului pentru acest tip de afacere implică.

Mult mai diferite decât alte industrii de servicii, Angajații de îngrijire a câinilor se bazează pe repetarea afacerilor - ceva ce va trebui să contabilizați în majoritatea aspectelor operațiunilor dvs.

Acest lucru poate fi generat de:

  • Membrii. Pentru clienții obișnuiți, ca și cei care se vor întoarce săptămânal, ar beneficia de calitatea de membru la o rată redusă, fie cu servicii suplimentare și beneficii aruncate în.
  • Punch-uri. Aceasta se referă la vânzarea de pachete de servicii (ex: 12 sejururi la îngrijirea câinilor dvs.) către clienții în vrac pentru un preț redus.
  • Servicii aditionale. Indiferent dacă îngrijirea sau instruirea, serviciile suplimentare vă permit să oferiți mai multă valoare clienților și să vă păstrați afacerea dincolo de o ședere suplimentară.

La pornirea îngrijirii de câine, încorporați aceste fațete în planificarea dvs. Acest lucru ar putea însemna construirea de facilități de îngrijire, angajarea unui antrenor de câini certificați la personalul dvs. sau crearea de prețuri în vrac reduse.

Pe măsură ce navigați prin pașii după aceasta, faceți acest lucru cu repetarea afacerii în minte.

2. Asigurați-vă facilitățile.

Odată ce ați evaluat cu adevărat decizia de a deschide o îngrijire a copiilor de câine, puteți începe să construiți de fapt afacerea. Dacă plecați de la pământ, facilitățile de asigurare vine în primul rând.

Există două modalități principale de a asigura facilități fizice pentru îngrijirea dvs. de câine:

  • Leasingul unui spațiu
  • Construirea / cumpărarea unui spațiu

Prima opțiune este, în general, mai accesibilă pentru întreprinderi fără o finanțare imensă de pornire disponibilă (facilitățile de cumpărare / clădire este incredibil de costisitoare!).

in orice caz, Leasingul unui spațiu înseamnă că trebuie să găsiți o facilitate prietenoasă pentru animale de companie (sau pe care i-ați permis să faceți modificări) și probabil o poliță de asigurare care să listează proprietarul dvs. ca o parte asigurată suplimentară.

La evaluarea opțiunilor dvs. de facilități, luați în considerare următoarele:

Locație

Locația poate juca un rol imens în facilitățile pe care le alegeți. Adesea, locația joacă un rol imens în prețul și tipul de instalație pe care îi poți asigura.

În timp ce vă puteți simți tentat să mergeți după un spațiu de la magazin, realizați acest lucru Spațiile industriale și de utilizare mixte pot fi la fel de reușite în ceea ce privește locația.

Regulile Zoning

Explorați reglementările zonelor din localitate pentru a vă asigura că operează o zonă pe care sunteți permisă legal. Există adesea reglementări în jurul valorii de unde pot fi localizate întreprinderi și chiar mai multe astfel de întreprinderi cu animale.

Premisele fizice

Explorați premisele prin ochii unui animal. Există spațiu pentru a explora ca o curte de joacă împrejmuită? Pardoseala este acceptabilă în măsura în care standardele de control al bolii și de rezistență la alunecare? Există instalații sanitare pentru a sprijini băile și curățarea profundă a facilităților?

3. Angajați membrii personalului calificat.

Pentru părinții de companie să-și lase câinii în îngrijirea voastră, Ei trebuie să aibă încredere că angajați un personal competent de experți în îngrijirea câinilor. Există câteva caracteristici cheie pe care ar trebui să le căutați în procesele dvs. interne de angajare, precum și câteva care vă vor face să vă prezentați clienților externi, având în vedere serviciile dvs.

La angajarea personalului, căutați următoarele caracteristici:

  • O dragoste pentru câini. Acest lucru este de la sine înțeles - dacă cineva este mai mult o persoană de pisică sau are o alergie groaznică de câine, nu sunt potrivite potrivite pentru afacerea dvs.
  • O varietate de specialități. Luați în considerare angajarea membrilor personalului într-o varietate de specialități, cum ar fi îngrijirea și formarea câinilor. Acest lucru vă va permite să oferiți confortabil o gamă mai largă de servicii, mai degrabă decât soluții MacGuyver-Ing când apare nevoia.
  • Instruire de bază și certificare. Lucrătorii de îngrijire a copiilor de îngrijire a câinilor ar trebui să aibă o înțelegere a CPR Canine și Alte necesități de bază de prim ajutor. Luați în considerare căutarea certificării oficiale de îngrijire a animalelor de companie, cum ar fi care sunt furnizate prin PACCC.
  • Abilitatea de a se adapta. În fiecare zi în Petcare va arăta diferit. Angajați membrii personalului cu o capacitate de a se adapta la condițiile în schimbare, cum ar fi încorporarea de noi software de gestionare a zilelor de îngrijire a câinilor sau noi responsabilități în cazul unor circumstanțe neașteptate (cum ar fi actualul Covid-19 pandemie Mutarea U.S.)

Angajarea atentă de la început va preveni mai târziu problemele dezastruoase, astfel încât să fie deosebit de atenți la alegerea membrilor echipei este o decizie inteligentă.

4. Prețul dvs. Serviciile dvs.

Cum alegeți să prețați serviciile dvs. pot avea un impact enorm asupra operațiunilor dvs. în general. Când vă prețuiți serviciile, păstrați în minte următoarele:

Preț de preț

În timp ce afacerea dvs. trebuie să fie profitabilă (aducerea mai multor venituri decât costurile dvs. de funcționare), stabilirea prețurilor dvs. este mai complicată decât faptul de bază.

Stabilirea prețurilor prea mari va fi exclusă clienților care nu doresc să plătească astfel de prețuri extravagante, în timp ce stabilirea prețurilor prea scăzute vor face serviciile dvs. par sub-par de asociere. Scopul de a stabili prețurile care reflectă serviciile dvs., deci dacă prețuiți lucrurile mai mari, asigurați-vă că oferiți cu adevărat această valoare clienților.

Mai mult, amintiți-vă că o simplă structură de stabilire a prețurilor va câștiga întotdeauna - nici dvs., nici clienții dvs. nu beneficiază de o structură de prețuri complicate.

Acceptarea depozitelor

Abilitatea de a accepta depozite este deosebit de importantă atunci când vine vorba de planificarea întreprinderilor de îngrijire a animalelor de companie.

Luați în considerare încorporarea depozitelor în structura dvs. de stabilire a prețurilor (primind un procent din plată în avans) pentru a se asigura că clienții care fac rezervări.

Plăți recurente

Pentru îngrijirea copiilor de zi, este obișnuită ca proprietarii să-și aducă în mod regulat animalele de companie în instalație. Acest lucru ar putea fi în fiecare zi a săptămânii, câteva zile ale săptămânii într-un program regulat sau chiar o dată pe săptămână în aceeași zi.

Luați în considerare oferirea unei structuri de plată recurente acelor clienți, deci nu trebuie să-și amintească să plătească fiecare dată. De exemplu, oferirea de pachete de zi (similare în concept la carduri de pumn), permite proprietarilor de animale de companie să cumpere mai multe zile de îngrijire cu o singură tranzacție.

Sfaturi pentru personal

Acceptarea sfaturilor pentru serviciul de îngrijire a câinelui este oarecum controversată în industrie, deci depinde de dvs. să decideți dacă să le încurajați sau nu.

Pe de o parte, unii clienți de îngrijire a animalelor de companie sunt rugați să sfideze pentru service - mai ales dacă sunt clienți obișnuiți și plătesc o gamă mai mare de preț pentru a începe cu.

Cu toate acestea, există cu siguranță relații personale forjate între lucrătorii de îngrijire a animalelor de companie și animale, iar clienții pot dori posibilitatea de a-și exprima recunoștința prin intermediul vârfului. Aceeași regulă se aplică Îngrijirea câinelui de asemenea!

Luați în considerare prețurile dvs. în general și decideți dacă acceptarea sfaturilor ar fi o decizie pozitivă. Pentru mai multe informații despre prețuri și profit, Verificați acest ghid Pentru a crea un plan de afaceri de zi cu zi a câinelui.

5. Dezvoltați un sistem de evaluare a câinilor.

Anterior am menționat că clienții trebuie să aibă încredere în membrii personalului dvs. pentru a-și încredința câinii la îngrijirea voastră. Cu toate acestea, există un alt aspect la această considerație - ceilalți câini la instalația dvs.

În timp ce membrii personalului pot fi instruiți și gestionați, acest lucru poate fi un pic mai greu de făcut cu animalele, mai ales dacă sunt puțin cam greu pentru a începe.

Este important ca tu evaluați fiecare animal care va fi în îngrijirea voastră Pentru a vă asigura că membrii personalului dvs. și celelalte animale din cadrul dvs. vor fi în siguranță în jurul noului venit. Acest lucru este adevărat în întreaga bord pentru orice un loc de muncă care implică lucrul cu câinii - precum și alte animale de companie!

Iată câteva sfaturi când evaluează clienții câinilor:

  • Completați o evaluare inițială. Așa cum un client trebuie să aibă încredere în personalul dvs. înainte de rezervare, trebuie să aveți încredere în animalul lor de companie. Creați o evaluare inițială care este standard în toate animalele care vin în îngrijirea dvs. și pentru a evita acceptarea oricăror animale care nu reușesc acest control inițial.
  • Asigurați-vă că membrii personalului dvs. recunosc semnele agresiunii câinilor. Când membrii personalului dvs. se simt confortabil recunoscând semnele timpurii de primejdie la câinii în îngrijirea dvs., pot răspunde și înregistra interacțiunea în consecință.
  • Să mențină o conversație în curs de desfășurare. Evaluarea ar trebui să fie un proces în curs de desfășurare, deoarece există întotdeauna șansa că temperamentul unui câine se poate schimba. Dacă lucrați cu software-ul de îngrijire a animalelor de companie, personalul poate lăsa cu ușurință note și notificări pentru alți membri ai personalului să vadă înainte de a interacționa cu un câine.

Siguranța membrilor personalului dvs. și a clienților este o considerație crucială pentru orice afacere de îngrijire a câinilor. Punerea gândului în procesul de evaluare devreme va ajuta la prevenirea de neajunsuri.

6. Atenuarea riscului pentru afacerea dvs.

În cele din urmă, la fel ca în cazul oricărei alte afaceri de afaceri, înțelegerea precoce și atenuarea riscului potențial este esențială. De fapt, pentru că vei lucra cu animale vii și uneori, imprevizibile, acest lucru este deosebit de important!

Există câțiva factori diferiți care joacă în acest domeniu:

Asigurare

Asigurarea este ceea ce vă va proteja afacerea de îngrijire a animalelor de companie în cazul scenariului cel mai rău - fie că acoperă taxele legale, finanțarea reparațiilor esențiale sau chiar acoperind veniturile pierdute.

În timp ce veți dori să investiți în opțiuni comune de asigurare a afacerilor, cum ar fi răspunderea comercială și profesională și acoperirea proprietății, există, de asemenea, tipuri de acoperire specifice animalelor de companie.

Aceasta include asigurarea animalelor Bailee și chiar a pierdut acoperirea cheie.

Software

Tehnologia ia o varietate de industrii prin furtună, din timpul de urmărire nonprofit la evenimente care se îndreaptă spre sfera digitală. În industria de îngrijire a animalelor de companie, există soluții software pentru a ajuta la îngrijirea copiilor dvs. să atenueze și riscurile.

Cu rezervări, programare și plăți online, afacerea dvs. va avea o imagine clară a ceea ce trebuie de așteptat la fiecare punct al operațiunilor dvs. Această supraveghere asigură că nu sunteți niciodată suprasolicitat la punctul de pericol.

În plus, multe dintre aceste soluții permit o comunicare ușoară a alertelor și notelor. Aceasta înseamnă că fiecare membru al personalului este conștient de istoria unui câine în îngrijirea voastră. Orice conflicte de comportament vor fi comunicate rapid.

Preparate de dezastru

În urma pandemiei Covid-19, care mătură în prezent.S., Întreprinderile mari și mici observă cât de importantă este gândirea proactivă.

Luați în considerare modul în care afacerea dvs. ar putea fi afectată de aceste conflicte similare și să vizeze crearea unui plan de acțiune atunci când aceste probleme grevă.

Știți cum vă interesează animalele pe termen lung (probabil o săptămână)? Aveți alimente pentru animale de companie disponibile? Ați analizat modul în care personalul dvs. va fi îngrijit și compensat? Scopul de a avea răspunsuri la aceste întrebări înainte de a avea nevoie de ele.


Deschiderea unei îngrijiri de câini este un efort util, dar există câțiva pași pentru a vă lua înainte de a vă primi primii oaspeți. Utilizați acest ghid pentru a vă da pregătirile și veți fi plecați la un început excelent!

Despre autor: Andy Gale este directorul de vânzări și marketing la Gingr, Un furnizor de software de lider pentru companiile de îngrijire a animalelor de companie și pentru îngrijirea câinilor. Gake ajută proprietarii de îngrijire a animalelor de companie să înțeleagă valoarea software-ului intuitiv în managementul zilnic, precum și partenerii cu alți lideri din industria de îngrijire a animalelor de companie pentru a sprijini proprietarii de afaceri în domeniu.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 6 Pași pentru a începe o zi de zi doggie