Sigur realizat deține produsele lor de companie la standardele de jucărie pentru copii

Sigur realizat deține produsele lor de companie la titlul de copii =

Este la fel de important să acordați atenție produselor pe care le oferiți câinele dvs., deoarece este să acordați atenție produselor pe care le utilizați. Asigurați-vă că produsele pe care le hrăniți, utilizați și furnizați câinele dvs. sunt sigure sunt esențiale. Din păcate, nu există multe reglementări pe produsele câinelui încă, dar Sigur făcut își păstrează produsele la un standard mai înalt decât majoritatea celorlalte companii.

În ultimii ani, produsele pentru copii au fost examinate pentru că nu sunt la fel de sigure ca părinții au crezut că sunt. Același lucru este valabil și pentru produsele câinilor. Standardele voluntare au fost în jur de ceva timp, iar recent actul de îmbunătățire a siguranței produselor de consum (CPSIA) a făcut multe dintre aceste standarde obligatorii pentru produsele și jucăriile pentru copii.

LEGATE DE: Zece produse de câini neobișnuite de animale de companie cumpără

Fondatorii sigură făcută nu au putut înțelege de ce produsele pentru animalele de companie nu au fost necesare în aceleași reglementări privind siguranța. Pentru mulți dintre noi, animalele noastre sunt ca și copiii noștri blânde. Ne gândim la ei ca membri ai familiilor noastre. Deci, de ce nu au fost proiectate produse pentru ei să obțină aceeași atenție ca și produsele destinate copiilor?

Proiecte sigure și produce produse pentru animale de companie și jucăriile care nu sunt doar distractive, ci și evitarea pericolelor pe care alte produse similare de pe piață le pot prezenta. De fapt, jucăriile lor sunt testate societății americane pentru orientări de testare și materiale pentru siguranța jucăriilor copiilor și a standardelor CPSIA pentru ftalate și plumb. De asemenea, toate bolurile lor și ajutoarele de hrănire trec liniile directoare ale FDA pentru vase în condiții de siguranță.

Sigur realizat dețin produsele lor de companie copiilor

Seifele fabricate au lucrat, de asemenea, cu experți pentru a-și crea propriile evaluări ale riscului de toxicologie și pentru a utiliza și a abuza de testare care este concepută special pentru a simula modul în care animalele de companie mestecă și se joacă cu jucăriile lor. Produsele lor sunt toate realizate cu materiale sigure, netoxice și sunt construite cu o calitate în minte, astfel încât acestea să fie bine făcute și mai durabile încât cele mai multe produse similare.

LEGATE DE: Ce trebuie să știți despre prevenirea otrăvurilor pentru câini

Nu numai că consumatorii pot comanda produse sigure produse de pe site-ul companiei, dar site-ul oferă, de asemenea, părinților de companie cu informații actualizate despre siguranța animalelor de companie și informații despre sănătate despre câini, pisici, păsări și alte animale mici. Acestea oferă un "colț de siguranță pentru animale de companie" care discută subiecte precum toxicitatea alimentară, Prevenirea otrăvurilor, Kituri de prim ajutor de companie și alte sfaturi de siguranță de bază pentru proprietarii de animale de companie.

Ele au, de asemenea, o secțiune pe site-ul lor dedicat rețetelor sănătoase pentru animale, precum și o pagină care oferă proprietarilor sfaturi și trucuri pentru achiziționarea de produse care sunt sigure pentru animalele de companie. Seife, de asemenea, pretinde că toate produsele lor sunt testate și aprobate veterinar.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sigur realizat deține produsele lor de companie la standardele de jucărie pentru copii