Lion câine reunit cu proprietarul după dezabordul legal

Lion câine reunit cu proprietarul după dezabordul legal

În cazul în care nu ați urmărit știrile acestei drame în curs de desfășurare, "Charles Monarch & # 8221; Un labradoodle care a fost ras să arate ca un leu și proprietarul său obraznic, Daniel Painter, au renunțat la agitare. Se pare că proprietarul de câine neconform nu pare să înțeleagă că atunci când un judecător vă spune Păstrați o leșie pe pooch, Nu este doar o sugestie.

De fapt, pictorul a fost prins pe aparatul de fotografiat, lăsându-și câinele să se desprindă doar după ce a fost de acord cu o pledoarie care a declarat că nu a făcut acest lucru din nou. Charlie a fost preluată de cei buni oameni de la Norfolk Centrul de îngrijire a animalelor unde a fost reținut, dar din nou, în timp ce pictorul se ocupa de această situație.

Nu arătați bine pentru pictor, el a scos laboracul din celulă și a fugit la surorile sale în Gloucester pentru a evita fuzzul.

Lion câine reunit cu proprietarul după dezabordul legal

Din păcate, pentru canina criminală și proprietarul său, SIS a fost pe deplin la bordul legii și a promis să-l aducă pe Charlie înapoi la facilitatea Norfolk, unde va aștepta o nouă familie să-l adopte ", sperăm, una care ar înțelege mai bine legile de leșie decât pictorul.

LEGATE DE: Revizuire - Rad Dog Eliberal n `Run leash pentru câini

Dar proprietarul lui Charlie nu era pe cale să se răstoarne și să lase copilul lui iubit să fie luat de la el. Mai târziu, în acea săptămână a mers înainte Judecătorul Trevor Robinson, care a semnat apoi un nou acord pentru proprietarul câinelui; construiți un gard sau instalați un gard electric și utilizați o leșie atunci când este în public în orice moment.

Se pare, de asemenea, Ole "Charles a avut bine să se elibereze când făcea lucrul la mascot la Old Universitatea Dominion, Conform acestui nou acord. Singura problemă a fost că Charlie nu a fost niciodată o mascotă oficială la această școală și nu a avut nici un concert rezervat în viitor nici în viitor.

Chiar dacă perspectivele de a fi zapped de un șoc electric În curtea ta poate să nu fie plăcută pentru canin, proprietarul său a fost de asemenea comandat la o pedeapsă de închisoare de 60 de zile, o amendă de 2.500 de dolari, împreună cu serviciul comunitar și un raport privind problemele de a lăsa câinele dvs. Run Run Amuck. Cu toate acestea, povestea nu se termină acolo.

Lion câine reunit cu proprietarul după dezabordul legal

Până în prezent, amenzile pictorului au fost reduse la un simplu 250 de dolari, toată timpul de închisoare a fost suspendată și trebuie doar să facă 40 de ore de serviciu comunitar și să fie în doi ani de comportament bun (cu alte cuvinte, păstrați câinele pe o lesa)! El a fost, de asemenea, reunit cu blana lui wanna-fi leu.

LEGATE DE: 9 Resurse pentru formarea leșiei Câinele dvs

Dar acest lucru încă nu a fost ceva pictor la, așa că a mers după o licență de a avea Charlie certificat ca un câine de serviciu pentru că pretinde că suferă de epilepsie. Această tactică nu a funcționat și a fost ulterior refuzată din cauza cazului în așteptare împotriva pictorului.

Deși, acest proprietar de câine tenace continuă să aibă Charlie implicat în munca de caritate (și chiar și pe Bună dimineața America unde s-au întâlnit Rob Lowe) Nu sunt sigur ce raționamentul său este acela de a ignora atât de flagrant o lege simplă de leșie. Este faimă, bani sau doar ignorarea pură pentru siguranța câinelui său? Voi decideți și # 8230;

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Lion câine reunit cu proprietarul după dezabordul legal