Puppy raisers și veterinarii lor primesc pachete speciale de îngrijire

Puppy Raisers și veterinarii lor primesc pachete speciale de îngrijire

Canine Companioni pentru Independență, Inc. este prima și cea mai mare organizație de asistență pentru câini din Statele Unite. Henry Schein Sănătatea Animalului este cel mai important furnizor de produse și servicii de sănătate animală din Statele Unite și la începutul acestei luni, compania a anunțat că a început să ofere pachete de îngrijire medicilor veterinari pentru clienții lor care se angajează să ridice cățelușii pentru tovarășii Canine.

Fiecare Henry Schein Cares-Canine Companion Puppy Raiser Care este evaluat la mai mult de 300 de dolari. Acesta conține elemente esențiale pentru îngrijirea și ridicarea unui catelus în primele 18 luni de viață. Acestea trimit pachetele de îngrijire pentru a ajuta la reducerea costurilor pe care atât voluntarii, cât și veterinarii. Compania a anunțat inițial noul program în aprilie, dar acum pachetele de îngrijire au început oficial să se rostogolească la birourile veterinare.

Puppy Raisers și veterinarii lor primesc pachete speciale de îngrijire

LEGATE DE: 59 Cele mai populare branduri de mâncare

Companii Canine pentru Independență au fost înființate în 1975. Este o organizație non-profit care a creat conceptul de instruire Asistență câini Pentru persoanele cu dizabilități fizice. De la înființarea lor, organizația a plasat mai mult de 4.800 de echipe de asistență pentru câini. În prezent, au peste 1.600 de radioți de câini voluntari care oferă formare de ascultare și socializare timpurie, ambele fiind vitale în pregătirea unui catelus pentru viața sa ca un câine de asistență.

Stanley M. Bergman, președinte al consiliului și CEO al Henry Schein Inc. (Compania mamă de Henry Schein Sănătatea animalelor) spune că însoțitorii canini pentru independență oferă oamenilor care au nevoie de beneficii extraordinare. Aceste beneficii sunt rezultatul unui parteneriat puternic între voluntarii dedicați, câinii uimitori și veterinarii calificați care le îngrijesc. El spune că Henry Schein Sănătatea Animalului este mândră să sprijine acest efort cu pachetele de îngrijire a câinelui Raiser.

Paul Mundelll, CEO al companionilor canini pentru independență spune că pachetele de îngrijire reprezintă o resursă utilă pentru voluntarii care își petrec banii proprii și își dedică timpul să-și ridice acești câini excepționali pentru a ajuta oamenii să aibă nevoie. Fiecare pachet de îngrijire include:

  • HeartGard Plus (preventiv de viermi)
  • Nexgard chewables (pur și simplu preventiv)
  • FurminatoareGrooming Brush
  • 1 castron din oțel inoxidabil
  • 2 castron din oțel inoxidabil din oțel inoxidabil
  • Nutrițiale Lean tratamente
  • E.T. Vegagent® Tartar Control Chews pentru câini
  • E.T. Fingerbrush cu pachet de pastă de dinți
  • Supliment lichid Wulactin Omega 3
Puppy Raisers și veterinarii lor primesc pachete speciale de îngrijire

Companii Canine pentru Independență oferă Asistență câini pentru copii și adulți cu dizabilități. Ei au șase centre de antrenament din întreaga țară și sunt recunoscute la nivel mondial pentru excelența câinilor lor și longevitatea și calitatea meciurilor pe care le fac între oameni și canini. Nu există nicio taxă pentru câini, formarea continuă sau oricare dintre serviciile de urmărire pe care le oferă.

LEGATE DE: Adoptarea unui catelus? Veți avea nevoie de aceste aprovizionări de formare a catelului

Henry Schein Health Health are sediul în Dublin, Ohio și sunt compania principală de companie de îngrijire a sănătății animalelor în U.S. Acestea au 12 centre de distribuție plasate strategic, astfel încât să poată menține un raport de comenzi mai mare de 99%. Misiunea lor este de a oferi produsul potrivit la locul potrivit și la momentul potrivit. Henry Schein Partenerii de sănătate animală cu mai mult de 500 de furnizori globali pentru a aduce veterinarii cea mai mare selecție de produse de îngrijire a sănătății Pentru animalele de companie, ecvine și animale mari.

Este parteneriat ca acesta că doresc să vedem mai des; Corporații mari care dau înapoi non-profit și organizații caritabile pentru a ajuta oamenii să aibă nevoie. Acestea sunt astfel de acte generoase care ne restaurăm fața în afaceri mari și ne face să ne dăm seama că nu toate corporațiile mari sunt doar să facă un dolar. Unii dintre ei, cum ar fi Henry Schein Inc., sunt preocupați de a face lumea puțin mai bună și asta este exact ceea ce fac - un câine de asistență la un moment dat.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Puppy raisers și veterinarii lor primesc pachete speciale de îngrijire