Scrisoare deschisă către ședința de consiliu a clubului american kennel (7 august 2017)

Scrisoare deschisă către ședința de consiliu a Clubului American Kennel (7 august 2017)

Afacerea de reproducere este o platformă de temelie pentru crescătorii de câini pentru a afla cunoștințe moderne despre creșterea câinilor, dar și pentru a împărtăși orice preocupare pe care o pot avea. Aceasta este o scrisoare de către Ray St. James din New York, despre măsurile decise în timpul Ședința consiliului american al Clubului Clubului La 7 august 2017.

În calitate de fondator și administrator pentru cel mai mare grup on-line African Boerboel, am fost foarte dezamăgit să descopăr faptul că Consiliul AKC al directorilor a depus o propunere de eliminare a propunerii & # 8220;Înregistrare limitată& # 8220;. Această acțiune este extrem de privită la câteva nivele. Un atribut negativ imediat la acest lucru, în opinia mea, ar fi eliminarea sistemului actual de "controale și balanțe" actuale pe care AKC le are în vigoare în ceea ce privește crescătorii noi și potențiali. Având înregistrarea limitată ca instrument permite crescătorilor să monitorizeze și să controleze cine își reproduce câinii și linia. Ei sunt capabili să restricționeze accesul AKC pe puii noi până când aceștia sunt capabili să facă o hotărâre informată cu privire la faptul că permiteți unui proprietar să aibă drepturi de reproducere care să le permită să experimenteze toate beneficiile înregistrării complete. Ridicarea acest lucru elimină toate limitările și permite tuturor celor care încearcă să crească pentru a obține beneficii complete AKC, indiferent de opinia de ameliorator cu privire la meritele de gunoi și de capacitatea potențială a proprietarului de a rambursa. Evident, amelioratorul poate aplica cu metode alternative, cum ar fi contractele. Cu toate acestea, având AKC înapoi și limitarea accesului este un avantaj imens și un instrument eficient de monitorizare și control în numele amelioratorului. Negându-le de acest lucru nu este în interesul de rasă și de o parte a îmbunătățirii rasei.

Extras din minutul procesului de administrație al AKC (7 august 2017)

Domnul. Amenajarea articolelor de acțiune revizuite și raportate la inițiativele personalului. Au existat discuții de către consiliul de administrație privind raportarea eforturilor de creștere a înregistrărilor, a intrărilor și a crescătorilor, precum și a accentului pe personal pentru a converti câinii înregistrați la câinii înregistrați.

A fost dezbatere despre impactul înregistrării limitate. Sensul consiliului a fost că înregistrarea limitată a afectat negativ înregistrările și totalurile de înregistrare.

A fost o mișcare de către dl. Lemn, detașat de dr. Davies, și a fost votat (în unanimitate), să instruiască secretarul executiv să trimită un memoriu al comisiei de reguli de la Delegate Dog Special, cerându-le să ia în considerare o schimbare de regulă care să elimine înregistrarea limitată. Domnul. Sprung a fost de acord că personalul poate oferi cluburilor părintești cu statistici privind gunoi, câine și înregistrare limitată pentru rasa lor respectivă.

În plus, găsesc raționamentul din spatele căutăm să implementăm această nouă strategie la fel de deranjantă. AKC BOD citează baza în jurul conceptului de îmbunătățire a veniturilor pe baza unei înregistrări sporite și a participării la evenimente. Nu este o organizație bazată pe îmbunătățirea rasei presupuse a lua decizii care sunt în interesul de rasă și nu se bazează pe profit? Nu numai că consiliul a pus propunerea înainte să avanseze la următorul pas al procesului de aprobare, dar au votat, de asemenea, în unanimitate să facă acest lucru. Aceasta înseamnă că niciun membru nu a văzut această propunere ca ceva care ar putea avea un impact negativ asupra rasei și monitorizării care reproduce. Din nou, ca organizație de rasă numărul unu din SUA, care ar trebui să protejeze și să fie mai bună fiecare rasă care este adăpostită, această sugestie nu susține acest concept.

Înțeleg că mulți vor simți că amelioratorul poate monitoriza și controla reproducerea nedorită folosind alte mijloace. Acest lucru este adevărat, totuși, de ce să le aliniați de un instrument actual de a ajuta la proces? Dacă scopul AKC este cu adevărat de a îmbunătăți, proteja și mai bine rasa de ce să ia o decizie care contrazice acele lucruri? Toate propunerile puse ar trebui să sprijine aceste concepte și să le sporească ca timpul trece prin nu-i îndepărtați. Un crescător utilizează AKC ca instrument promoțional de multe ori pentru a construi încrederea și încrederea în proprietari că aceștia sunt crescători responsabili de reputație aparținând unei organizații și orientări regulate atunci când vine vorba de practicile de reproducere. Cu toate acestea, această modificare propusă deschide porțile și, în principiu, spunând: Răsuciți câinii fără limitări și obțineți avantaje de înregistrare completă. Din nou, cum este îmbunătățirea și protecția rasei? O organizație nu poate predica și susține că sprijină o credință specifică și apoi se comporta într-o manieră care contrazice acele noțiuni exacte.

Am auzit respingerea acestei mișcări recent ridicate de la replici ale clubului AKC care afirmă "Ei bine, nu este încă trecută, ca să putem lupta și să o oprim". Acum cum face acest sens? De ce ar trebui ca suporterii și crescătorii etici să se lupte împotriva organizației pe care le plătesc pentru a fi membri pentru a urma sistemul de credință de marketing pe care îl promovează publicului larg? Deci, cu alte cuvinte, AKC BOD poate trimite o schimbare sub uși închise fără nici un membru, votează în unanimitate pentru a trece la faza următoare și apoi depinde de baza de membru pentru a afla despre acest lucru, sărit, lupta, lupta și apoi împiedică trecerea. Nu sunt membrii și AKC ar trebui să fie pe aceeași pagină cu credința de bază a protejării raselor recunoscute? Din nou, care este inacceptabil. Organizația care protejează și promovează conștientizarea și îmbunătățirea rasei ar trebui să conducă acuzația cu sprijinul membrilor săi pentru a face ca anumite acțiuni întreprinse să fie în interesul raselor și nu sunt motivate de creșterea veniturilor. Consiliul de Administrație AKC trebuie să facă un pas înapoi înțelegeți ce obiectivele Org sunt și asigurați-vă că adoptați reguli și reglementări pentru a sprijini aceste obiective care nu se opun lor.

În cea mai simplă termeni, această modificare propusă nu este pentru îmbunătățirea rasei și ar trebui oprită imediat. Nu spun că această regulă protejează rasele acum, așa cum știm cu toții, din păcate, multe rase suferă de mâinile proprietarilor nevoiași care sprijină crescătorii subpar. Cu toate acestea, de ce să continuați să eliminați orice regulă sau reglementare care încearcă să aplice conceptul de îmbunătățire și protecție a rasei? Ar trebui să se întâmple contrariul. Regulile ar trebui să fie puse în aplicare care să permită calitatea crescătorilor morali să exceleze și să nu reușească să eșueze "crescătorii) dezonoranți substandard. AKC ar trebui să lucreze mână în mână cu crescătorii și membrii care fac că toți încearcă să adere la orientări, condiții și proceduri care sunt în interesul rasei pe care le admir. Indiferent de modul în care vă răsuciți și transformați această propunere, simplul fapt că a fost adus și votat în unanimitate pentru a avansa în speranța de a adopta este extrem de dezamăgitor. Sperăm că indivizii implicați realizează mesajul care trimite și modul în care reflectă asupra AKC și a agendei sale și reconsideră prin eliminarea propunerii.

Puteți găsi și contactați ray st. James direct pe Instagram și Stare de nervozitate la @Boerboelowners - mulțumesc!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Scrisoare deschisă către ședința de consiliu a clubului american kennel (7 august 2017)