Linia de produs prietenoasă a pet a pământului inspirată de cânepă

Linia de produs prietenoasă a PET a pământului inspirată de cânepă

Cu nivelurile de apă în creștere, topirea capacelor polare Ice și temperatura medie a pământului, protejarea mediului a devenit o preocupare mare pentru consumatori și proprietarii de afaceri deopotrivă. Multe companii de produse pentru animale de companie fac produse biodegradabile și reciclabile, iar o companie de jucărie pentru animale de companie a decis să ia lucrurile cu un pas mai departe. Din domeniu, O companie cu sediul în Rainier, Washington, face majoritatea produselor lor de la cânepă.

Pascal Bedard, coproprietarul din câmp, nu a început cu scopul de a divertisment câini și pisici. Pasiunea lui este cânepă, o plantă versatilă care poate fi folosită pentru a face hârtie, fibre, combustibil, ulei, cârpă și multe altele. În 1999, scopul său antreprenorial a fost de a începe un magazin de salvare și să creeze tot felul de produse de cânepă pentru a promova afacerea.

LEGATE DE: 10 moduri de proprietari de câini pot merge verde și ecologic

Mentorul său de afaceri a sugerat că începe mic prin fabricarea de bunuri din casa sa, în loc să săriți în industria comerțului cu amănuntul. Inspirat de pisica lui și asistat de mama și mașina ei de cusut, Bedard a lansat primele produse de la câmp și a pus-o Afaceri pe hartă.

Linia de produs prietenoasă a PET a pământului inspirată de cânepă

Acum, șaisprezece ani mai târziu, el conduce compania cu soția sa, Aimee Ross, iar compania oferă părinților de companie o linie de mai mult de 50 de jucării de câini și pisici și produse. Al lor produse sunt vândute în mai mult de 1.500 de magazine independente de animale de companie din Statele Unite și Canada. O mare majoritate a jucăriilor sunt făcute din cânepă.

Bedard se simte puternic despre lipirea cu comercianții cu amănuntul independenți, deși a fost abordat de magazinele mari de numeroase momente. El crede că lipirea cu magazinele mai mici este ceea ce a ajutat compania să reușească și să crească de-a lungul anilor. O altă cheie pentru succesul companiei lor este că toate produsele lor sunt făcute în Statele Unite cu toate materialele organice naturale.

LEGATE DE: Cum să utilizați animalele de companie tratați pentru a vă menține câinii fericiți

Beddard leagă, de asemenea, șirul recent al produselor de companie recalcate și documentarea PET devenind bolnav de la produsele contaminate la creșterea rapidă în ultimii ani. Cu doar patru ani în urmă, cuplul a alergat din teren din casa lor, iar Ross încă lucra o slujbă de zi. El a spus că a fost în jurul acelei momente când raportează contaminat Alimentele de câine din China și animalele de companie devenind bolnav de la substanțele chimice din produsele lor au început să apară peste tot știrile, iar afacerea a înregistrat o creștere uriașă a vânzărilor.

Bedardul continuă să fie fascinat de cânepă și toate produsele uimitoare care pot fi create cu el. El speră să răspândească gradul de conștientizare a beneficiilor plantei prin compania sa. De asemenea, speră că succesul din câmp va inspira alți producători și antreprenori să folosească planta și popularitatea sa în U.S. va creste.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Linia de produs prietenoasă a pet a pământului inspirată de cânepă