Top # 127: cum să ai grijă de animalele de companie superioare

La fel ca oamenii, animalele de companie trăiesc mai mult decât au avut vreodată înainte. Datorită progreselor în tehnologie și noi descoperiri în medicina veterinară, suntem capabili să avem o mai bună îngrijire a animalelor noastre de companie. Din păcate, o durată de viață mai lungă înseamnă probleme de sănătate cum ar fi artrita, boala renală și boala de inimă sunt, de asemenea, mai frecvent văzute în zilele noastre.

Este responsabilitatea noastră ca proprietarii de animale de companie să ajusteze îngrijirea și rutina pe care o oferim pentru animalele de companie superioare. Animale mai vechi necesită o atenție deosebită și atenție. Așa cum se spune vechea, o uncie de prevenire merită o jumătate de kilogram de vindecare. Dacă începeți să vă pregătiți pentru câțiva ani mai devreme, este posibil să fiți capabili să opriți condițiile de sănătate majore pentru câțiva ani sau mai mult!

semne de îmbătrânire încet se strecoară la câini. Pentru mulți proprietari, acest lucru ar putea fi cel mai rău aspect al unui animal de companie. Este greu să te uiți la tinerii tăi, cățelul energetic se transformă într-un senior în mișcare lentă. Dar, acordarea atenției la aceste semne este importantă. Dacă acționați rapid, vă puteți ajuta pe animalul dvs. să trăiască o viață plină și activă în anii săi de aur.

În acest episod podcast, întreb Dr. Vedrona Gjivoje Pentru a-și împărtăși sfaturile și trucurile pentru îngrijirea animalelor de companie superioare. Ea discută semnele de îmbătrânire pe care ar trebui să o urmăriți, modul în care dieta câinelui va trebui să se schimbe în timp ce vârstele și cum să vă păstrați PET-ul superior activ. Dr. Gjivoje împărtășește, de asemenea, câteva recomandări privind suplimentele pentru animalele de companie superioare și cum să începeți o conversație cu medicul veterinar despre îngrijirea Pooch Senior.

Ascultați episodul Podcast din videoclipul de mai sus și abonați mai jos.

Cum să aveți grijă de animalele de companie superioare

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 127: cum să ai grijă de animalele de companie superioare