Sunt oameni zei pentru câini? Luarea noastră.

Sunt oameni zei pentru câini? Luarea noastră

Deci, omul, aici sunteți confuz și nesigur; întrebându-vă dacă sunteți dumnezeul câinelui tău. Încredere în mine, este o credință comună, deși ciudată că oamenii sunt dumnezei ". Acest lucru este valabil mai ales cu cei implicați în creșterea câinilor, există un fel de sentiment de autoritate de decizie. Este ciudat, nu este?

Nu doar ciudat, arogant, mai degrabă. Dar cu siguranță nu sunteți singuri la a fi atât de haughty să credeți un astfel de lucru! Și pentru a tăia povestea lungă, un om nu este Dumnezeu Dumnezeu și chiar mai puțin Dumnezeul său câinelui său. Gândirea altfel este pur iluzia grandorii.

Dacă nu poți să-l auzi, să încercăm să ne punem în labele câinelui, în regulă? În timp ce acolo, să comparăm DO și Don`ts de câini și oameni.

Snoopy câinele poate face multe

Este adevărat, snoopy rapid după ce a aterizat în familia lui și-a dat seama cât de mult putea face acel Rick, uman, pur și simplu nu poate.

  • Înotați ore întregi fără a vă scufunda niciodată
  • Rulați foarte repede și pentru o perioadă lungă de timp
  • Simt emoții fără transpirație sau plâns
  • Sari peste jurnalele căzute
  • Miroase lucruri foarte vechi
  • Credeți că pisicile sunt toate diavolii cu patru picioare
  • Știți că toate veverițele și șoarecii sunt chiar diavoli mai mici
  • Recunoașteți sunetul așa-numitei mașini ale lui Dumnezeu atunci când este încă la distanță de mile
  • Poop și pipi oriunde îi place

Rick, omul Snoopy, poate face foarte puțin

Ai văzut un câine și o persoană de curse? Ei bine, este doar unul dintre multe lucruri pe care oamenii sunt doar atât de rău la & # 8230;

  • Este lent & # 8230; Chiar dacă el rulează cât de repede poate, el nu poate alerga mai repede decât snoopy
  • Nu are capacitatea de a sări în aer și întotdeauna trebuie să aducă un scaun doar pentru a alege ceva de pe un raft de sus
  • Nu are nicio idee despre 10 demoni răi și 5 antihriști care au trecut prin curtea lui, în timp ce au fost în afara muncii
  • Se îneacă de același râu care snoopy va înota confortabil până la capăt
  • Rick crede că toate pisicile sunt lucruri nevinovate și drăguțe mici și îi place să le tachineze cu biți de șir
  • Cuvântul "veverițele" nu reflectă în mintea lor
  • Nu are nicio idee când soțul său se întoarce acasă. Snoopy-ul trebuie să-l avertizeze de abordarea mașinii, alergând repede între rick și fereastră
  • Rick se poopeste ca o chestiune privata si nu a renuntat la public ca snoopy. El merge de obicei și se blochează într-o cameră mică și întunecată, unde se potrivește în castronul său de apă
Câinii vs oamenii
Vezi, câinii pot face multe lucruri pe care oamenii pot să-și poată fi! Sunt clar mai bine decât noi din acest motiv?

Deci cine este zeul?

Este adevărat că Rick merge zilnic să lucreze și lucrează din greu pentru a încerca să păstreze peștera mare de fantezie peste capul lui Snoopy, dar Snoopy nu are nicio idee despre toate astea. Mai mult decât atât, este adevărat că Rick înțelege numeroase cuvinte complexe și transmite aceste cuvinte prin gândurile sale, precum și sentimentele sale în scris sau în vorbire, dar Snoopy nu are nicio idee despre toate astea. Din nou, Rick produce sunet de lătrat ciudat și incomprehensibil la snoopy. Rick deține un dispozitiv ciudat pe care îl poartă întotdeauna. Ghici ce! Dispozitivul face clic pe sunete și lătraze sunete și sunete de buzzing și informează Rick când va ploua. Snoopy nu are nevoie de un ajutor al acestui dispozitiv să știe că va ploua.

Categoric, Snoopy nu îl vede pe Rick ca pe un zeu. În schimb, Rick este doar un animal de companie mare, destul de lent; care merge în mod fără țintă și ciudat, destul de proastă și scoarță ciudat, dar Rick este mai degrabă șef de snoopy, în ciuda inferiorității sale evidente. Rick este chel și trebuie să pună pe o blană diferită în funcție de situație: în patul său, pentru plimbari, în timpul iernii, în timpul verii și o blană subțire ciudată deasupra capului atunci când plouă. Acesta din urmă păstrează un limbaj ocupat și inutil pentru vânătoare sau altceva.

Rick nu este atât de rău, totuși. Rick are labe anormale care îi permit să deschidă ușa pentru a accesa locul de mâncare rece. Rick are capacitatea de a deschide și de a închide zidul adăpostului nostru mare de fantezie, ceva care îl permite lui și snoopy să iasă pe aventuri uimitoare.

Destul de amuzant, în ciuda faptului că este marcat lent și prost de snoopy, Rick face cea mai mare parte a vânătorii, permițându-l să se întoarcă cu multe piei ciudate, de obicei foarte gustoase, în ciuda faptului că este puțin uscat și fără sânge. Uneori, Rick tinde să-și împărtășească propriile alimente și adesea dau. Rick într-adevăr nu-i place să mănânce de pe podeaua peștelui și lipsește pe biții de yumimi. Dar asta este modul nostru de partajare.

Sunt clasa de câini de oameni =
Sunt zei câini de oameni? Nu chiar.

Rick urmează întotdeauna snoopy peste tot în timp ce pe aventuri. Rick pare să colecteze poopul snoopy care lasă snoopy un pic surprins de fiecare dată. Vreau să spun, ce este atât de special în asta că Rick vrea atât de rău, de fiecare dată?

Este adevărat că Rick se oprește de la urmărirea demonilor diavoli și a antihrivilor, chiar dacă Snoopy încearcă doar să salveze Rick. În cele mai multe cazuri, Rick își folosește labele sale foarte ciudate pentru a face ca lucrurile zburătoare să dispară, dar le face mai atrăgătoare pentru a alerga după. Snoopy crede că este o idee minunată care văzunează că Rick avea atât de multă distracție. Urmărirea și capturarea muștelor face ca snoopy să se simtă onorată și este o practică bună pentru ziua de azi se va pierde și va fi lăsată la propriile dispozitive pentru a vâna în cele din urmă demonii răi și a anticrisi.

Concluzie

Cu retrospectivă, Rick este un fel mai bun. El urăște să împărtășească mâncarea sau pe canapea sau patul și în mintea lui, el crede că el este șeful de acolo, care este deranjant, dar el dă zgârieturi de fund, și picioarele lui anormale, ciudate, să ajute la păstrarea lui Snoopy " s burta caldă de fiecare dată când snoopy doarme pe ele. Snoopy ar fi destul de singuratic, dacă nu pentru prietenul său ciudat cu două picioare. În plus, și asta este întotdeauna un bonus, Rick aduce mâncăruri acasă foarte constant, până când schimbările, Snoopy va lăsa viața să se desfășoare în mod natural!

Am primit ideea acestui post de blog datorită unui Întrebarea a fost întrebată despre Quora.

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sunt oameni zei pentru câini? Luarea noastră.