Locuri de adoptare a porcilor de guinee și alte animale de companie

Animal adopţie Salvează vieți. Se estimează că 44% dintre câini și 43% din pisici sunt adoptate de la un adăpost sau salvare a animalelor, potrivit Asociației Americane de Pet Products. Aceste animale de companie norocoase primesc un nou contract de leasing pe viață, dar cum rămâne cu omologii lor mai mici?

Majoritatea oamenilor se gândesc la magazinele de animale de companie atunci când decid să adauge un dihor, chinchilla, cobai, iepure, hamster, gerbil, mouse sau șobolan la familia lor. Ei nu își dau seama că multe adăposturi de animale se ocupă de animale de companie și că există multe alte surse de adopție.

01 din 04

Craigslist și alte site-uri clasificate

Majoritatea oamenilor se gândesc la Craigslist ca un loc pentru a găsi mașini, mobilier și apartamente, dar are o categorie înfloritoare pentru Rehoming Pet, de asemenea. Sigur, veți găsi o mulțime de pisici și câini, dar există o mulțime de animale de companie printre listate.

Dacă sunteți în căutarea unui iepure, porci de guinee, un dihor sau chiar animale mai mici, cum ar fi șobolani, șoareci, gerbili și hamsteri, check out Craigslist și alte site-uri de anunțuri clasificate online. Dacă aveți magazine de animale de companie în zona dvs., veți avea animale nedorite cumpărate pe un capriciu și proprietarii disperați să le retrimiți.

Un avantaj pentru obținerea animalelor de companie pe Craigslist este că ar putea veni cu totul provizii.

Feriți-vă, totuși, că, deși termenii de serviciu interzic crescătorii și vânzările, mulți poze ca oameni care încearcă să reunească așternuturile accidentale. De obicei, le puteți vedea când sunteți conștienți de această tactică.

  • 02 din 04

    Salvarea animalelor mici

    S-ar putea să știți deja că puteți adopta anumite rase de pisică și câini prin salvați dedicați, dar mulți oameni nu-și dau seama că există, de asemenea, salvați pentru porci, iepurași și alte animale mici.

    Aceste salvări sunt adesea lista animalelor adoptate pe petfinder.COM. Doar selectați "mici și blană" pentru a le vedea. În funcție de zona dvs., veți găsi totul de la hamsteri la chinchillas. Magazinul dvs. local de animale de companie ar putea ști, de asemenea, despre salvarea animalelor mici, deoarece unele lucrează cu aceste organizații care fac adopții sau zile de educație în magazin.

    Când adoptați de la o mică salvare a animalelor, aveți o asigurare rezonabilă că noul dvs. animal de companie este sănătos și că a fost sexul corect. Este greu să-i spună bărbaților de la femele în anumite specii de animale de companie, astfel încât să puteți ajunge cu bebeluși dacă adoptați o pereche de sexe.

    O mică salvare a animalelor vă va educa, de asemenea, despre lucruri pe care le-ați putea ști despre îngrijirea unei anumite specii. De exemplu, majoritatea cuștilor magazinului de animale de companie sunt prea mici pentru animale precum Guineea Pigs și iepuri și au nevoie de fân și legume pentru a rămâne sănătoși. O salvare reputată vă asigură că aveți toate cunoștințele de care aveți nevoie atunci când vă adoptați noul animal de companie.

  • 03 din 04

    Adăposturi de animale

    S-ar putea să fiți surprinși să aflați că adăposturile de animale și facilitățile de control al animalelor ajung adesea în buzunar. Proprietarii de animale exasperați de multe ori nu știu ce să facă cu porcul lui de chinchilla, de dihor sau de Guineea, dar își amintesc că societatea umană are un adăpost în oraș, așa că se îndreaptă spre animale și au renunțat la animal.

    Veți salva un animal de a fi eutanasiat atunci când adoptați de la un adăpost, deoarece majoritatea au un spațiu limitat și prea multe animale de companie au fost abandonate.

    Educați-vă despre specia pe care doriți să o adoptați dacă optați pentru un animal de adăpost. Adăposturile sunt folosite pentru pisici și câini, dar mulți au puține cunoștințe despre animalele de companie de buzunar.

  • 04 din 04

    Pet Stores

    Unele magazine de companie oferă adopții de șobolani nedorite, șoareci, gerbili, hamsteri, Guineea porci, iepuri și alți mici critters.

    Puteți obține câteva consumabile gratuite dacă faceți o adoptare a magazinului de animale de companie.

  • Surse de articole
    Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
    1. Animale de companie de numereSocietatea umană

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Locuri de adoptare a porcilor de guinee și alte animale de companie