Betsy farms debutează noi făcute în mediul de câini din sua

Betsy Farms debutează noi făcute în mediul de câini din SUA

Betsy Ferms este un câine care tratează compania de producție care este cunoscută pentru furnizarea de clienți cu tratamente sănătoase care sunt fabricate și provenite în Statele Unite. La începutul acestei săptămâni și-au lansat noua linie de perfuzii și câini cremy și crunchy tratează.

În ultimii ani a existat o preocupare tot mai mare jerky tratează, în special cele făcute și provenite în China. Betsy fermele înțeleg preocuparea părinților de companie și de aceea au creat marca lor. Scopul companiei este de a oferi proprietarilor de câini cu o opțiune sigură și sănătoasă de tratament și, bineînțeles, să le ofere și alte gusturi de câini gustoase și sănătoase.

LEGATE DE: Unde să găsiți mostre gratuite de alimente pentru câini

Sediul Betsy Farms se află în Eagle, Idaho și produsele lor sunt fabricate în facilitatea companiei din Springville, Utah. Compania este atât de încrezătoare în ceea ce privește gustul și siguranța produselor lor pe care le oferă clienților o garanție de satisfacție de 100%. Dacă sunt nesatisfăcute, consumatorii pot returna oricare dintre produsele lor la magazin pe care le-au achiziționat de la o rambursare completă.

Betsy Farms debutează noi făcute în mediul de câini din SUA

Fermele Betsy jekky tratează cu pui real și folosesc un proces unic de încălzire dublă pentru a găti carnea, care elimină orice potențial Bacteria dăunătoare. În primul rând, puiul este gătit la o temperatură ridicată și apoi este pulverizat și amestecat cu alte ingrediente și fierte din nou. Acest proces ajută la asigurarea siguranței produselor și evită utilizarea ingredientelor dăunătoare în același timp.

Infuziile jeky tratează sunt grâul și conservantul artificial gratuit. Există patru soiuri de rețetă tratate: pui, curcan, rață, și acum perfuzii de rețetă de pui de pui natural. Ei vin cu trei arome de umplere: slănină, cheeseburger de bacon și cartofi dulci. Betsy Ferms nu utilizează culori artificiale sau arome.

LEGATE DE: Cum să obțineți lucruri gratuite pentru câini?

Sursa de proteine ​​este ingredientul numărul unu în aceste tratamente jekky, iar recomandările de hrănire se bazează pe dvs greutatea animalului de companie. Pentru câinii care cântăresc 5-10 de lire sterline, compania recomandă tratamentul ½-1 pe zi, pentru câinii 11-25 de lire sterline, acestea recomandă 1-2 tratamente pe zi, pentru câini 26-50 de kilograme 2-3 tratamente pe zi și pentru câinii care cântăresc peste 50 de lire sterline Betsy Recomandă că primesc 3-4 tratează o zi.

Brandurile cremoase și tratate crocante sunt compuse dintr-o coajă de cereale crocantă, care este umplută fie cu un pui de barbeque, fie un centru cremos cu unt de arahide. Aceste tratamente sunt 3.52 de calorii fiecare și sunt ținute la aceleași standarde înalte, pe măsură ce se tratează Jeky-ul companiei.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Betsy farms debutează noi făcute în mediul de câini din sua