Glenn, de la glennvine rottweilers, răspunde la întrebările noastre de reproducere a câinilor!

Glenn, de la Glennvine Rottweilers, răspunde la întrebările noastre de reproducere câine!

Glenn Holmes, fondatorul fericit al Rottweilers Glennvine, este dedicat reproducerea puiilor Rottweiler cu linii de sânge extrem de sănătoase și temperamente remarcabile.

Glenn îi iubește pe câini atât de mult încât a luat mai mulți câini de salvare și chiar lucrează la un proiect de caritate, ajutând câinii fără adăpost pentru a trăi o viață mai bună cu proprietarii lor.

Glenn Holmes și un puppy Rottweiler
Glenn Holmes, crescător și fondator al Rottweilers Glennvine

Cine ești Glenn și ce faci?

Bună, numele meu este Glenn Holmes și eu sunt fondatorul Glennvine Rottweilers, care are sediul în Bristol în sud-vestul Angliei.

Noi producem un pui de pui de petigree de pedigree în fiecare primăvară.

Ce te-a făcut să fii un crescător de câini în primul rând?

Familia mea a fost întotdeauna interesată și implicată în câinii de reproducere pedigree. Am crescut în Melbourne, Australia înconjurată de Dobermans, care sunt rasa preferată a familiei mele.

M-am mutat în Regatul Unit acum douăzeci de ani, dar a așteptat până când m-am stabilit în Bristol înainte de a începe glennvine Rottweilers.

Am decis să încep Glennvine Rottweilers după ce a dobândit un rege frumos German Rottweiler numit Sumo, care a fost crescut în Irlanda de Nord. El a fost, și încă este, cel mai mare rotweiler pe care l-am văzut vreodată. Are cea mai uimitoare pedigree; umplut cu campionii irlandezi și nordici, și am simțit că era o necesitate de a găsi cățea potrivită pentru a-și continua linia lui. Sumo este deasupra standardelor medii de rasă, la 29 de centimetri la umăr și are un cap ca un urs cu cel mai moale temperament pe care ați putea dori, cu excepția cazului în care este necesară paza!

Considerați că reproducerea ca un hobby, o afacere sau ambele?

Aș lua în considerare cu siguranță că reproducerea ca un hobby și o afacere; Câinii mei își câștigă păstrarea, dar la sfârșitul zilei sunt familia mea, animalele mele și prietenii mei înainte de orice altceva. Îmi place să am o casă plină de câini și cățeluși și să ne asigurăm că toate căptușele noastre și Rottweilers-urile ridicate merg la familii și proprietari iubitoare.

Este singura dvs. sursă de venit sau aveți un alt loc de muncă?

Am și alte întreprinderi și investiții în acest moment, care și-mi iau timpul, dar sper să am tot timpul meu concentrat pe câinii de reproducere, îngrijire, îmbarcare și instruire în următorii cinci ani.

Sunt în curs de înființare a unei organizații de caritate care vizează câinii fără adăpost și oferim în prezent ajutor gratuit și formare pentru câini cu probleme de comportament / socializare.

De asemenea, sunt pe punctul de a începe un serviciu "întâlnit și salut" pentru persoanele cu probleme legate de câini, oferindu-le posibilitatea de a-și depăși frica de canini prin întâlnirea câinilor blânzi într-un mediu liniștit și relaxat.

De ce Rottweilers peste orice altă rasă?

Primii doi câini din Regatul Unit au fost o cruce fantastică Doberman / Rottweiler numită Milo și o frumoasă cățea de rottweiler petită numită Lilly.

Amândoi au fost salvate de la un adăpost din Irlanda de Nord și au fost tratați foarte rău înainte de a fi re-homed, și așa cum am crescut cu Dobermans, am decis să le iau așa cum au fost salvați împreună.

Lilly a iubit o cuddle, iar Milo a fost mai afectuos decât Dobermanul tău mediu, pe care l-am dus la creșterea încrucișată și când am dobândit Sumo totul pur și simplu părea să cadă. Este minunat să ai o rasă mare care dorește afecțiunea pe care o poți lupta încă pe podea.

Cute Rottweiler într-un câmp!
Cum este un câine atât de frumos o amenințare pentru oricine?

Rottweilers se sperie unii oameni, este ușor să fii o rasă atât de controversată?

da și nu. Îmi petrec cât mai mult timp posibil de mers pe cei cinci câini în și în jurul lui Bristol pentru a încerca să schimbăm opiniile și percepțiile pe care mulți o au de această rasă prea neînțeleasă.

Am investit o mulțime de timp și de energie pentru a ne asigura că sunt bine pregătiți atât individual, cât și ca un pachet și sunt sociabile atunci când sunt cu alte persoane și câini.

Cred că nu există nici un fel de rasă de probleme, totuși nu există nici o lipsă de proprietari de probleme!

Care sunt cele mai mari concepții greșite alți proprietari și crescători pot avea despre Rotties?

Fiecare rasă mare a avut o stigmă atașată de ea de-a lungul anilor. În prezent, în Marea Britanie este Staffordshire Bull Terrier și în americanii Tărieri de tauri și ca crescători responsabili cu toții trebuie să ne luăm câinii în public și să-i asigur pe oameni că rasa nu este problema.

Orice condiții medicale care afectează Rottweilers că doriți ca alți crescători și proprietari să fie mai atenți?

Să fie atenți la problemele de șold și de cancer, care au devenit ambii prolific în rasă ca o consecință a creșterii reproducerii.

Ce fel de exercițiu are un rottweiler trebuie să rămână în formă și mulțumit mental?

De obicei, facem o plimbare de 90 de minute dimineața, care este joc parțial și o pregătire parțială înainte de a veni acasă la micul dejun.

Câinii sunt apoi lăsați să trateze oasele, bilele de puzzle și jucăriile pentru a le păstra amuzate. De obicei petrec aproximativ șase ore împreună înainte de a ajunge acasă și le-am lăsat înăuntru, apoi ieșim pentru o plimbare de seară.

Rottweiler de mers pe jos
Rotties iubesc plimbarea lor de dimineata!

Ce tip de proprietari vă recomandăm să vă rotiți?

Oamenii care caută un animal de familie mare, iubitor și loial, care au experiență de a deține un câine și de responsabilitatea care vine cu ea.

Ce îmbunătățiri doriți să aduceți la rasa cu programul dvs. de reproducere?

Îmi place tipul tradițional, deși mă întorc atât "noi" și "vechi". Noul tip Rottweilers par a fi mai generice și găsesc că sunt utilizate pentru mai multă securitate / lucrări de protecție personală, deoarece au greutatea, aspectul și trage necesar pentru această linie. Sunt pasionat de reproducerea bine echilibrată, loială și iubitoare, care sunt potrivite și sănătoase și bucurați-vă de viață.

Pe măsură ce Rottweilers sunt în mod tradițional căini de pădure / păzind câini, îmi place să le văd alergând și să lucreze așa cum au fost menite și speră să-mi primească cea mai tânără MIA la nivelul de agilitate și la ascultarea concurenței în următorii câțiva ani.

Câți câini ați început și cum ați ales-o?

Am început cu doi câini de salvare și am ajuns cu cinci. L-am pierdut pe Lilly (unul dintre primii doi câini de salvare) acum doi ani, deci am decis să-mi păstrez alegerea unui gunoi, Mia, să fac spectacol și concurența. Ea este cea mai uimitoare pui pe care l-am avut vreodată; inteligent și rapid de învățat, cu dorința de a vă mulțumi.

Acum am Doberman / Rottweiler Cross Milo, studiul meu Sumo, My Traditional Rottweiler Bitch Maxi, nouul meu tip Rottweiler Bitch Tyler și cățelul meu de căptușeală de la Maxi și Sumo, Mia.

Am ales Tyler dintr-o viziune pe Internet la 14 luni, deoarece a fost noua formă pe care o căutam și am găsit Maxi la o canisa de spectacol la vârsta de 9 luni, care este o fată superbă, dar nu s-ar arăta.

Ați început cu puii sau cu puțurile adulte?

Am început întotdeauna cu câini tineri adulți / adulți, deoarece vă oferă mai mult o idee despre tipul necesar pentru reproducere.

Cum vă diferențieți Rottweilers de la ceilalți crescători acolo, de asemenea, câini de calitate promițătoare?

Câinele de reproducție și cățelele de la Glennvine Rottweilers sunt excepționale; cu mare pedigree, heath, dimensiuni, marcaje și culoare, și acest lucru asigură că fiecare puști din așternuturile noastre are toate calitățile părinților lor.

Puppiesele noastre sunt, de asemenea, microcipate și vaccinate complet și nu ne lasă până când nu sunt de minimum paisprezece săptămâni. Acest lucru ne oferă șansa de a începe conducerea și formarea de comandă de bază, socializare în jurul altor câini și medii noi și terminând antrenamentul de toaletă. Puppiesele noastre cresc și petrec timp într-un pachet, care îi învață, de asemenea, comenzi de pachete și maniere, astfel încât, până când ajung la noua lor casă, ei respectă poziția lor în noua lor familie.

Faceți ceva special, pe o bază zilnică sau săptămânal, pentru a oferi îngrijire suplimentară câinilor dvs?

Îmi petrec timpul în fiecare zi să le îngrijească la jumătatea drumului în dimineața lor și să încerc să-i scot înot de trei ori pe săptămână în primăvară și vară. În afară de asta doar de obicei, presupun? Dragoste, distracție, timp și exerciții fizice!

Puppy Rottweiler
Știu, acum vrei unul și # 8230;.

Cum vă controlați cheltuielile în timp ce vă reproduceți câinii?

Suntem norocoși că nu avem de gând să ne îngrijorăm prea mult despre cheltuieli, deoarece reproducerea nu este singura noastră sursă de venit. Creșterea noastră acoperă costurile de îngrijire a pachetului propriu, pe o bază anuală.

Câte gunoi pe an aveți în medie?

De obicei, avem un singur gunoi în fiecare primăvară / vara, dar am decis să luăm anul acesta, deoarece căutăm să cumpărăm o proprietate nouă cu teren suplimentar pentru a face față afacerilor noastre, pachetului și stilului nostru de viață tot mai mare.

Ce dietă sunt cele mai mari pooces?

Ei au kibul ca mâncarea principală de bază de două ori pe zi și apoi adăugăm 120 de grame de pește uleios la masa lor de seară de trei ori pe săptămână, 100 de grame de carne de porc trasă de două ori pe săptămână și fie orez de pui fiert, fie orez întreg și legume pentru celelalte zile.

Ei mănâncă, de asemenea, toate peelingurile noastre brute de legume și au fumat oasele de pui de carne de porc zilnic.

Ce ați spune celor care spun că creșterea câinilor ar trebui să înceteze sau să devină ultra-reglementate, deoarece există prea mulți câini în centrele de salvare / reîncălzire?

Din păcate, vor fi întotdeauna câini în adăposturi și cred că restricționarea clubului de canisme înregistrate nu vor face diferența.

Clubul Kennel are politici și reglementări stricte pentru a asigura reproducerea responsabilă a câinilor pedigree. Eu, totuși, cred că cățelușul / fermele trebuie să fie identificate și închise, deoarece acestea nu sunt reglementate, iar rasele de designer trebuie monitorizate îndeaproape.

Cred că ar ajuta dacă toți puii (pedigree sau nu) au fost achiziționați cu un certificat de naștere pentru a arăta când și unde au fost crescuți. Dacă acest lucru a fost în vigoare și publicul a cumpărat doar puii de la crescători de reputație, ale căror puii au un certificat de naștere, am putea opri culoarul de catelus și cruzimea asociată cu condițiile slabe de reproducere.

Multe adăposturi avertizează despre reproducere spre o extremă, cum ar fi un rotweiler supra-muscular, deoarece crește riscul de afecțiuni medicale - sunteți de acord?

Cred că peste reproducere pentru a obține tipul în orice specie tinde să fie dăunătoare.

Cum ați găsit primii dvs. clienți, prin anunțuri sau altfel?

Am folosit animale de companie4homes și câini și cățeluși când am început. Ambele sunt site-uri gratuite și sunt un instrument de publicitate de succes.

Noi avem un Proiectat și scris profesional, care este actualizat și include fotografii ale ambalajului nostru și ale așternuturilor anterioare, precum și informații despre noi și rasa. Efectuează bine online și este optimizat pentru a se asigura că potențialii proprietari o pot găsi ușor și rapid.

Am plasat, de asemenea, așchii noștri pe Site-ul Clubului Kennel Așa cum suntem înregistrați și am descoperit că acest lucru este benefic, dar nu la fel de popular cu familiile care caută animale de companie.

Care sunt eforturile dvs. în scopul de a construi o mare reputație (în afară de câini)?

Ne mândrim cu furnizarea de servicii excelente pentru clienți și o relație de durată cu Proprietarii Puppy Glennvine Rottweiler.

Întotdeauna păstrez în contact cu noii mei părinți de catelus și primesc actualizări și imagini de la cele mai multe. Când o familie ia unul dintre puii mei, ei devin parte din familia extinsă de Glennvin și suntem întotdeauna încântați să auzim de la noii proprietari și să avem actualizări despre modul în care se află pupul lor.

Rottweiler lounging
Mă face să vreau să-l salut prea & # 8230;

Sunteți activi pe comunitățile online și / sau pe panourile de mesaje?

Suntem activi pe social media, în principal Facebook și Stare de nervozitate, și constată că acest lucru funcționează bine în creșterea gradului de conștientizare a Rottweilers Glennvine și a rasei.

Cât de important este pentru un crescător să aibă o prezență online în zilele noastre?

O prezență online este extrem de importantă; un site web bine conceput și scris care este ușor de găsit și navigat, combinat cu o prezență puternică pe social media și publicitatea digitală sunt esențiale.

Vă promovați mai mult aplicația dvs. sau mai degrabă câinele în sine?

Îmi place rasa, pachetul meu și fiecare gunoi superb de pui pe care îl avem, de aceea este o combinație a celor două. După paisprezece săptămâni de antrenament și atașament, este întotdeauna greu să le lași să meargă, dar ei merg doar la cele mai bune case și cei mai buni oameni.

Slujba mea în marea schemă a lucrurilor este de a pune rottweilers perfect în case perfecte, nimic mai mult și nimic mai puțin!

Dacă trebuia să începeți din nou cu o altă rasă, care ar fi?

Eventual huskies sau malamutes. Îmi place zăpada și sper să mă retrag acolo o zi, iar oricare dintre aceste rase ar prospera în acel mediu.

Ceea ce a fost cea mai memorabilă vânzare și client?

Toate vânzările noastre sunt memorabile și toate detaliile clientului nostru sunt păstrate confidențiale, dar să spunem doar că livrăm puii noștri din întreaga lume și unii dintre ei au case și proprietari foarte doritori!

Orice sfat pe care l-ați oferi noilor veniți din această industrie, care ar dori să crească Rottweilers?

Cumpărați cățele tinere adulte între nouă și șaisprezece luni, deoarece vă oferă mai mult o idee despre haina, culoarea, dimensiunea și marcajele lor. Luați timp pentru a cunoaște rasa și câinii voștri înainte de a începe să reproduceți, astfel încât câinii și puii să primească cea mai bună și mai potrivită îngrijire și puteți oferi noi proprietari de ajutor și consultanță relevantă atunci când își aleg puiul.

Verificați întotdeauna pedigree-ul lor pentru a vă asigura că nu există nici o reproducere prea apropiată de strămoși și să căutați întotdeauna părinții cu scoruri scăzute ale șoldului și nici o istorie a cancerului.

Fiți pregătiți să investiți timpul, banii și iubirea și niciodată nu rase pentru bani rapizi și ușor pentru că nu este niciodată ușor!!!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Glenn, de la glennvine rottweilers, răspunde la întrebările noastre de reproducere a câinilor!