Loturile mari se extinde cu o nouă linie aprobată akc de produse câine

Loturile mari adaugă o nouă linie de produse câine de la AKC la rafturile lor

Mari loturi, un discount bazat pe columb și un comerciant de închidere, lansat AKC Selectați luna trecuta. Este o linie de produse pentru animale de companie care prezintă Clubul american Kennel (AKC) Brand. Linia are o gamă largă de jucării pentru câini, tratați de câini și alte accesorii pentru câini, inclusiv consumabile și plăcuțe de îngrijire.

AKC este o organizație non-profit care a fost înființată în 1884 și este, de asemenea, cel mai mare registru de câine de pâine din lume. AKC este, de asemenea, organul de guvernare sportiv pentru mai mult de 22.000 de evenimente de câine în fiecare an, inclusiv spectacole de câine, evenimente de agilitate, evenimente de urmărire, Evenimente de ascultare, și mult mai mult. Ei se străduiesc să îmbogățească viețile caninilor de rasă pură și mixtă din întreaga lume.

LEGATE DE: Câine de bază de formare: 11 sfaturi esențiale

Linia este foarte rezonabil la prețuri, o calitate care înseamnă mult la cumpărătorii mari de loturi. Produsele variază de la prețul de la $ 3.50 la 15 USD. Pentru a sărbători lansarea, loturile mari a creat o campanie video pe YouTube, care perechează împreună copii și cățeluși, în timp ce se confruntă într-o bătălie de drăguț. Fiecare videoclip se încheie cu un apel pentru telespectatori să voteze pentru #teambabii sau #teamdoggies.

Loturile mari adaugă o nouă linie de produse câine de la AKC la rafturile lor

Deși sunt la prețuri rezonabile, produsele din linie sunt fabricate din materiale de înaltă calitate. Sunt Chew toys, Coliere, cabluri și tampoane de antrenament, împreună cu o selecție de îndepărtarea de pete și mirosuri, tratate de crudie, hamuri și pungi de deșeuri.

Linia AKC Select oferă, de asemenea, un câine natural tratează în arome precum orzul și carnea de vită. Acestea oferă, de asemenea, o selecție de covorașe de cratime și paturi de câine. Richard R. Chene, vicepreședinte executiv și ofițer de marfă șef pentru mari loturi spune că compania înțelege că proprietarii de câini văd animalele lor ca parte a familiei.

LEGATE DE: Top 21 sfaturi de antrenament pentru câini

Loturile mari este cu sediul în Columbus, Ohio. Compania operează 1.461 de magazine în 48 de state cu produse în multe categorii diferite, inclusiv alimente, mobilier, articole sezonabile și décor acasă. Ei sunt încântați de oferă consumatorilor lor O linie de produse pentru animale de companie, mai ales că industria produselor de companie a crescut constant în ultimii ani.

Linia AKC Select este vândută exclusiv la loturi mari și nu poate fi achiziționată prin intermediul site-ului distribuitorului. Cu toate acestea, o listă completă de produse și prețurile sunt disponibile online.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Loturile mari se extinde cu o nouă linie aprobată akc de produse câine