Cum de a rasa brittany spaniels - sănătate, sarcina, nursing & # 038; instruire

Cum de a rasa Brittany Spaniels - Sănătate, Sarcina, Nursing & # 038; Instruire

Creșterea câinilor Brittany nu este o misiune ușoară de a realiza pentru majoritatea oamenilor; Într-adevăr, Brittany Spaniels sunt câini de vânătoare care necesită o mulțime de exerciții regulate și au o călătorie minunată pentru recuperarea păsărilor și a jocului. Ele sunt cel mai bun însoțitor de vânători și mulți clienți se pot aștepta la un câine de vânătoare bine pregătit ca un anumit.

Amatori și crescători se întreabă Cum să creați câinii din Brittany trebuie să înțeleagă că reușind în reproducerea brittanilor înseamnă, aproape obligatoriu, participarea și participarea la diverse vânătoare, punct și recuperare probe pe teren. În plus, când vine vorba de Bretania de reproducere, cei mai mari ofertanți vor solicita Puppies pedigree provenind din linii de sânge cu câștigători dubli: campioni în studiile de teren, dar și în apelurile de conformitate.

Fundal de reproducere Brittany Spaniel

Brittany Spaniels, sau câini Brittany, sunt o rasă cu o istorie încărcată și, în ciuda faptului că nu este centrul tuturor discuțiilor, este o rasă puternică care este foarte populară în întreaga lume. Datorită abilităților sale de vânătoare ca retriever, rasa are un loc în majoritatea fermelor și în majoritatea caselor Hunter. Spaniolii de reproducere Bretania necesită o cunoaștere profundă a istoriei sale și cum a crescut rasa la popularitatea sa actuală stabilă.

Originile franceze

Brittany este cunoscută pentru istoria sa lungă, ca parte a națiunii franceze, cât și ca o regiune independentă distinctă în cultura sa. Brittany este o peninsulă cu Oceanul Atlantic, Golful Biscay și canalul englez pe cele trei laturi de pe malul mării. Brittany Spaniels au provenit din această parte a Franței.

Câinii Bretaniei erau inițial crescând ca un câine de arme pentru vânătoare de păsări În Franța, unde se numește rasa Epagneul Breton. Unele istorici de rasă cred că rasa a fost dezvoltată între secolele XVII și 19 de către unii Cross-reproducere cu Spaniel englez și alte indicii englezi. Unele teoreturi Oamenii englezi bogați vor vizita Franța și vor aduce câinii cu ei. Un anumit număr au fost lăsate în urmă și crescute cu câinii locali care seamănă cu rasa. Câinii asemănători cu Brittany apar în unele tapiserii la fel de vechi ca secolul al XVI-lea. Din cauza proximității față de Țara Galilor, au existat unele influențe înainte și înapoi. Poveștii pe proprietăți au descoperit ca acest câine să fie un mare ajutor în localizarea și să faceți rapid jocul.

Caine de vanatoare

Acest câine de arme vivacioase are câteva caracteristici unice. Câinii de vânătoare sunt numiți și clasificați în funcție de diferitele funcții pe care le servesc în vânătoare. Retrieveri care includ aurul, Labs, și Pudele Întoarceți uciderea la vânători. Mulți dintre acești câini sunt înotători excelenți și recuperează apă pe corpurile de apă. Spaniels Lucrați pentru a spăla jocul ascuns în perie, astfel încât vânătorii să poată obține o lovitură clară la ele. Indicatoare și setters își poziționează corpurile pentru a indica vânătorii în care jocul poate fi localizat pe teren. Brittany Spaniels nu elimină jocul, deoarece numele ar sugera, dar în schimb, sunt preceieri. În plus, își poziționează trupurile pentru a sublinia jocul.

Drumul Brittany Doging
Un câine din Brittany este atras de perfecțiune.

Inteligență

Câinii din Brittany sunt câini de dimensiuni medii cu greutăți în medie pentru bărbați la 40-45 de lire sterline și femele de 30-40 de lire sterline. Brittanii americani, în general, sunt mai mari decât omologii lor francezi. Acești câini au o mulțime de energie și ar trebui să primească exerciții regulate. Ei au naturi mai sensibile decât mulți dintre câinii sportivi. Acestea ar trebui să fie socializate și instruite la o vârstă fragedă pentru a preveni timiditatea și distructivitatea să iasă din exces de energie. Câinii din Brittany sunt foarte inteligenți și instruiți. IQ-ul raselor de câine a fost testat cu IQ fiind definit de cât de repede un câine învață o anumită comandă. Un câine care necesită trei repetiții pentru a învăța o comandă este mai inteligent decât un câine care are nevoie de zece. Din cele 369 de rase testate, Câinii din Brittany a clasat pe locul 19 în Inteligența.

Popularitate

Primul câine oficial Bretany a fost expus la Paris în 1896 și a primit un premiu. Primul câine înregistrat a fost numit, & # 8220;Băiat& # 8220;. Acest câine a fost înregistrat în Franța în 1907. Pioneerul rasei în Statele Unite a fost Louis Thebad. Domnul. Thebaud a importat primele Brittanys din Franța. De la început, câinele a fost apreciat ca un mare animal de companie gata să se arate în inel și un câine sportiv fericit care lucrează alături de un vânător. Domnul. Thebad însuși era un sportiv. El și-a folosit în mod regulat câinii să vâneze prepeliță. Câinele lui, Franche & # 8221;, a fost primul care a plasat într-un studiu de teren în 1935. A fost în primul rând prin dl. Eforturile lui Thebaud că rasa a fost recunoscută de AKC în 1934. Thebaud a organizat Clubul de rasă de părinte și a servit ca primul său președinte. Clubul părinte, American Brittany Club, Ca parte a misiunii sale, promovează scopurile duale ale Bretaniei ca un câine de spectacol fin și ca un concurent de teren. Clubul sponsorizează diferite tipuri de concursuri de teren, inclusiv concursuri bazate pe diferite păsări de joc și a Campionatul Național de Dog Dog. Brittanys poate fi găsită și ca parte a unei echipe de flyball și a concurenței în studiile de agilitate. Un Brittany a fost printre campionii din 2017 a Vânătoare, punct și preluare competiție sponsorizat de clubul de kennel.

Spaniel sau nu?

World Wars aproape a șters rasa în țara sa natală. Interesul crescătorilor americani a păstrat rasa și rasa a fost revitalizată în Franța. În 1982, AKC a scăzut cuvântul și # 8220; Spaniel & # 8221; din numele. Clubul Kennel, de asemenea, nu include și # 8220; Spaniel & # 8221; În numele de rasă. FCI A reținut & # 8220; Spaniel & # 8221; În numele de rasă. În Statele Unite, Bretania sa clasat pe locul 25 în popularitate în 2016. Ei au crescut din poziția a 30-a în 2013.

Creșterea câinilor Brittany
Breatarii Bretania trebuie să muncească din greu să câștige în ambele studii pe teren, iar conformații arată.

Preocupări de sănătate Când reproduceți Brittania Spaniolă

Acești câini de arme sunt o rasă în general sănătoasă. Ele sunt construite pentru a lucra. Acești câini se dezvoltă într-un mediu care își pune atleticismul la o bună utilizare. Ei nu sunt Câini de cartofi canapei. Câinii Brittany, dacă nu este folosit în vânătoare, ar trebui să ia la astfel de sporturi ca concursuri de flyball și agilitate. Exercițiul regulat îi ajută pe acești câini în stare bună de sănătate. Obezitatea este un factor de risc preventiv în multe boli canine care afectează brittanii. Durata medie de viață a câinilor din Bretania variază de la 12 la 14 ani.

Displazie de șold

Malformație a articulatia soldului poate duce la durere și lamerie în câinii britanici afectați. Este o condiție moștenită, dar mai mult de o genă este probabil implicată. Potrivit Fundației ortopedice pentru animale (de la), rasa se situează pe locul 71 în rândul AKC pentru prevalența condiției, ceea ce înseamnă că rasa nu este cea mai mare în situație de risc, dar este încă prezentă. Statisticile OFE includ toate evaluările până în decembrie 2017. Au existat 20.346 de evaluări de șold din Bretania și din 14.3% au fost anormale.

Canin discoid lupoide eritematos

Această boală este o boală autoimună cu simptome, inclusiv ulcerații în membranele mucoase, depigmentarea și scalarea nasului. condiție se poate agrava cu expunerea la lumina soarelui. Nu este o condiție gravă, dar tratamentul trebuie, de obicei, să fie de-a lungul vieții. Steroizii topici și tetraciclina sau niacinamida pot fi utilizați pentru a trata starea. Boala se poate asemăna cu alte condiții cum ar fi pecingine și o biopsie a celulelor pielii va confirma diagnosticul. Este o boală de desfigurare, dar nu dureroasă pentru câine.

Epilepsie

Unele condiții neurologice sunt mai frecvente în Bretania. Epilepsia idiopatică sau primară este considerată a fi o condiție genetică. Mecanismul exact nu este încă cunoscut în câinii din Brittany. Câinii arată de obicei simptome între șase luni și trei ani. Convulsurile pot varia de la un câine care apare să fie "Spatiu-Out & # 8221; și înghețate (Petit Seizure) la întreaga convulsie a corpului (Grand Mal). Condiția nu poate fi vindecată, dar este controlată cu medicamente anti-convulsive pe tot parcursul vieții.

O altă stare neurologică mai puțin comună este abiotofie cerebelară. Această condiție începe în puii între șase și șaisprezece săptămâni. Catelul va părea necoordonată și va pierde echilibrul. Este o condiție genetică. Câinii cu condiții neurologice genetice precum epilepsia primară sau abiotofia cerebeloasă nu trebuie să fie crescute.

Alte probleme de sănătate

Potrivit statisticilor OFA, Brittanii clasați pe locul 71 pentru problemele tiroidiene. Dimensiunea eșantionului, totuși, a fost destul de mică. Din cele 78 de evaluări, 2.6% dintre aceștia erau anormali. Hipotiroidismul sau lipsa de hormon tiroidian suficient este destul de frecvent în rasă. Simptomele includ letargie, creștere în greutate, pierdere de blană sau haina fragilă și lipsa de vigilență. Tratamentul este cu înlocuirea hormonală.

Probleme oculare sunt, de asemenea, destul de comune. OFA a clasat rasa a 64-a în toate problemele oculare. Lentile primare Luxarea (PLL) este o afecțiune moștenită care provoacă orbire dacă este lăsată netratată. În această boală, fibrele care țin lentilul ochiului se degradează și lentila ochiului. Glaucom este o condiție dureroasă a ochilor care este, de asemenea, o problemă moștenită. Simptomele includ durerea, udarea ochilor și o nuanță albastră la ochi. Chirurgia este necesară atât pentru PLL, cât și pentru glaucom. Cataractă sunt o condiție care atrage mai multă câini mai în vârstă. Cataracta va face ca ochiul să pară tulbure. Chirurgia este de obicei reușită în îndepărtarea cataractei și conservarea vederii

Cum de a rasa Brittany Spaniels

Brittanii de reproducere nu este dificil în ceea ce privește asistența medicală: este o rasă de câine foarte sănătoasă, cu foarte puține cerințe de îngrijire. Sarcinile merg mai mult ca rasa nu este nici prea mare, nici prea mic, iar numarul catelusului nu este niciodata prea mare pentru ca mama sa se ocupa de ei.

in orice caz, Credite de succes Bretania trebuie să pună o mulțime de energie în promovarea liniei de sânge și a canisei. Nu există multe modalități de a face acest lucru, dar multe ore petrecute online ajutând comunitatea și promovând rasa, precum și de a fi offline parțiale în spectacole de câini și evenimente locale. Un astfel de efort poate fi greu de urmărit în primele zile, deoarece nu vor fi obținute rezultate, dar în cele din urmă, munca grea va plăti.

Dimensiunea medie a gunoiului

Un studiu a analizat dimensiunea așternutului în 224 de rase de câini înregistrați de Clubul Norvegian Kennel în 2006 și 2007. În studiu, numărul mediu de pui născuți în Brittany a fost 6.4 pui cu o gamă destul de largă care merge de la 1 la 10 de grâu. Mai mulți factori vin în joc în determinarea sau ghicit de dimensiunea unui anumit gunoi, și cât de scăzută sau mare va fi numărul său de catelus.

Dual Campionates

Rasa Bretania concurează în ambele Spectacole de conformitate și în studiile pe teren. Un câine care să-și îndeplinească standardele de rasă și să judece în inelul de spectacol poate, de asemenea, să-și arate abilitatea ca câine de armă. Au trecut peste șase sute Câinii Brittany care au devenit campioni în ambele show-uri de conformație și în studiile pe teren. Este cea mai mare rasă pentru a putea excela în ambele arene, a tras îndeaproape de cea mai inteligentă rasă, Collie de frontieră. Brittanys concurează în ceea ce se numește frecvent Studii de teren HPR. HPR & # 8221; înseamnă vânătoare (spălare), punct și recuperare. În aceste competiții, Brittanys concurează împotriva multor alte rase de câini. Concurența de a susține campionatul este feroce și versatilitatea câinelui, precum și atleticismul său general dau marginea.

Nevoie de exerciții fizice

Unii comentatori numesc rasa hiperactiv. Această rasă are prea multă energie pentru unii oameni sau familii. Are nevoie de o mulțime de exerciții pentru a împiedica să devină plictisit. Un câine plictisit poate deveni distructiv. Rasa este, în general, foarte sănătoasă, dar a Lipsa exercițiului regulat poate duce la obezitate-Chich este în sine nesănătoasă pentru câini și este legată de tot felul de boli de la boli de inimă la cancer. Acești câini pot fi câini de familie fericiți cu cameră pentru a alerga sau o mulțime de plimbări și exerciții fizice. Ele sunt cele mai bune atunci când li se permite să facă ceea ce au fost crescuți și sunt la o parte a vânătorului. Totuși, alte sporturi active cum ar fi concursurile de agilitate sau sport, cum ar fi Flyball, sunt bune pentru Bretania pentru ao menține sănătoasă și fericită. Deși sunt un câine de dimensiuni medii, acestea nu sunt deosebit de potrivite pentru apartamentul de viață. Energia lor ridicată și nevoia de companie fac perioade lungi de limitare singuratic, deosebit de nepotrivită pentru ei.

Gun Dog Brittanies
Brittany Spaniels nu elimină jocul ca alte rase Spaniel, dar în schimb, recuperează jocul.

Standardele de rasă

AKC Standarde Solicitați ca un câine din Brittany să fie mai mic de 17.5 inci sau mai mult de 20 de ani.5 inci umerii. Dimensiunile în afara acestor măsurători sunt o descalificare. Aspectul general al Spaniel Brittany este unul dintre Compact și muscular animal.

AKC recunoaște Șapte culori: Alb & Orange, Orange & White, Ficat & White, Alb & Ficat, Ficat Roan, Orange Roan și Ficat Alb & Orange. Orice negru într-un câine este o descalificare în standardele AKC. Clubul Kennel și alte țări (în special Franța) permit alb-negru.

Caracteristicile câinelui ar trebui să reflecte utilizarea acestuia în vânătoare și orice ar fi diminuat de utilitatea sa, cum ar fi o penalizare excesivă a coastei (așa cum ar fi prins pe britori) sau sprâncenele ciudate sunt penalizate. Cozile pe britanici sunt fie în mod natural scurte, fie absente. Câinii ar trebui să aibă cozi nu mai mult de patru centimetri în lungime. AKC nu interzice Coada de andocare (care este ilegală în țări precum Regatul Unit).

În standardele AKC, Un nas negru este o caracteristică descalificată. Ochii ar trebui să fie întunecați sau culori de culoare galbenă. Haina ar trebui să fie densă, plată sau ondulată. Stratul nu trebuie să fie curbat. Haina ca celelalte caracteristici nu ar trebui să împiedice mișcarea rapidă a câinelui prin subțire.

Prețul și disponibilitatea

AKC și Clubul părinte păstrează listele de crescători care îndeplinesc anumite standarde, inclusiv astfel de lucruri, ca semnând un angajament față de Etica de reproducere. Este o idee bună pentru orice cumpărător Cercetați crescătorul Înainte de a ajunge prea angajat la achiziționarea unui catelus. Un crescător bun va avea puii i-au dat fotografii inițiale și va fi evaluată pentru condiții de sănătate cum ar fi displazia de șold și orice tulburări oculare. Deoarece nu toate problemele moștenite apar imediat, un crescător bun va garanta sănătatea catelului pentru o serie de luni cel puțin.

Costul mediu al unui catel va rula $ 800- $ 1000, iar rasa este disponibila in Statele Unite. Cealaltă considerație a costului este dacă câinele va fi utilizat pentru vânătoare sau nu. Mulți oameni vor avea nevoie de asistență în formarea câinelui lor pentru domeniu. Unii crescători oferă pregătire pentru câinii lor pentru foarte puțin extra. Formare specializată, De asemenea, pot fi găsite în întreaga țară. Acest tip de formare poate fi destul de scump, dar foarte recompensat pe termen lung. Formarea profesională poate costa cu ușurință la fel de mult ca și câinele în multe cazuri.

Creșterea Brittaniei Spaniol
Ghidul nostru gratuit pentru reproducerea Brittaniei Spaniels - împărtășiți-l!
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a rasa brittany spaniels - sănătate, sarcina, nursing & # 038; instruire