Produsele biosilk disponibile acum pentru câini

Produsele BIOSILK disponibile acum pentru câini

Fetch ... pentru animale de companie!, O companie din New York, care este specializată în produsele de îngrijire a câinelui, a colaborat cu Farouk Systems Inc. Pentru a crea produse de îngrijire biosilk pentru câini. Produsele au fost disponibile pentru oameni de ani de zile și acum produsele de păr revoluționare sunt comercializate pentru pui.

Fetch ... pentru animale de companie! este o companie dedicată aducerea produselor de companie de înaltă calitate pe piață, countrându-se cu multe branduri naționale majore pentru a crea linii de companie din marfa lor populară. Ei au colaborat cu giganți din industrie, cum ar fi Barbie, Comics DC, Arm & Hammer, Wags și Wiggles, Hello Kitty, și acum Biosilk.

LEGATE DE: Trebuie să aibă consumabile câinilor Fiecare proprietar de câini ar trebui să aibă

Biosilk pentru câini Oferă o linie de produse de îngrijire a calității salonului, inclusiv șervețele de curățare, pulverizarea și stralucirea spray, șampon de hidratare, spray de șampon hidratant, șampon de cățeluș fără apă, spray de șampon pentru cățeluși, un șampon de albire și umiditate extremă.

Produsele BIOSILK disponibile acum pentru câini

Aceste produse de îngrijire sunt formulate luxos cu vitamine și mătase care lucrează împreună pentru a restabili umiditatea la haina câinelui. Acestea sunt făcute cu aceleași tehnologii inovatoare și ingrediente clasice ca linia originală pentru oameni. Ele restaurează echilibrul pH-ului și părăsesc haina animalului de companie care arată matasos și strălucitor.

Toate produsele din noua linie BIOSILK pentru câini sunt sulfați și paraben liberi și sunt sigure pentru a fi utilizate cu tratamente topice pentru purici și căpușe. Deși este mai scump decât consumabilele de îngrijire regulate, Biosilk oferă multe beneficii suplimentare pe care alte produse de îngrijire a părului nu.

LEGATE DE: Dog Care 101: Cum să vă îngrijim câinele acasă

Biosilk pentru câini lasă părul câinilor tăi netede și încurcați liber și va rămâne în acest fel între spălări. Mai ales pentru câinii cu păr lung, aceste produse vor economisi proprietarii de animale de companie o mulțime de timp la periaj și nu vor trebui să se ocupe de hassle de a combate covorașii și tangurile.

Groomorii profesioniști vor fi, de asemenea, capabili să culege beneficiile acestui produs. Dacă pot folosi un produs cum ar fi Biosilk pentru câini care lasă părul mai sănătos între sesiunile de îngrijire, își va face de fapt munca mai ușoară. Cu siguranță va fi cel mai benefic pentru câini cu păr lung, dar sănătatea, forța și strălucirea pe care o adaugă părului va beneficia de orice canină.

Acest produs nu a lovit încă magazine, dar pret ... pentru animale de companie! speră să o aibă în magazine cu amănuntul în curând. În prezent, proprietarii de câini vor trebui să comande consumabilele de care au nevoie online. Toate produsele din linie sunt foarte accesibile, care rulează între 7 USD.99 și 10 $.99.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Produsele biosilk disponibile acum pentru câini