Întrebări adresate lui roberta, director al fundației de sănătate rottweiler

Întrebări adresate lui Roberta, director al Fundației de Sănătate Rottweiler

De îndată ce te implici Rottweile de reproducere, Faceți un angajament implicit pentru întreaga rasă. Într-adevăr, vă strădați să vă concentrați asupra sănătății câinilor dvs. Rottweiler, indiferent dacă le reproduceți sau nu.

Am contactat Roberta de la Fundația de Sănătate Rottweiler pentru a obține cineva bine versat. Am discutat rasa și cele mai importante puncte de interes de sănătate din rasa de astăzi, iar în viitorul apropiat.

De ce rasa Rottweiler și nu alta?

Rottweiler este unică în diversitatea sarcinilor și rolurilor pe care le-a jucat și poate juca în societate. De la începuturile strămoșilor sa ca un câine de conducere a bovinelor și a căruțelor, rasa a fost dezvoltată pentru a fi utilizată într-o gamă largă de activități de către omul modern, inclusiv câini de serviciu, animale de terapie, ascultare de top clasat, urmărire și alți câini de performanță, inclusiv Căutarea și salvarea câinilor din întreaga țară (chiar și site-ul World Trade Center Recovery). Temperamentul și caracterul lor, precum și structura acestora le împrumută la toate aceste activități și le permite să exceleze la fiecare sarcină pe care li se cere să o facă.

Sănătate, ce sunt în general predispuse Rottweilers?

Din punct de vedere al sănătății, Rotttweilers sunt predispuse, ca mulți câini, la diferite forme de cancer, inclusiv osteosarcom (cancer osos). Unele au probleme de displazie de șold. Există și alte anomalii genetice care afectează canini, în general, care pot exista și în Rottweilers. Cu toate acestea, cu teste adecvate de sănătate și screening multe dintre acestea pot fi limitate în descendenții lor.

Care sunt diferențele dintre Rottweilers-ul american vs germani și lucrările VS arată linii?

Nu ar trebui să existe nici o diferență în ceea ce unii numesc american vs. Rottweilers-ul german sau în "Show" vs. Liniile "de lucru". Un rottweiler genetic este un rotweiler. Fie că sunt numiți germani sau americani depind de locul în care s-au născut.

Majoritatea rotunjitorilor americani coboară direct de la câinii produse în Germania, astfel încât genetica sunt foarte asemănătoare între cele două. Există diferite tipuri și arata de Rottweilers, unele mai grele, unele mai ușoare în ambele America și în Germania. Afișați și de lucru Rottweilers nu ar trebui să arate nici un alt. Orice generalizare cu privire la un anumit mod nu este corect.

Unii proprietari pot continua câini de lucru la o greutate mai ușoară pentru a produce mai puțin stres asupra lor, deoarece acestea îndeplinesc diferite activități fizice, dar structura generală ar trebui să fie similară și să identifice clar ca un rottweiler bazat pe rasă Akc sau Standardele FCI. Rottweilerele din întreaga lume și în diferite tipuri de case au preocupări similare de sănătate, așa cum s-a descris mai sus.

Diagrama standardului Rottweiler Diagrama standardului oficial de rasă Rottweiler conform instrucțiunilor ADRK.

În opinia dvs., care sunt primele trei greșeli legate de sănătate Rottweiler crescătorii tind să facă aceste zile în programele lor de reproducere?

in primul rand, Unii crescători nu privesc destul de departe În ceea ce privește luarea în considerare a ceea ce câinii pe care îl produc pot împrumuta rasa și pot trece la generațiile viitoare. Concentrându-se în mod specific numai pe o singură trăsătură, cum ar fi linia capului sau cea superioară sau orice altă parte specifică a corpului, concentrează în mod necorespunzător atenția amețirii pe acea zonă specifică a câinelui, potențial cauzând pierderea "imaginii mari", așa cum se referă la aspectul general și structura câinelui. De exemplu, concentrându-se numai pe aspectul unei părți particulare a unui câine poate distrage amelioratorul de a privi strămoșii câinelui și frații sau trăsăturile care pot afecta negativ sănătatea câinelui.

În al doilea rând, Unii crescători pun un accent mai mic pe testarea sănătății părinților și strămoșilor înainte de a-și reproduce câinii. Fără testarea pentru anumite condiții, animalele care nu par să aibă probleme ar putea trece de-a lungul acestor trăsături genetice generațiilor viitoare. Multe probleme de sănătate pot fi eliminate cu o atenție adecvată a grupului genetic al câinilor care sunt crescute, precum și testarea sănătății.

In cele din urma, Nutriția și exercițiul ar trebui să rămână întotdeauna în partea de sus a oricărui proprietar sau lista de crescători. Rottweiler are nevoie de o mulțime de exerciții zilnice și o nutriție bună pentru a optimiza genetica speranță bună care au fost transmise la el ca crescător responsabil.

Care sunt testarea opțională a sănătății prea puțini crescători înainte de a reproduce unul dintre putrezirile lor?

Clubul american Rottweiler are teste obligatorii de sănătate. Există aproximativ 1.000 de membri ai clubului american Rottweiler, dar multe altele din țară încă cresc și produc Rottweilers în diferite scopuri. Mulți dintre acei crescători nu îndeplinesc testarea adecvată a sănătății pe câinii lor de reproducere pentru bolile care sunt cunoscute ca fiind grave în rasa Rottweiler pentru care testarea ar putea ajuta la eliminarea sau reducerea frecvenței acestor probleme.

Aceste teste care sunt mandatate de Clubul American Rottweiler și pe care majoritatea crescătorilor ar trebui să o ia în considerare pentru toți părinții înainte de reproducere șolduri și coate eliminat de la displazie prin intermediul raze X, precum și testarea ochilor de către un oftalmolog pentru Probleme de ochi moștenite. În plus, unele linii din rasă pot transporta și pot trece Stenoza subaortică care este o condiție cardiacă care ar putea fi exclusă de ecocardiogramă de către un cardiolog certificat de consiliu.

În cele din urmă, o nouă condiție care a fost în jur, dar poate fi identificată acum printr-un marker genetic simplu JLPP, sau Paralizie laringiană minoră și polineuropatie. Aceasta este o boală mortală la câinii care sunt afectați de ea. Se estimează că o parte semnificativă a câinilor transportă această trăsătură. Creșterea a doi transportatori pot produce animale afectate care provoacă suferință și deces la puii tineri. Testarea părinților și asigurarea a doi transportatori nu sunt niciodată crescuți pot exclude posibilitatea producerii animalelor afectate. Toți crescătorii ar trebui să se asigure că câinii lor sunt testați și eliminați pentru această condiție.

Ce părere aveți despre Rottweilers Clumpishinging și Inbreeding Champion?

Încrucișarea la câini Diagrama care prezintă încrucișări la câini.

Problema linerbreeding și endogamie ar necesita mult mai mult spațiu decât este disponibil aici. Indiferent dacă câinele este sau nu un campion este irelevant pentru problema liniei sau încrucișate. Mulți crescători utilizează linia liniară (care este în mod esențial încrucișată într-o oarecare măsură).

Atâta timp cât stocul de reproducere nu transportă trăsături genetice care sunt recesive, astfel încât acestea să se producă în creșterea numărului de reproducere a doi purtători, reproducerea liniei este adecvată pentru a se concentra asupra trăsăturilor pozitive pe care le pot purta câini și le pot aduce și le pot aduce înainte generații succesive.

A face acest lucru fără a lua în considerare ceea ce este efectiv transportat într-o anumită linie poate duce la o supra-reprezentare a anomaliilor genetice și a problemelor prin împerecherea continuă a genelor recesive pentru aceste trăsături. Din acest motiv Outcrossing este adesea inclus periodic sau în mod regulat cu creșterea liniei. Adăugarea de câini conexe noi și fără legătură sau fără legătură sau generă, atâta timp cât acei câini nu transportă aceleași trăsături negative, deoarece liniile fiind crescute, pot avea beneficii pozitive pentru trăsăturile specifice pe care le doriți să le includeți într-o Programul de reproducere.

Hrana pentru câini fără cereale, alimente cu câini cu conținut scăzut de grăsimi, alimente de câine hipoalergenic, alimente cu câini de înaltă proteină, conserve, uscat, casă, brut, bazat pe organe, este un fel de lot & # 8230;

Tipul de mâncare și dietă de câine depinde adesea de câinele însuși. Cu toate acestea, se crede că cu atât mai puține cereale cu atât mai bine. Boabele în sine sunt scăzute sau destul de scăzute în digestibilitate și pe cont propriu nu oferă ce câinii au nevoie de carnivore. Cele mai multe alimente pe bază de cereale au ingredientele necesare pentru a fi adăugate artificial sub formă de vitamine, minerale și alte suplimente în alimente.

De asemenea, citiți: Top 5 cele mai bune alimente pentru câini fără cereale

Cantitatea de grăsimi, proteine ​​sau carbohidrați depinde de stadiul creșterii câinelui și de nivelul de activitate al câinelui. Mulți proprietari Rottweiler se deplasează în prezent spre o dietă fără cereale și / sau brute, în timp ce alții utilizează încă branduri premium de Kibble fabricate.

În ceea ce privește rapoartele "macro" pentru proteine, grăsimi și carbohidrați, procentele specifice ca proporție din dieta totală și admisia nutrițională variază de la câine la câine în funcție de vârstă, nivel de activitate etc. Cu toate acestea, aș sublinia asta Multe alimente pe bază de cereale sunt prea mari în carbohidrați rezultând supraproducția zaharurilor din organism care poate contribui la aspecte precum condițiile pielii și, eventual, chiar împrumută la creșterea diferitelor celule canceroase.

O consultare cu un nutriționist sau cu cineva informat în ceea ce privește Diferite tipuri de diete de câine ar fi adecvat în asistarea ce procent particular de proteine, grăsimi și carbohidrați sunt necesare de către câinii individuali.

În cele din urmă, care sunt condițiile de sănătate care sunt oarecum scăzute astăzi, dar cresc în mod clar într-un ritm rapid în rasa Rottweiler?

Rottweiler are în prezent problemele primare de sănătate care au fost discutate mai sus. Cu toate acestea, există și alte condiții, cum ar fi Tiroidă scăzută, colon iritabil, sau Condiții autoimune care sunt transportate în majoritatea canininelor.

Fie că "cresc într-un ritm rapid" în Rottweiler depind de faptul dacă oamenii păstrează un ochi pentru apariția acestor trăsături în linii specifice și evită reproducerea în mod repetat două linii care poartă aceste probleme suplimentare. Este dificil să se evalueze ce condiții de sănătate ar putea apărea sau "să crească într-un ritm rapid", altele decât luând în considerare principiile genetice generale privind gene recesive și dominante și care trăsături / condiții de sănătate sunt efectuate prin acele combinații dominante sau recesive.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Întrebări adresate lui roberta, director al fundației de sănătate rottweiler