15 Mare amestecuri rottweiler: rottie mixte de rase pentru victorie!

Mare-Rottie-Amestecuri

Rottweilers sunt câini mari, care sunt de obicei sensibili, afectuosi, inteligenți și de protecție.

Dar mulți oameni au crescut rotile cu alți câini pentru a crea o serie de pui incredibili de rasă mixtă! Am enumerați 15 dintre cele mai frecvente și cele mai apropiate.

Spuneți-ne ce credeți despre acești pui în comentariile!

1. Pitweiler (Rottweiler / Pitbull)

Rottweiler-Pit-Bull-Mix
Sursă: Pinterest

Rottweilers și tauri de pit sunt ambele rase puternice, dar acest puști combinat se pare că e gata să tragă o casă! Imaginați-vă că tipul ăsta te trage în jurul cartierului!

2. Rottsky (Rottweiler / Husky)

Rottweiler-husky-mix

Sursă: Pinterest

Acest patrimoniu mixt al lui Rottysky este evident atunci când verificați acel ochi albastru unic! Atent - asta ochi albastru poate arăta direct în sufletul tău, așa că stai întotdeauna pe stânga acestui câine.

3. LABROTTIE (Rottweiler / Labrador Retriever)

Rottweiler-lab-mix

Sursă: Deviant arta

Având în vedere cât de multe laboratoare și rotații iubesc proprietarii lor, acest labrottie probabil că nu se aventurează niciodată mai mult de 5 metri de persoana sa.

4. Mastweiler (Rottweiler / Mastiff)

Rottweiler-mastif-mix

Sursă: Pinterest

Acest amestec frumos are expresia iubitoare a unui rotweiler și a masei impresionante a unui mastiff.

5. Golden Rottie (Rottweiler / Aur Retriever)

Rottweiler-Golden-Retriever-Mix

Sursă: Pinterest

Acest lucru drăguț mic (eu iau o presupunere) arată ca partenerul perfect pentru patrularea canapelei pe după-amiaza leneșă de duminică. Doar asigurați-vă că împărțiți un pic de popcorn - îi place și să gustări.

6. Germană Rottie (Rottweiler / Shepherd german)

Rottweiler-german-shepherd-mix

Sursă: THEHAPPYPUPSITE.COM

Diferitele rotații germane arată adesea foarte diferite, dar credem că acest puști de chewbacca glorios este unul dintre cele mai bune. Păstoriștii germani sunt o rasă populară și există o mulțime de amestecuri GSD acolo pentru a alege de la.

7. Frontweiler (Rottweiler / Collie de frontieră)

Rottweiler-Border-Collie-Mix

Sursă: Pinterest

Wow! Combinați energia unui collie de frontieră cu unitatea și puterea unui Rottie; Ce ar putea merge prost? Un lucru e sigur, că puiul este probabil un câine inteligent! Colonele de frontieră și Rottweilers sunt două dintre cele mai inteligente rase.

8. Rotty (Rottweiler / Poodle)

Rottweiler-Poodle-Mix

Sursă: 101dogares.COM

Care nu a putut iubi acest mic pachet de adorabilitate? Acest pup ar face, probabil, unul dintre cei mai buni prieteni-tovarăși pe care lumea a văzut-o vreodată.

9. Rotthound (Rottweiler / Basset Hound)

Rottweiler-Basset-Hound-Mix

Sursă: Pinterest

Această fotografie Rotthound arată ca și cum ar fi Photoshopped, dar probabil că doar din cauza amestecului bizar de gene la locul de muncă. Vreau doar să știu cum a lucrat procesul de împerechere ..

10. Bullweiler francez (Rottweiler / Buldog francez)

Rottweiler-franceză-buldog-mix

Sursă: Therottweilers.COM

Și câștigătorul pentru "Strangest Dog Mix" este ... Drumroll, te rog ...Bullower-ul francez. Care decide să amestece aceste două rase? Ciudat Deși amestecul este, rezultatele sunt incontestabile awwwstemice.

11. Boxweiler (Rottweiler / Boxer)

Rottweiler-boxer-mix

Sursă: Pinterest

Această expresie frumoasă este exact ceea ce v-ați aștepta să obțineți de la reproducerea unui Rottie cu un boxer. Gândiți-vă cât de minunat ar fi să vă uitați în acei ochi când aveți nevoie de puțină pick-me-up într-o zi proastă.

12. Weiler Dane (Rottweiler / Mare Dane)

rottweiler_great_dane_mix

Sursă: Allmutt.COM

Atât Rottweilers, cât și Marele Danes împărtășesc o trăsătură comună de personalitate: sunt câini de lapte care nu înțeleg vrac. Dacă doriți să adăugați unul dintre acești iubiți de lapri în viața voastră, veți fi bine pregătiți să găzduiască un pachet de dragoste mare de dragoste, care vă stau oricând.

13. Rotterrman (Rottweiler / Doberman)

rottweiler_dobearman_mix

Sursă: Designerdogreces.COM

Salutând din aceeași zonă generală și posedând personalități foarte asemănătoare, este un sens perfect pentru a amesteca Dobermans cu Rottweilers.

14. Saint Weiler (Rottwer / Saint Bernard)

 Rottweiler_Saint_bernard_mix

Sursă: FinanțeAndbusiness.Info

Bine, orice fotografie de catelus este drăguță, dar acest mic Sfântul Weiler este atât de drăguț că nu pot să stau. Ne-ar plăcea să vedem că toate puile au crescut!

15. Weimarrott (Rottweiler / Weimaraner)

rottweiler_weimaraner_mix

Acest mic mic Rottie-mix arată foarte mult ca un laborator negru, dar probabil că v-ați aștepta la amestecarea unui rotweiler cu un Weimaraner. Oricum, acesta este cu siguranță un pui energetic și jucăuș.

Sursă: Sunt faimos.Info

***

Deci, acolo aveți-o - 15 dintre cele mai mari amestecuri Rottweiler. Spuneți-ne care vă plăcea cel mai bine și care credeți că ați pierdut semnul.

Dacă aveți propriul dvs. maiestuos Rottie Mix, asigurați-vă că ați verificat ghidul nostru pe Cele mai bune alimente pentru câini pentru Rottweilers. Și nu uitați să împărtășiți fotografiile dvs. Rottie-Mix. Trimite-le la noi prin Facebook, Stare de nervozitate sau se leagă de ele în comentariile de mai jos!

Nevoie de mai multe crossbrerii epice? Verificați articolele noastre privind:

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 15 Mare amestecuri rottweiler: rottie mixte de rase pentru victorie!