Tipul de axoloturi de apă au nevoie

Axolotl în apă

De cand Axolotls Absorbiți apa și oxigenul prin piele, tipul de apă care este utilizat în casele lor este foarte important pentru sănătatea lor. Mulți oameni nu pot să-și dea seama că există o diferență între distilată, îmbuteliată, atingere și alte tipuri de apă, dar diferențele sunt o mare afacere și fac contează.

Apa este apa, dreapta?

Este posibil să nu sune important, dar tipul de apă pe care îl utilizați pentru a vă menține Pet Axolotl Wet poate juca un rol semnificativ în sănătatea sa generală. Credeți sau nu, tipurile de apă pe care le obțineți de la robinet, frigider, sticle, juguri și fluxul în aer liber sunt toate diferite, iar unele sunt mai sigure decât altele. Mineralele și sărurile sunt necesare pentru apa pe care o alegeți, în timp ce substanțele chimice cum ar fi fluorura și clorul nu sunt. Un neutru ph din 7.0 este ideal, în timp ce un pH sub 6 ani.5 și peste 8 ani.5 este nesigur.

Apa imbuteliata

Axoloturile, cum ar fi salamanderii și noii, au nevoie de mineralele care se găsesc în apă naturală și includ clorură de sodiu, clorură de potasiu și altele. Apa îmbuteliată este de obicei apă de primăvară care este tratată, dar apoi are aceste minerale și săruri naturale adăugate. Apa îmbuteliată este cel mai sigur tip de apă pentru a vă da amfibianul dvs. și nu trebuie să o schimbați în nici un fel. Citiți eticheta apei îmbuteliate pentru a vă asigura că nu este cu adevărat apă distilată și că a fost tratată de osmoza inversa, Filtrarea sau un alt tip de proces pentru a elimina substanțele chimice.

Apă de apă de la oraș

În funcție de țara în care locuiți și apar practicile orașului, de stat, provincie sau de filtrare district, conținutul dvs apă de la robinet poate varia foarte mult de la loc la loc. Dacă utilizați apa de la robinet pentru animalul dvs. de companie, atunci trebuie să lăsați apa să stea timp de 24 de ore pentru a lăsa clorul să disipeze, fie să îndepărteze clorul cu picături speciale de de-clorinare (cum ar fi Dechlor) pe care le cumpărați la magazinul de animale de companie. Unele orașe folosesc acum chloramine în loc de clor în apă, care pot fi mai greu de îndepărtat. Verificați factura de apă pentru a vedea dacă este listată sau sunați la departamentul de apă pentru a vedea dacă apa este pește de acvariu în siguranță. Dacă nu sunteți sigur, sunteți mai bine să nu utilizați apă de la robinet.

Apa buna

Dacă folosiți apă bine în loc de apa orașului în casa dvs., puteți sau nu o puteți folosi cu axolotl, dar va trebui să o testați pentru a afla. Unele puțuri sunt prea mari în fier sau are un pH inadecvat pentru amfibieni. Alteori nu este corect oxigenată. PH-ul poate fi testat folosind benzi de testare în secțiunea de acvariu la magazinul de animale de companie pentru a vă asigura că apa este de aproximativ 7.0 sau neutru, iar preocupările de oxigenare și fier pot fi rezolvate prin aerarea apei. Acest lucru se poate face cu utilizarea unui aerator simplu vândut în departamentul de pește.

Apa distilata

Nu ar trebui să folosiți niciodată apă distilată cu animalul dvs. de companie. Apa distilată nu are niciunul dintre mineralele importante și sărurile pe care amfii le cer din apă, au mai mult hidrogen decât apa de la robinet sau apa îmbuteliată și are un pH acid (mai puțin de 7.0). Toate aceste variații fac apă distilată nesigură pentru axolotlul dvs. să se înmoaie, înotați și beți.

Dacă nu vă place ideea de a cumpăra apă de primăvară îmbuteliată, nu aveți un sistem de osmoză inversă în chiuveta dvs. de bucătărie și nu aveți niciun sistem de filtrare ca un filtru de frigider, BRITA, PUR sau ZEROWater ar trebui să cumpărați de- Clorurarea scade de la magazinul de acvariu, fierbeți apa sau lăsați-vă apa să stea timp de 12-24 ore înainte de ao pune în incinta Axolotl. Dacă sunteți încă îngrijorat de faptul că există clor în apă, puteți achiziționa benzi de testare pentru a verifica nivelul înainte de utilizare.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Axolot. Spitalul veterinar de pin, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Tipul de axoloturi de apă au nevoie