Ce să faceți dacă câinele dvs. A mâncat o baterie

câine cu la distanță

Tehnologia modernă ne-a dat multe gadget-uri, iar cu ei vin baterii. În timp ce vă puteți gândi imediat la bateriile în nici un fel, dar utile, ele pot fi o problemă atunci când ajungeți la câinele dvs. curios. Dacă puii dvs. ar trebui să-ți mestece telecomanda și să spargă deschise sau chiar să ingerați o baterie, ar trebui să căutați atenția medicală veterinară imediată.

Ce să faceți atunci când câinele dvs. înghiți un obiect străin

Câinele meu a mâncat o baterie! Acum ce?

Odată ce sunteți conștient de ceea ce sa întâmplat, luați puii dvs. în veterinarul dvs. obișnuit sau un spital veterinar de urgență de 24 de ore. Înainte de a ieși, deși, sunați la controlul otrăvitorului ASPCA la 1 (888) 426-4435. Specialiștii de la această linie telefonică vă vor întreba ce fel de baterie, în mod specific, a fost ingerat și când. Există o taxă de consultare de obicei pentru utilizarea liniei telefonice, dar vă rugăm să nu vă lăsați să vă descurajați să vă sunați.

Doar cu medicina umană, există pur și simplu prea multe toxine și otrăvuri acolo pentru chiar și cel mai condimentat ER VET pentru a urmări. Vectorii care lucrează la controlul otrăvitorului animale sunt cu adevărat cele mai cunoscute despre o astfel de urgență. În timpul apelului, vi se va da un număr de caz. Scrieți acest lucru în jos și dați-i votului dvs. la sosirea la spital. Veterinarul dvs. poate apoi să apeleze la controlul otrăvitorului la animale și să aibă medicul veterinar la celălalt capăt Căutați cazul puilor și să oferiți instrucțiuni specifice pentru a le trata în funcție de istoria pe care ați dat-o atunci când ați chemat la veterinar și pe baza Cum apare câinele dvs. când ajungeți la veterinar. În general, tratamentul va include o radiografie pentru a determina unde în tractul GI bateria este și apoi îndepărtarea acesteia. Dacă bateria este încă în stomac sau esofag, îndepărtarea poate fi realizată cu endoscopie. Cu toate acestea, dacă pe x-ray-ul câinelui apare, acumulatorul sa mutat în zona intestinală, chirurgia este singura modalitate de a scoate acumulatorul.

Câinele dvs. va primi, de asemenea, un medicament anti-ulcer și / sau un protector GI. Veterinarul dvs. poate dori, de asemenea, câinele dvs. să fie pe o dietă slabă sau cu fibre bogate în următoarele câteva zile în timp ce se recuperează de la încercarea lor.

Ce este oricum într-o baterie?

Cele mai frecvente baterii de uz casnic care sunt ingerate de caini sunt fie baterii cu buton / disc sau baterii de celule uscate alcaline (D, C, AA, AAA si 9V). Aceste baterii conțin fie hidroxid de potasiu, fie hidroxid de sodiu și atunci când oricare dintre acești compuși intră în contact cu pielea, poate provoca o formă de afectare a țesutului numit necroză tisulară. În plus, acele baterii în formă de disc mai nou pot permite trecerea unui curent electric la și prin țesuturile sistemului GI al câinelui, deoarece bateria trece prin tractare, rezultând posibilitatea de leziuni țesutului oriunde de-a lungul tractului GI. Deși mai puțin frecvente în case, bateriile de litiu sunt deosebit de periculoase deoarece sunt cele mai corozive. După doar 15 minute de timp de contact, o baterie mică de 3 V de litiu poate începe să provoace necroza țesutului.

Simptomele arsurilor din hidroxizii corozivi pot include roșeață și ruină la vârfurile sau laturile limbii sau buzelor. De asemenea, puteți observa o decolorare gri-gri în aceleași zone din celulele moarte moarte. Iritarea de la baterie poate provoca, de asemenea, cainele dvs. să hipersalivate (excesul excesiv) și poate avea dificultăți în înghițire sau mestecare.

Avertizare

Câinele tău poate vomita, dar sub Nu Circumstanțele ar trebui să inducați vărsături în câinele dvs. Acest lucru poate cauza chiar mai multă iritare a esofagului și gurii câinelui tău.

Compușii și curenții corozivi nu sunt singurii bateriile de pericol conțin, deși. Unele baterii pot conține, de asemenea, metale grele. Toxicitatea de metal greu poate apărea dacă aceste tipuri de baterii sunt ingerate, deși este o complicație mai rară a ingestiei bateriei. Acest lucru se datorează faptului că bateria trebuie să fie în tractul GI timp de cel puțin 2-3 zile pentru semne de toxicitate metalică grea pentru a începe să apară.

Cum de a împiedica câinele dvs. să mănânce o baterie

Chiar dacă câinele dvs. poate fi tratat pentru a mânca o baterie, chirurgia este un tratament destul de invaziv. Ca și în cazul multor lucruri în grija câinelui tău, prevenirea este cea mai bună modalitate de a vă menține puii în siguranță. Remote, jucării și aparate care necesită baterii trebuie păstrate la îndemână. Dacă câinele dvs. are baterie, interactiv jucării, Doar permiteți accesul câinului dvs. atunci când vă puteți supraveghea jocul.

Din păcate, telecomenzi, jucării și aparate nu sunt singurele lucruri care ascund baterii periculoase. Bateriile cu disc sunt mai ales peste tot în alarmele moderne de gândire, fobs-cheie, ceasuri digitale, camere, chiar felicitări muzicale. Dacă se mișcă, se aprinde sau face sunet și nu trebuie să fie conectat la o priză, este o baterie! Deci, asigurați-vă că păstrați aceste elemente ale lui Dumnezeu, de asemenea. Bateriile sunt peste tot în viața noastră, dar asta nu înseamnă că ar trebui să fim mulțumiți de prevalența lor. Ele pot reprezenta un risc major de sănătate și ar trebui să fie întotdeauna păstrați la îndemâna câinelui dvs.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce să faceți dacă câinele dvs. A mâncat o baterie