Folosind bleach pentru a vă curăța acvariul

Acvariu

Broșează subiectul folosirii Bleach Curățați un acvariu, și o discuție încălzită despre Siguranță este sigur de urmărit. Este bleach sigur sau nu? Răspunsul este da - când este utilizat în concentrații adecvate, Bleach este sigur pentru utilizarea acvariului.

Pentru cei care se confruntă cu necredință la această afirmație, aici este un alt fapt pe care ar trebui să-l cunoașteți: Bleach este metoda aprobată a CDC (centrele pentru boală) pentru dezastrând apă potabilă după dezastre. Da, multe mii de oameni au partajat de apă tratată cu înălbitor și nu a cauzat dezastre de sănătate. Bleach este o substanță chimică perfect acceptabilă pentru utilizarea în scopuri de dezinfecție, cu condiția ca acesta să fie utilizat corectși în proporțiile corespunzătoare. Bleach (la urma urmei) conține o formă concentrată de aceeași clor care este utilizată pentru dezinfectarea celui mai urban de apă potabilă.

Care au spus că, atunci când este folosit în concentrație greșită sau dacă este combinată cu alte substanțe chimice, Bleach poate fi periculos. Deci, care este - folosește Bleach Safe sau nu? Dacă urmați regulile, Bleach este sigur pentru a vă curăța acvariul, echipamentul și chiar plantele. Acesta va dezinfecta în mod sigur și eficient sticla, echipamentele și accesoriile din rezervorul de pește.

Bleach Siguranță

Există câteva reguli critice pentru a fi conștienți de utilizarea Bleach. Urmați-le și nu trebuie să vă faceți griji că vă faceți rău sau peștii.

  • Nu amestecați Bleach cu alte substanțe chimice. Care include săpun, substanțe chimice de acvariu sau alte produse de curățare. Utilizați numai înălbitorul și apa curată.
  • Nu utilizați înălbitor în concentrații mai mari de zece procente.
  • Nu înmuiați nimic în înălbitor mai mult de cincisprezece minute.

Cum de a înălbi

Pregătiți o soluție de înălbire de 10% prin amestecarea a nouă părți de apă cu o înălțime de o parte (9: 1) într-o găleată sau un recipient curat (exemplu: Amestec 9 cupe cu 1 cană de albire). Scoateți elementele de acvariu în soluție și înmuiați timp de zece până la cincisprezece minute. Dacă curățați un acvariu, pur și simplu umpleți acvariul cu soluția de înălbire 10%.

Urmând înmuierea, evacuați soluția de înălbire, clătiți recipientul și umpleți-l cu apă limpede. Plasați elementele în apa limpede și lăsați să se înmoaie încă cincisprezece minute în apa proaspătă. Clătiți bine din nou cu apă limpede și lăsați totul să se usuce complet complet. Cheia aici este în clătirea temeinic. Dacă se clătește corect, toate albinele reziduale sunt neutralizate și îndepărtate.

Ce să biciuiește

Puteți curăța în siguranță cele mai multe articole non-poroase din acvariul dvs. cu Bleach. Care include:

  • Acvariu (fie sticlă sau plexiglas)
  • Echipamente și piese de acvariu neporoase, cum ar fi furtunurile de filtrare
  • Plante din plastic (Bleach este fantastic pentru uciderea alge pe plantele artificiale)
  • Pietriș și roci

Evitați să folosiți înălbitor pe plantele de mătase și pietriș sau decorațiuni colorate luminos, așa cum le va limpezi. De asemenea, evitați lemnul și alte obiecte poroase care pot să se înmoaie și să păstreze înălbitorul.

Depozite minerale (var)

Dacă problema de curățare primară este Depozite minerale albe cruste, nici măcar nu deranjează să-l tragi pe Bleach. În schimb, ieșiți oțetul - funcționează excelent! Produsele de curățare comercială anunțate pentru curățarea acvariilor sunt vândute largi, dar într-adevăr, tot ce aveți nevoie sunt aceste produse comune deja în cabinetul dvs. de bucătărie.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Făcând apă în siguranță în caz de urgență. Centre de control și prevenire a bolilor

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Folosind bleach pentru a vă curăța acvariul