Este swiffer wetjet sigur de a folosi în jurul meu animal de companie?

Cavalier King Charles cu mop

Nu este un secret că, dacă aveți animale de companie, veți avea mese pentru a curăța, de asemenea. Indiferent dacă vă împărtășiți casa dvs. cu o pisică sau un câine, mopping spot și o curățare profundă profundă va deveni parte a rutinei tale. Mulți oameni se bucură de ușurința unui Wetjet umedă swiffer atunci când se confruntă cu locuri mici sau de locuri de muncă dure de curățare create de animalele de companie. Dar, sunt substanțele chimice găsite în swiffer wetjets sigure pentru a folosi în jurul animalelor de companie? Să aflăm.

Siguranța câinilor 101: Substanțe care pot fi otrăvitoare pentru câinele dvs

Este swiffer wetjet nesigur în jurul animalelor de companie?

Afirmația că Swiffer Wetjet a fost nesigură în jurul animalelor de companie a fost difuzată prin e-mail la începutul anilor 2000. Moartea unui câine și a două pisici a fost presupusă a fi cauzată de substanțele chimice găsite în Wetjet Wetwet Swiffer. Dar, toxicologii veterinari de la ASPCA au revizuit cererea și au declarat că ingredientele au fost sigure să se utilizeze în jurul animalelor de companie atunci când sunt utilizate conform instrucțiunilor de etichetare și că nu cauzează leziuni hepatice la concentrațiile produsului.

Conform fișa tehnică a materialelor Proctor & Gamble (MSDS), cea mai mare parte a soluției de curățare Wetjet Wetjet SWiffer este compusă din apă - undeva între 90 și 100%. Propilen glicol n-butil eter și alcool se compun între unul și patru procente fiecare, cu restul soluției compuse din ingrediente minore și conservanți.

Mitul urban pe care soluția Wetjet Swiffer a ucis animalele de companie au apărut din cauza includerii propilenglicolului, care este utilizată cu etilen glicol în antigel și produse de dezghețare. În timp ce etilenglicolul sa dovedit a reprezenta o amenințare la adresa animalelor de companie, propilen glicolul a fost clasificat de către Administrarea alimentelor și a medicamentelor (FDA) ca aditiv care este "în general recunoscut ca fiind sigur" pentru utilizare în alimente și este recomandat ca o alternativă sigură la produsele antigel etilenglicol de utilizare a animalelor de companie.

De asemenea, ingredientul în soluția wetjet swiffer nu este propilen glicol, ci propilen glicol n-butil eter, care este un ingredient găsit în multe mărci diferite de produse de curățare. Deoarece este o chimică atât de obișnuită, ar fi trebuit să auzim despre multe decese de companie în cazul în care era cu adevărat periculoasă.

Avertizare

Plăcuțele produsului ar putea fi periculoase pentru animalele de companie dacă mănâncă pad-ul. În plus, este posibil ca animalul dvs. de companie să consume o cantitate mare de Fluid de curățare, care ar putea provoca probleme de toxicitate.

Pur și simplu, swiffer Wetjet este sigur de a folosi în jurul animalelor de companie, atâta timp cât urmați direcțiile de etichetă. Plăcuțele produsului ar putea provoca blocaj gastrointestinal dacă este consumat și o cantitate mare de soluție de curățare ar putea duce la toxicitate, dar majoritatea animalelor de companie ar trebui să fie suficient de inteligente pentru a evita gustarea soluției.

Este sigur să utilizați un Wetjet umed swiffer pe podelele dvs. și chiar să permiteți animalului dvs. să meargă pe ele înainte de a fi uscate. Dar, pentru a fi mai precaut, păstrați-vă animalul de companie închis într-o cameră diferită până când podelele dvs. sunt uscate și asigurați-vă că stocați soluția de curățare și la îndemâna animalelor de companie.

Ce substanțe chimice pentru a evita păstrarea animalelor de companie în siguranță

Animalele de companie sunt creaturi nosy și tind să miște lucruri care sunt mai bine lăsate singure. Cel mai Gospodăriile sunt umplute cu substanțe chimice concepute pentru a eradica murdăria, mucegaiul, mucegaiul, rugina, buruienile și dăunătorii, dar aceste produse vă pot otrăvi animalul de companie. Când vă umpleți dulapul cu mașini de curățare a gospodăriei, asigurați-vă că dulapul dvs. este bine fixat cu animalele curioase și labele lor de plâncare, așa cum urmează substanțele chimice pot dăuna Prietenul tău blând:

  • Albire
  • Drainul de curățare
  • Detergent
  • Acetona
  • Diluant
  • Pesticide
  • Erbicide
  • Rodenticide

Când aveți îndoieli cu privire la starea de toxicitate a unui anumit produs, citiți cu atenție eticheta sau contactați compania de producție pentru consiliere.

Simptomele otrăvirii toxicității în animalul dvs. de companie

Dacă animalul dvs. de companie reușește să se strecoare în cabinetul dvs. de curățare a produsului sau se execută de la un produs chimic, puteți observa câteva semne de toxicitate cum ar fi vărsături sau diaree, temperatura corpului neobișnuit și agitarea.

Semne de otrăvire de toxicitate în animale de companie

  • Vărsături
  • Diaree
  • Salivarea excesivă, cum ar fi murdărirea sau spumarea
  • Tremor sau convulsii
  • Depresie mentală sau hiperactivitate
  • Blistere pe gură sau piele
  • Pasăre la fața locului
  • Linge excesiv
  • Umflarea feței sau a membrelor
  • Temperatura corporală ridicată sau scăzută
  • Sângerare fără coagulare

La primul indiciu că animalul dvs. de companie poate fi intrat într-o substanță chimică, contactați imediat medicul veterinar. Dacă un incident apare după orele de lucru, sunați la spitalul dvs. de veterinar de urgență locală sau Centrul de control al otrăvurilor ASPCA la (888) 426-4435.

Cum să vă curățați podelele într-un mod prietenos cu animalele de companie

Evitați riscul de toxicitate pentru animalul dvs. de companie utilizând produse naturale pentru a vă curăța podeaua. Am luat legiul din găsirea celor mai sigure produse de curățare a podelei pentru a preveni toxicitatea în prietenul tău blană. Aici este o listă de produse de curățare netoxice în siguranță pentru utilizarea în jurul animalelor de companie:

  • Soluția enzimatică în mod natural este curată: Acest dispozitiv de curățare a podelei folosește enzime bazate pe plante pentru a combate mesele lipicioase fără a lăsa un reziduu lipicios în urmă.
  • PUCHERY NATURAL CLEANER multi-scop: Acest dispozitiv de curățare pe bază de plante este garantat pentru a curăța în siguranță orice suprafață tare fără a se strecura, perfectă pentru acele imprimări din sticlă sau pe amprentele labe de pe podea.
  • Natura Miracle Stain & Miros: Perfect pentru Pardoseli cu mochetă, Acest curățitor acoperă puterea enzimelor de alimentație a bacteriilor pentru a elimina mirosurile și petele de companie.
  • Bicarbonat de sodiu: În timp ce sifonul de copt direct poate provoca tulburări de stomac, un amestec de sodă de copt și apă sau oțet creează un agent puternic de spălare, care nu este toxic.
  • Oţet: Podelele de vinil și linoleum beneficiază de acest aparat de curățare. Pur și simplu amestecați o ceașcă de oțet albă distilată la un galon de apă și să vă ocupați de cele mai dificile mese cele mai dure. Asigurați-vă că clătiți bine după aceea, totuși.

Când vă curățați etajele și nu sunteți sigur de nivelul de toxicitate al produsului dvs., asigurați-vă că clătiți podeaua dvs. bine după aceea, păstrați-vă animalul de pe podea până când este complet uscat și blocați accesul la produsele dvs. de curățare. Multe produse naturale nu necesită curățare post-curățare, deci verificați eticheta pentru a asigura utilizarea corectă.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Debunking Internet zvonuri: este swiffer wetjet sigur pentru animale de companie? ASPCA.

  2. Foaie de date de material de securitate. Proctor & Gamble.

  3. Declarație publică de sănătate propilenă glicol. Departamentul american de sănătate și servicii umane.

  4. Bertero, Alessia. Fossati, Paola. Caloni, Francesca. Intoxicarea interioară a animalelor de companie prin substanțe chimice. Știința mediului total. vol 733, 2020. DOI: 10.1016 / J.Scitotenv.2020.139366

  5. Otrăvire arsenic la câini. VCA Spitale de animale.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Este swiffer wetjet sigur de a folosi în jurul meu animal de companie?