11 Sfaturi de siguranță pentru câini [infographic]

Cutii sunt instruiri utile si siguranta Instrumente pentru proprietarii de câini și un loc de odihnă pentru câine. Cratingul este foarte recomandat de formatori profesioniști și veterinari ca ceva care beneficiază atât de proprietar, cât și câine. Dar când folosiți incorect cutii de câine, ele pot deveni un pericol și o sursă de stres, anxietate și disconfort pentru câine.

Alegerea Cea mai bună crăpătură de câini Pe piața vă puteți permite să nu împiedicați probleme potențiale atunci când este utilizat incorect și fără măsuri de siguranță. Nu numai că trebuie să știți cum să utilizați cutii ca un instrument eficient și să-l transformați într-o casă sigură și plăcută pentru câine, dar trebuie, de asemenea, să treceți prin antrenamentul cu Crate câinelui. Iată câteva sfaturi de siguranță pentru câini pentru a vă asigura că poooch-ul dvs. iubește noua sa casă mică.

Dog Crate Sfaturi de siguranță [Infographic]

Ca și acest infografic? Imprastie vestea! Distribuiți-l pe site-ul dvs .:

Vă rugăm să includeți atribuirea cu acest grafic.

11

11 sfaturi despre cum să utilizați cutii de câine în condiții de siguranță

1. Alegeți dimensiunea corectă și tipul unei cutii

marimea corecta este crucială atunci când vine vorba de cutii de câini. Asigurați-vă că cutia nu este nici prea mică sau prea mare. Alegerea dimensiunii greșite a cutiei poate avea un impact negativ asupra sănătății fizice și mintale a câinelui, ceea ce poate provoca câinele stres, precum și provoacă probleme comportamentale.

Animalul dvs. de companie ar trebui să fie capabil să stea confortabil, să se întoarcă și să stea în cutie. Nu lăsați prea mult spațiu care crește probabilitatea pooping în cutie. Dacă aveți un cățeluș, obțineți o cutie pentru a se potrivi cu eventualele sale dimensiuni complete (puteți obține separatoare pentru aceasta) sau păstrați-vă la dispoziția unor cutii de câini suplimentare, deoarece continuă să crească.

2. Mintea Durata dvs. câinele dvs. este în cutie

Nu vă limitați câinele pentru perioade lungi de timp. Lăzile sunt destinate doar să fie pentru confruntarea pe termen scurt. O regulă de degetul mare este că câinele nu ar trebui să fie niciodată într-o cutie mai mult decât își poate ține vezica sau intestinul.

Dacă vă părăsiți animalul de companie la domiciliu în timp ce lucrați, încercați să obțineți un walker câine sau alt îngrijitor să meargă și să se joace cu animalul dvs. de companie zilnic în loc să-l păstreze blocat. În afară de stresul și problemele de sănătate mintală, câinii care au o anxietate severă și sunt lăsați într-o cutie prea lungă va încerca să scape de mestecarea drumului. Acest lucru poate duce la dinți, tăieturi sau alte răniri.

O jucărie care poate păstra un câine ocupat de ore, cum ar fi Kong Classic cu unt de arahide înghețate în ea, poate fi de ajutor. Pe termen scurt, animalul dvs. de companie va fi bine, dar pentru câinii păstrați în cutii pentru mai mult de o oră, jucăriile sunt foarte recomandate pentru a le împiedica să se plictisească și neliniștită.

3. Furnizați apă (și alimente, poate)

O jumătate de oră nu este lungă, dar ceva mai mult decât asta va necesita o pregătire. Canina dvs. va avea nevoie de acces la apă. Nu ar trebui să aibă nevoie de mâncare dacă nu îl părăsiți prea mult. Puteți plasa mâncarea / castronul de apă în recipiente ridicate sau cele care se atașează la pereții cutiei de câine. Câinele nu va putea să le bată și să-l poată accesa cu ușurință atunci când este necesar.

Dacă sunteți în jurul casei și vă răsuciți pe scurt pooch-ul dvs. sau treceți prin procesul de antrenament cu crate și supravegheați-vă pooch-ul în timp ce el în den, atunci furnizarea de alimente și apă nu poate fi necesară. Este, de asemenea, mai puțin o șansă de a crea o mizerie suplimentară.

4. Plasarea corectă

Cutia este probabil să aibă un loc regulat în casa dvs., așa că mintea în care îl stați. Toate curelele de câine ar trebui să fie numai în interior, într-o cameră care are încălzire și / sau răcire adecvată. Nu lăsați cutia în locurile în care animalul dvs. poate fi ispitit sau distras de lucruri ca mâncarea din fața lui, dar doar la îndemână.

5. Scoateți gulerul și leșia

Scoateți gulerul câinelui înainte de a-l tăiați din motive de siguranță. Gulerele pot fi înghițite pe barele și marginile cutiilor și sunt un pericol de sufocare pentru câinii tăcuți. Dacă considerați că este necesar să păstrați gulerul câinelui în timp ce utilizați pe termen scurt, utilizați doar un guler separatist, care poate apărea cu ușurință dacă câinele trage la ea.

6. Minte copiii din jurul cratelui câinelui

Nu trebuie să permiteți copiilor (sau străinilor) în apropierea cutiei, în timp ce câinele este în ea. Copiii tind să tachineze câinii sau să tragă la urechi, iar câinii prezintă agresiune în spatele barelor. Permițând copiilor sau străinilor lângă un câine îngrozit să fie o preocupare de siguranță pentru partidele de pe ambele părți ale cutiei. Este, de asemenea, probabil că acest lucru vă va face ca animalul dvs. să nu fie disprețuit să fie într-o cutie în viitor.

7. Asamblare adecvată

Depinzând de Tipul de cutie aveți, adunarea ar putea diferi. Urmați instrucțiunile și asigurați-vă că este împreună în mod corespunzător; Verificați-l pentru orice zgârieturi sau proeminențe înainte de a vă introduce animalul în interior. Ultimul lucru pe care îl doriți este ca Fido să se taie în timp ce este limitat și nesupravegheat.

Diferitele tipuri de cutii de câini vor trebui să fie asamblate în moduri diferite. Cele două tipuri cele mai populare, metal și cutii moi, va fi, de obicei, pliat și asamblarea este, în general, rapidă și ușoară. Acestea fiind spuse, există loc de eroare, deoarece cutiile se pot descompune pe câinele dvs. dacă nu sunt asamblate corect. niste cuști grele vin deja asamblate (astfel încât acestea sunt indestructibile și dificil de descompune).

8. Așternut în interiorul cutiei

Vrei ca câinele tău să fie confortabil în locul lui, iar așternutul poate face să se simtă ca acasă pentru animal de companie. Unii proprietari de animale de companie vor alege foi sau pături - acestea sunt bine atâta timp cât sunteți în jur și puteți verifica pe FIDO. Câinii vor mesteca adesea aceste lucruri, ceea ce devine și pericole de sufocare. Pentru câinii nesupravegheați, alegeți a Crate Pad - Un covor confortabil, căptușit special conceput pentru cutii de câine, ușor de curățat și mai greu de distrus.

O altă opțiune este plasarea unui pat de crate de câine. Dacă utilizați un pat, faceți acest lucru numai după ce ați avut cu succes Crate a pregătit câinele. Spre deosebire de tampoanele cu crate, paturile sunt mai ușor pentru ca câinele să înceapă să mestece și un câine neinstruit este mai probabil să mestece patul lui.

9. Exercițiu înainte de tăietură

În mod ideal, doriți să vă exercitați câinele înainte și după ce ați tăiat. Un câine bun este un câine obosit. Cea mai bună modalitate de a vă asigura că câinele dvs. nu-și distrugă cutia de câine, sau jucăriile și bolurile pe care le-ați furnizat, este să-l facă obosit. Un câine obosit este, de asemenea, mai puțin probabil să experimenteze stresul și anxietatea. Prin urmare, acest lucru va păstra asociațiile de crate pozitive, iar cutia va fi privită ca un spațiu de odihnă mai degrabă decât un spațiu de izolare.

10. Formarea cu crate este esențială

Nu vă așteptați să vă plasați pur și simplu câine într-o cutie și să fie făcut cu el. Catedra de antrenament este necesar pentru majoritatea câinilor și este un proces care poate dura oriunde de la o săptămână la o lună, în funcție de animalul de companie. Este mai bine să începeți când pooch-ul dvs. este încă un cățeluș. Începeți să-l îmbraciți pentru perioade scurte de timp, supravegheate și lucrați până la perioade mai lungi înainte de a părăsi câinele nesupravegheat.

Lăsând ușa cutiei deschise și accesibilă în perioadele normale, vă poate ajuta animalul să facă asociații mai pozitive cu cutia și este probabil să aleagă să meargă în cutia sa pentru odihnă sau pentru a obține o intimitate. Citit acest, acest și acest Pentru mai multe sfaturi de antrenament de cutie.

11. Adresă anxietate de separare

Nu vă îndoiți câinele dacă știți că suferă de separare sau de neliniște de neliniște. Câinele dvs. are nevoie de formare pentru a aborda problema anxietății înainte de a-l limita și a lăsa nesupravegheat. Având în vedere anxietatea de separare a câinelui dvs. este crucială și ignorarea este probabil să provoace mai mult stres pentru câinele dvs., care se manifestă în probleme psihice, comportament distructiv și alte probleme.

Dacă aveți un câine de salvare, știți dacă a experimentat neglijarea sau abuzul în trecut (așa cum este uneori cazul câinilor adoptați). Dacă pooch-ul dvs. a venit dintr-un adăpost, luați pași suplimentari pentru a vă asigura că nu există nici o traumă asociată cu cuștile, confruntarea și singurătatea. Câinii nu au nevoie de cutii, dar dacă îl utilizați ca un instrument util, atunci fiți sigur că dvs. poate vizualiza cutia ca un spațiu pozitiv și ne-amenințat.

Citiți următorul: Cele mai bune 6 fanii de răcire cu câini

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Sfaturi despre modul de utilizare a cutii de câine în condiții de siguranță

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 11 Sfaturi de siguranță pentru câini [infographic]