Top filme de câine animate

Ilustrarea filmelor de câine animate de top

Vizionarea filmelor este o distracție și o modalitate distractivă preferată de a petrece timp cu familia. Dacă tu și copiii sunt iubitori de câini, atunci un film tematic de câine este alegerea evidentă. Câinele tău poate să-ți spună și să te uiți cu tine în timp ce vă bucurați de o noapte de film de familie.

Doar despre toată lumea iubește un film bun de câine. Filmele de câine de acțiune live sunt minunate, Dar, uneori, copiii doresc cu adevărat să urmărească un desen animat. De la clasic doamna si Vagabondul la mai modern Bolt, Aceste filme de caracter animat oferă divertisment pentru întreaga familie.

01 din 10

Lady și tramp (1955)

Acest Walt Disney Classic este o încântare pentru întreaga familie. Dispunând de romantismul improbabil al unui spaniel de sex feminin de sex feminin și un mutt de sex masculin, filmul include, de asemenea, unul dintre cele mai memorabile scene de film: Lady și Tramp se culcă pe spaghete la un restaurant și se termină cu nibbling pe aceeași bandă, rezultând un sărut dulce și delicat. Peggy Lee și-a exprimat păcatele Siameze Pisicile și a ajutat, de asemenea, scorul filmului. Un alt bit de trivia: acesta a fost primul film animat de lungime caracteristică care urmează să fie filmat în formatul latcreen.

  • 02 din 10

    101 Dalmației (versiunea originală din 1961)

    Unul dintre filmele de câine animate preferate, acest Walt Disney se centrează pe dalmatian Cuplu Pongo și Perdita, care dă naștere unei gunoi de cățeluși care sunt dognapped de unul dintre cei mai memorabili răufăcători din toată istoria animată, cruzla diavolului. Versiunea originală este informată din perspectiva câinelui, care a fost unică pentru perioada de timp. Unele trivia legate de film: Disney a alunecat în personaje de la Lady în tramp în scena "Twilight Bark". Și încă o dată de trivia: credeți că câinele latră în filmul autentic? Au fost făcuți de Clarence Nash, vocea Donald Duck! Această mișcare de câine spotted a fost cea mai mare film din 1961. A 1996 Adaptarea acțiunii vii a recomandat Glenn aproape ca diavolul cruzului.

  • 03 din 10

    Snoopy vine acasă (1972)

    Acesta a fost cel de-al doilea film de "arahide" de la Creatorul Charles Schulz, prima ființă Un băiat numit Charlie Brown. Charlie Brown Beagle Snoopy stabilește într-o călătorie pentru a vedea o fetiță numită Lila în spital. Mai târziu, el află că Lila era proprietarul său original și vrea ca el să trăiască din nou cu familia ei. Ce va face banda de arahide? Acest film drăguț este adesea amintit pentru tema sa de funcționare a semnelor "No câini permise".

  • 04 din 10

    Fox și Hound (1981)

    Această poveste quintessentă a unei prietenii puțin probabile este un clasic care atinge. O vulpe tânără numită Tod și un câine de câine numit cupru formează o prietenie strânsă. Pe măsură ce îmbătrânesc, ei învață că sunt destinați să fie dușmani, deoarece cuprul este un câine de vânătoare. Mai rău, proprietarul cuprului este stabilit la capturarea Tod. Poate prietenia lor să reziste naturii și "ciocnirea culturii" sau este prietenia suficient de puternică pentru a supraviețui? Obțineți țesuturile la îndemână pentru această poveste amuzantă.

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Oliver și Compania (1988)

    Pentru a fi corect, personajul principal al acestui film este o pisică numită Oliver. Ca un pisoi fără adăpost rătăcitor străzile, Oliver se întâlnește cu o bandă de câini vagabonzi care îi arată cum să supraviețuiască, dar să-l implice și în viața lor de crimă. În curând, Oliver întâlnește o fată care devine noul său proprietar, iar cei doi trebuie să scape de necazuri care implică câțiva câini. Această adaptare a "Oliver Twist" de Charles Dickens este un film dulce animat cu muzică și personaje distractive.

  • 06 din 10

    Toți câinii merg în cer (1989)

    Un câine con-artist numit Charlie se întoarce de la morți pentru a se răzbuna pe nemesisul și ucigașul, carcasă. Se întâlnește cu o fetiță care poate vorbi cu animalele și intenționează să-și folosească abilitățile în avantajul său. În curând, el are o schimbare de inimă și decide că vrea să facă lucrurile corecte. Toți câinii ajung în Rai este un pic mai întunecat decât câteva filme de copii animate, dar, în cele din urmă, are un mesaj bun. Amestecat cu umor și personaje distractive, acest film poate distra toate vârstele.

  • 07 din 10

    Balto (1995)

    Balto a fost adaptat dintr-o adevărată poveste care a avut loc în Nome, Alaska în timpul iernii din 1925 și a inspirat rasa de cămăși de câini Iditarod. Filmul animat spune povestea lui Wolf / Husky Mix care devine erou în timpul unui focar difterie. Balto conduce o echipă de câini într-o călătorie de câteva sute de mile peste Tundra din Alaska pentru a obține medicamente pentru bolnavi. Deși mai multe fapte din povestea originală au fost schimbate pentru film, acest film animat este atât dramatic, cât și inspirat. Dispune de vocile lui Kevin Bacon, Bob Hoskins și Bridget Fonda (care joacă un câine numit Jenna).

  • 08 din 10

    Clifford este într-adevăr mare film (2004)

    Clifford Big Dog Dog face lovește ecranul mare în acest film dulce și simplu animat. Clifford se teme că el costă familia sa prea mulți bani și pleacă acasă să se alăture unui carnaval de călătorie. Dispunând de vocea marelui mare John Ritter ca Clifford, împreună cu multe alte voci celebritate de la Hollywood, Clifford este foarte mare film Este vorba de divertisment ușor, care va apela mai ales la copiii mai tineri și fanii cărților și emisiunii TV.

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Bolt (2008)

    Bolt și-a petrecut viața ca steaua caninului unui spectacol de televiziune fictivă pe care are superputeri. Prin o serie de nerespectare, se găsește în New York City, unde află că superputerii și viața lui pe set nu sunt de fapt reale. Bolt echipează în curând cu o pisică numită mănuși și un hamster numit Rhino, iar cei trei se îmbarcă într-o călătorie aventuroasă. Acest film animat CGI Digital oferă vocile lui John Travolta și Miley Cyrus.

  • 10 din 10

    Viața secretă a animalelor de companie (2016)

    Acest film hilar și interesant implică multe animale de companie, altele decât câinii: pisici, păsări, hamsteri, șopârle, iepure și chiar un porc! Cu toate acestea, povestea se concentrează asupra câtorva câini. Când proprietarul lui Max aduce acasă un nou câine numit Duke, lumea lui este întoarsă cu susul în jos. Dar cei doi trebuie să învețe să lucreze împreună când se pierd pe străzile din New York. Între timp, celelalte animale de companie de vecinătate, lucrează pentru a găsi max și ducele și a contracara o bandă de animale de companie abandonate din oraș. Dispunând de vocile lui Louis C.K., Jenny Slate, și alți actori bine-cunoscuți, viața secretă a animalelor de companie are o mulțime de distracție și umor pentru adulți, de asemenea. Evaluat PG, acest lucru nu poate fi ideal pentru cei mai tineri de copii să se uite singuri.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Top filme de câine animate