Top # 36: cum se vor afecta anotimpurile nevoilor dietetice ale câinelui

Iarna este aproape aici, ceea ce înseamnă ajustarea stilului dvs. de viață al câinelui la vreme rece. Știați că, pe măsură ce se schimbă anotimpurile, la fel și nevoile dietetice ale câinelui tău? Contrar credinței populare, schimbările legate de vârstă în dieta câinelui nu sunt singurii care să acorde atenție și aceasta este ceea ce vom discuta în acest episod podcast.

Înainte de înregistrarea acestui spectacol, am discutat despre subiectul schimbării dietei câinelui pentru sezoanele de toamnă și de iarnă cu un medic veterinar Dr Jeff Warcber care lucrează pentru Marte Pecare. Am avut un schimb de e-mail în care am vorbit despre nutriția caninei, epidemia de obezitate pentru animale de companie și tot ce proprietarii de animale de companie trebuie să știe despre ajustarea dietei de animale de companie pentru diferite sezoane.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod despre oficial Teoria animalelor de companie Website.

Cum se vor afecta anotimpurile nevoilor dietetice ale câinelui
(transcrierea podcast brut)

Cum vă afectează anotimpurile câinele

În această săptămână vorbesc cu un alt expert din industria animalelor de companie. De fapt, nu am putut să vorbesc cu el în persoană, dar am reușit să am o conversație prin e-mail cu el. Și expertul cu care am vorbit este dr. Jeff Warcber. El este un purtător de cuvânt al medicului veterinar și al lui Mars Petcare. Evident, Mars Petcare este una dintre cele mai importante companii de produse de companie din industrie.

Deci, pentru a vorbi cu dr. Werber a fost o mare plăcere pentru mine. Și cum probabil vă puteți imagina, el este un tip foarte ocupat. Așa că nu am putea să atingem baza, dar am avut o conversație prin e-mail și am învățat câteva informații minunate.

Am vorbit pe un subiect care este o preocupare de vârf a mea și că o obezitate. Am vorbit, de asemenea, despre modul în care se pot afecta anotimpurile dvs. apetitul câinelui. Acesta este momentul anului când suntem un fel de tranziție de la stilul de viață de vară ocupat, activ în toamnă și iarnă. Lucruri cam încetinesc puțin. Nu facem cât mai multă activitate în aer liber, așa cum am făcut în lunile de vară calde, majoritatea dintre noi nu. Unii oameni care trăiesc în climă care sunt încă destul de ușoară ar putea fi în afara și activi. Dar într-o mulțime de zone diferite ale lumii, clima se schimbă drastic și astfel lucrurile devin un pic mai moale, încetinesc un pic în toamna și lunile de iarnă.

Așa că am vrut să vorbesc despre cum acea schimbare sezonieră poate afecta dieta animalului tău și poate afecta, evident, metabolismul animalului tău. Așa că am vorbit despre obezitate, care este ceva ce stau mereu în săpunul meu ori de câte ori obezitatea animalelor de companie vine pe masă, pentru că este o astfel de epidemie în țara noastră și într-adevăr în jurul lumii și # 8212; Este una dintre cele mai importante condiții de sănătate pe care veterinarii le văd. Și este o stare de sănătate pe care o parte tristă este "# 8212; Este complet prevenită. Este vina noastră ca părinți de companie pe care câinii noștri sunt supraponderali, pisicile noastre sunt supraponderali. Ne-a depășit și nu ne permitem exercițiul și timpul să ardă caloriile pe care le hrănim. Așa că este complet prevenită.

Odată ce animalul dvs. de companie devine obez, care deschide ușa la atât de multe probleme de sănătate și asta este ceea ce atât de mulți părinți nu-și dau seama. Tu crezi că animalul tău este grăsime și fericit. Îl hrănești. El iubește mâncarea. El iubește tratamentul. Îl face fericit. Își face ca coada. Ea face pisica ta purr și se freacă peste tine. Ei sunt atât de încântați. Ei primesc tratamente. Acea parte a lui este mare și nu vreau să iau asta departe de orice proprietari de animale de companie sau de orice fel de animale prin orice mijloace.

Dar supraîncălzirea duce la obezitate și care deschide ușa la atât de multe probleme serioase de sănătate. Vorbim lucruri ca diabetul zaharat. Anumite tipuri de cancer au fost legate de obezitate sunt mai frecvent găsite în animalele de companie obeze. Boala cardiacă și # 8212; majore, preocupări majore de sănătate care sunt complet prevenite. Sau preocupările în sine nu sunt complet prevenite, dar obezitatea este.

Deci, faceți animalul dvs. mai susceptibil de a fi obezi și, la rândul său, făcându-i mai susceptibili la toate aceste boli. Din nou, aceasta face parte din ceea ce am vorbit cu dr. Werber despre. Și am vorbit și despre anotimpuri.

Așadar, voi trece doar pentru dvs. ceea ce am vorbit și despre fel de vă dau sfatul și sfaturile sale, pentru că au fost niște lucruri minunate aici pe care chiar am vrut să le împărtășesc.

Deci, în primul rând, pe subiectul obezității PET și # 8212; cum am spus & # 8212; este o epidemie aici în Statele Unite. Deci, de ce este atât de important ca proprietarii să-și monitorizeze dieta de companie și să le păstreze la o greutate optimă? Și când l-am întrebat pe dr. WERBER că, mi-a spus că obezitatea este o problemă de sănătate comună pe care o vede din ce în ce mai mult cu clienții săi.

Este important ca proprietarii de animale de companie să monitorizeze dieta câinelui sau de pisică și să le păstreze la o greutate sănătoasă, deoarece există o mulțime de condiții asociate cu obezitatea. Și am menționat unele dintre cele, inclusiv riscul de diabet, boli cardiovasculare.

Așadar, el spune că vizitele veterinare regulate reprezintă o modalitate excelentă de a gestiona diferite afecțiuni pe care nici măcar nu le puteți ști. Și este, de asemenea, un moment perfect pentru a cere sfatul de îngrijire a animalelor de companie sau pentru a obține o opinie de experți cu privire la orice întrebări pe care le puteți avea, care sunt specifice comportamentului câinelui sau a nevoilor dvs. Acest lucru este cu adevărat important atunci când vine vorba de dieta câinelui tău.

Vorbind cu medicul veterinar despre cea mai bună dietă pentru câinele dvs. și # 8212; Este foarte nebun să te gândești. Și puteți fi unul dintre proprietarii de animale de companie care gândește în acest fel, dar mulți dintre noi nu-și dau seama când animalele noastre sunt supraponderali. Când ajung să fie obezi și au un fel de frumos, burta rotundă, este mai evidentă. Dar când câinele tău este supraponderal și poate că nu prea mult, poate cu doar 10 kilograme sau așa, gândiți-vă la un nivel de câine, 10 kilograme este o mulțime de greutate suplimentară. Sau pentru pisica ta, ar putea avea nevoie doar de a pierde 5 kilograme, dar 5 kilograme este atât de multă greutate pentru o pisică mică. Deci gândiți-vă la asta.

Și dacă aveți câteva întrebări, dacă nu sunteți sigur dacă animalul dvs. este supraponderal sau dacă este la o greutate sănătoasă, acest lucru este și pentru subponderali. Există unii proprietari de animale de companie care merg prin ghidul de hrănire pe sac și poate că mâncarea nu este un sunet nutrițional pentru nivelul de activitate al câinelui sau vârsta câinelui dvs. și poate că este de fapt subponderali.

Așa că vorbind cu veterinarul dvs. este, desigur, cel mai bun lucru pe care îl puteți face. Obțineți sfatul de specialitate. Puteți să vă răspundeți la întrebări. Nu este nevoie să faceți o întâlnire specială. Ar trebui să vă luați câinele la veterinar în mod regulat, de câteva ori pe an pentru curățarea dentară, verificări regulate, imunizări, lucruri de genul asta. Deci, du-te la următoarea dvs. întâlnire, discutați cu veterinarul dvs. Vedeți ce spun ei și obțineți sfatul lor cu privire la modul de a face schimbări în dieta câinelui dvs. care îl vor aduce beneficii.

O mulțime de proprietari de animale de companie consideră că trebuie doar să-și schimbe dieta de animale de companie ca vârste de câine. De exemplu, de la hrana pentru catelus la hrană pentru adulți și apoi la un aliment senior atunci când ajung la acel nivel. Dar de fapt, dieta animalului tău poate avea nevoie să se schimbe cu anotimpurile. Și dr. Werber mi-a spus mai multe despre asta, pentru că a fost ceva pe care nu l-am pus pe nici o mulțime de gândire, într-adevăr păstrăm animalele noastre active destul de mult pe tot parcursul anului. Trăim în Maine, iar zăpada în timpul iernii & # 8212; multă zăpadă. Dar încă o excursie și avem o zonă mare, o bucată de pământ unde este casa noastră, așa că câinii noștri pot petrece destul timp în afara. Așa că nu m-am gândit cu adevărat la asta și asta de aceea am vrut să-l împărtășesc pe podcast-ul meu în această săptămână.

Zece ani în industria animalelor de companie și o viață de proprietate a animalelor de companie și învăț încă lucruri noi. Așa că vreau să trec și acele lucruri pe voi, pentru că știu că sunt alți oameni în aceeași barcă ca mine acolo.

Deci, când vorbim despre o dietă sezonieră, dr. Werber spune că cele mai importante lucruri de luat în considerare atunci când se ocupă de un animal de companie, este mâncarea lor, desigur. Acesta este cel mai mare lucru pe care îl puteți face pentru animalul dvs. de companie, pentru sănătatea sa generală și bunăstarea.

Deci, doriți să vă asigurați că le furnizați nutrienții necesari pentru a crește într-un animal de companie puternic sănătos. Și asta înseamnă identificarea alimentelor adecvate pentru etapa de viață a câinelui. Deci, pentru un cățeluș, doriți să căutați un aliment care are cel mai mare conținut de nutritiv, cu proteine ​​adăugate și vitamine pentru a oferi tot ceea ce este necesar pentru oasele, mușchii, articulațiile, totul pentru a se dezvolta corect. Apoi, pentru adulți, ar trebui să căutați o alimentație de înaltă calitate care oferă o nutriție completă și echilibrată de 100% pentru toate vârstele.

Apoi vorbim despre acea dietă sezonieră și despre schimbări de dietă sezonieră, ne îndreptăm spre toamnă și iarna chiar acum, astfel încât să vă aflați că ați petrecut mai puțin timp participarea la activitatea fizică. Nu mergeți pe două sau trei plimbări zilnice, luați o plimbare zilnică. Nu te duci la parcul câinilor ca de multe ori. Dacă aveți o bucată mare de pământ, așa cum avem, vor fi zile în care ningerea sau este prea rece sau oricare ar fi cazul, că nu cheltuiți acel timp în afara.

Astfel încât activitatea limitată afectează și animalele de companie și poate duce la creșterea în greutate. Știu, de exemplu, avem patru pisici, iar pisicile noastre sunt pisici în aer liber. În luna veri când este frumos și cald, păstrăm o ușă pisică într-una din ferestrele noastre de subsol. Ferestrele noastre sunt la nivelul solului, astfel încât pisicile noastre pot veni și pot ieși, așa cum vă place. Le păstrăm în timpul nopții din motive de siguranță. Nu vrem prădători și lucruri pentru a le obține. Dar în timpul zilei au o gamă liberă în interior și în afara. În timpul iernii, petrecem mult mai mult timp în interior. Deci, chiar dacă pisica dvs. are acces la în aer liber, probabil că nu vor dori să fie acolo cât de mult în timpul iernii.

Deci, ceea ce înseamnă asta, că animalul dvs. de companie mănâncă mai multe calorii decât arde. Astfel, ajustarea alimentelor pe care le oferiți prietenului dvs. cu patru picioare în timpul anotimpurilor în schimbare este importantă pentru a le menține la o greutate de greutate sănătoasă. Și, bineînțeles, așa cum am menționat mai devreme, doriți să vă consultați medicul veterinar pentru a determina această ajustare.

Nu faceți această ajustare pe cont propriu. Dacă observați că câinele dvs. câștigă o greutate, sau pisica dvs. câștigă o greutate, puteți încerca să vă tăiați puțin mâncarea înapoi. Dar într-adevăr ar trebui să vorbești cu medicul veterinar, pentru că vrei să te asiguri că îndeplinești toate celelalte orientări nutriționale. Nu doriți să tăiați caloriile și să tăiați proteina și calciul și conținutul de grăsime pe care el are nevoie ca corpul său să crească și să se dezvolte.

Deci este o linie foarte fină. E un fel de echilibru dificil. Deci, vrei să te asiguri că vorbești cu medicul veterinar înainte de a face schimbări în dieta câinelui tău, schimbări sezoniere cu siguranță. Dar dacă vă schimbați mâncarea sau încercați să vă alimentați pe baza anumitor preocupări legate de sănătate, cum ar fi obezitatea, doriți să vă asigurați că discutați mai întâi.

Deci, deși sunt aproape peste și suntem o treptată din lunile de vară. Dr. Werber a împărtășit câteva sfaturi cu mine pentru gestionarea greutății câinelui în lunile de vară, de asemenea.

Și ceea ce spune el este că atât pentru oameni, cât și pentru caini hidratarea, evident, este foarte importantă în special în timpul lunilor cu adevărat fierbinți. Nutriția corectă și obiceiurile generale sănătoase sunt esențiale pentru a vă bucura pe deplin de lunile de vară și într-adevăr oricând anului. Dar, în special în lunile de vară, este important să căutați un aliment premium pentru câini cu ingrediente de înaltă calitate. El recomandă IAMS clienților săi, deoarece oferă proteine ​​de calitate și vitamine și minerale esențiale care ajută câinele dvs. să mențină o piele și un strat sănătos. Este mare pentru energie și digestie și promovează, de asemenea, vitalitate sănătoasă. Astfel încât el recomandă asta.

Avem câteva informații despre site-ul nostru de pe site-ul nostru Sfaturi de câine, dacă sunteți în căutarea unor informații despre acest lucru sau, desigur, puteți merge la site-ul companiei și verificați dacă afară. Dar asta este cel pe care îl recomandă. Fiecare medic veterinar este diferit. Toate vor recomanda lucruri diferite și, bineînțeles, vor face recomandarea lor pe baza greutății câinelui, a vârstei, a nivelului de activitate, a oricăror preocupări de sănătate care stau la baza pe care le poate avea. Dar pentru câinele mediu, dr. WERBER recomandă IAMS.

Și, bineînțeles, doriți să hrăniți ceva care va da câinelui dvs. acea energie pentru că "# 8212; Spre deosebire de lunile de iarnă și # 8212; Probabil că faci mai mult. El arzând mai mult mai multă energie în lunile de vară, așa că vrei să te asiguri că mușchii lui, articulațiile lui vor fi îngrijite cu mâncarea, nutriția pe care o mănâncă.

Desigur, hidratarea corectă este importantă pe tot parcursul anului, dar mai ales așa în lunile de vară. Dacă luați plimbări, dacă este fierbinte, dacă veți merge pentru drumeții, lucruri de genul asta, dacă câinele dvs. își petrece mai mult timp afară, asigurați-vă că are acces la apă proaspătă curată.

Deci, chiar acum, căderea este aici și suntem destul de mult cu vara și suntem fazem în toamnă și iarnă. Deci, trebuie să ne concentrăm pe gestionarea greutății animalelor de companie în timpul iernii. Și cel mai bun sfat pentru acel dr. WERBER spune mai ales în timpul sărbătorilor. Tratează sunt abundente pentru câini și oameni. Toți auzim despre oamenii care coboară din dieta lor în timpul sărbătorilor în lunile de iarnă din noiembrie, decembrie și ianuarie și apoi Anul Nou se rostogolesc și ne întoarcem la dietele noastre. Același lucru se poate spune pentru animalele noastre de companie. Aveți mai mulți oameni în casa dvs. Îi împărtășesc câteva resturi de hrană sau de câini. Câinele dvs. poate obține cadouri de la oameni sau de la tine pentru vacanțe. Deci, tratamentele sunt peste tot.

Nu uitați să vă asigurați că câinele dvs. are șansa de a ieși afară și de a-și exercita în mod regulat, arde acele calorii suplimentare, expulzând o parte din energia pentrată. Asta e foarte important în lunile de iarnă. Și, de asemenea, controlați tratamentele. Știu pentru noi noi facem mesele noastre de familie în casa noastră. Așa că avem o mulțime de oameni care vin pentru diferite sărbători și lucruri de genul asta, activități în jurul sezoanelor de vacanță și noi o facem clar. De fapt, familia noastră care vine acum, toți cunosc burghiul.

Dar când oamenii noi vin în casa noastră, facem regula, vă rog să nu hrăniți câinii. Nu voi spune că câinii noștri nu primesc nici un tratament pentru că cineva se strecoară când nu ne uităm. Dar cu siguranta se taie. Majoritatea oamenilor sunt foarte respectați de asta și înțeleg că, deși Beagle Molly are cea mai drăguță față în lume și ea va deveni cu siguranță farmecul când crede că va primi un tratament. Tocmai ne întrebăm, vă rog să nu le hrăniți. Este rău pentru sănătatea lor. Ne vedem cu adevărat greutatea lor și am aprecia dacă nu le-ați da nici o tratare suplimentară.

Bunicul meu, pe o pistă laterală aici. Bunicii mei și-au pierdut câinele cu câțiva ani în urmă și sunt acum în anii 80 și tocmai au decis că animalele de companie sunt prea multe pentru ei acum. Este prea mult să le ia în afara timpului și să fii responsabil pentru un animal de companie. Ei călătoresc frecvent și ei. Așa că tocmai au decis că nu a fost o potrivire bună pentru ei să adopte un alt câine în familia lor, dar încă se bucură să fie în jurul câinilor și de a vizita și astfel. Așa că bunicul meu nu poate ajuta decât să-i hrănească câinii când este aici și în schimb el îi va da câteva tratamente și apoi le va duce afară și ei iubesc să joace Fetch. Așa că îi va lua afară și ar arunca mingea pentru ei timp de 5 sau 10 minute doar pentru a arde calorii, așa că un fel de contra-echilibrează-o.

Deci, puteți spune întotdeauna oamenilor că, de asemenea. Dacă nu vă puteți ajuta să le hrăniți, să ne ajutați doar să o aruncați. Du-le în afara. Dați-le ceva dramat timp în timp ce sunteți aici. Deci, există modalități de ao gestiona, dar concentrați-vă asupra asta. Și cred că este un vârf mare de la dr. Werber, ceva ce nu ne gândim la multe dintre ele sunt acele tratamente suplimentare care sunt foarte abundente în acest moment al anului. Deci, păstrați-vă în minte.

O mulțime de proprietari de animale de companie aleg un aliment pentru animalul lor de companie, care se bazează numai pe prețul numai. Și așa vorbim despre tratamente și depășirea și lucrurile de genul ăsta și gestionarea greutății câinelui tău. Dar dieta lui de zi cu zi, nu doriți să alegeți ceva pur și simplu pe baza prețului. Doriți să alegeți o dietă de înaltă calitate; ceva ce îi va oferi nutrienții că are nevoie. Și cum am menționat, unele dintre acestea includ proteine, calciu, vitamine și minerale care sunt necesare pentru o creștere și dezvoltare sănătoasă. FAT & # 8212; Există o cantitate adecvată de grăsimi pe care animalele noastre le au nevoie în dieta lor, așa că doriți să vă asigurați că nu este prea mare sau prea mică.

Așa că l-am întrebat pe dr. Werber despre orice diete specifice pe care le-ar recomanda. Și mi-a spus că dieta animalului tău este esențială pentru a le menține sănătoși, pe care o cunoaștem. Cu toții înțelegem că, uneori, o dietă mai scumpă este mai puțin atrăgătoare din cauza prețului. Deci, el spune că vrei să cauți o mâncare care include un amestec de ingrediente de înaltă calitate care servesc un scop în sănătatea generală a câinelui. Nu doriți ingredientele artificiale, toate materialele de umplutură, care nu servesc un scop, pur și simplu trec prin corpul câinelui tău și creând mai multe deșeuri. Ele sunt complet inutile pentru creșterea și dezvoltarea sa.

Așa din nou, el recomandă IAMS deoarece oferă proteine ​​de calitate, un amestec de boabe sănătoase și vitamine și minerale esențiale. Dar Iams nu este singurul acolo. Există alții. Discutați cu veterinarul dvs. Căutați unul. O dieta, daca va hraniti comercial sau chiar daca faci homemade sau cruda, indiferent de dieta pe care o hraniti cu cainele ta, trebuie sa indeplineasca toate nevoile nutritive si # 8212; Vitamine esențiale, minerale, proteine, grăsimi.

Veți vedea o diferență vizibilă în trei zone, conform DR. Werber, când îți hrănești câinele o dietă echilibrată. Și acestea sunt pielea și haina. Veți observa o piele și o haină mai sănătoasă, un Shinier-Ness, un strat mai vibrantă. Pielea nu va fi uscată sau mâncărime. Va fi frumos și hidratat. Uleiul vor fi plătite în piele și haina. Celelalte două sunt digestie și nivel de energie. Tot ceea ce are nevoie de câine va fi digerat corect. Nu va avea umpluturile și aditivii care vor, poate, provocând un stomac deranjat, un gaz suplimentar sau o balonare suplimentară, așa ceva. Și apoi, desigur, nivelele de energie. Veți observa o diferență în asta, deoarece câinele dvs. obține energia pe care are nevoie. Așa că nu se va simți lentă și obosită. Este ca tine. Dacă mâncați o dietă plină de alimente și zaharuri prelucrate, vă veți simți mult mai lentă cu o lipsă de energie. Dacă mâncați fructe și legume și proteine ​​și lucruri pe care corpul dumneavoastră le poate folosi pentru o bună energie sănătoasă, veți fi mai activi și veți simți mult mai bine. Așa că același lucru merge pentru câinele tău.

Deci, dacă observați aceste lucruri și # 8212; Lăguță, letargie, digestie slabă, dacă observi un stomac deranjat, dacă observați gaz, balonare, diaree, dacă observați o piele nesănătoasă și haină, pielea uscată, pielea mâncărimă, o haină plictisitoare și o haină plictisitoare ". Acestea sunt semne că câinele dvs. nu primește nutriția că are nevoie.

Astfel încât acestea sunt cele trei zone care se concentrează într-adevăr pe: numărul unu - pielea și stratul, numărul doi - digestie și numărul trei - nivelul de energie.

Deci, atunci când faceți cumpărături pentru o mâncare de companie comercială, ce ar trebui proprietarii să stea departe de? Dr. Gerber spune că poți prefera, de exemplu, o dietă vegetariană. Dar animalul dvs. de companie va fi cel mai bine hrănit dacă este un omnivore. Deci câinii tind să aibă un stomac simplu și intestine scurte care sunt ideale pentru digerarea proteinei animale și a grăsimilor animale. Deci, este mai bine să alegeți o mâncare care include o sursă de proteine ​​pe bază de animale, cum ar fi puiul, miel, pește sau ou ca primul ingredient. Și nu căutați făină de pui sau masă de carne de vită. Căutați acest număr un ingredient este proaspăt de-dezostit de pui. Este proaspătă carne de vită de-dezonorată. Oricare ar fi cazul, indiferent de sursa de proteine. Acesta este ingredientul numărul unu, și asta este ceva atât de important. da. Este un ingredient de calitate superioară, deci va crește prețul a ceea ce, ca și cum am vorbit, prețul nu este singurul lucru pe care ar trebui să-l gândești. Așa că va fi un preț mai mare, dar va oferi câinelui dvs. atât de mult mai nutrienți pe termen lung, așa că prețul nu este întotdeauna ceea ce ar trebui să căutați.

Și în cele din urmă am vorbit cu dr. WERBER & # 8212; sau ar trebui să spun că am trimis prin e-mail cu dr. WERBER & # 8212; despre unele dintre lucrurile trebuie să aibă ca proprietarii de animale de companie să caute atunci când cumpără o dietă comercială pentru câinele sau pisica lor. Și el spune că, atunci când cumpără rafturile, vrei să cauți produse care au proteine ​​de înaltă calitate provenind din surse de animale, cum ar fi pui, carne de vită, ouă, versus produse care utilizează o sursă de proteine ​​de calitate scăzută, cum ar fi soia. Așa că stați departe de produsele din soia. După cum am spus, caută primul ingredient ca o proteină pe bază de animale. Alimentele sănătoase includ, de asemenea, ingrediente precum vitaminele și mineralele pentru a ajuta la menținerea unei straturi moi și strălucitoare și un amestec de boabe sănătoase, pre-biotică naturală și antioxidanți. Pre-biotică sunt minunate pentru digestie, antioxidanții sunt minunați pentru imunitate, așa că doriți să căutați și aceste adăugiri.

Am apreciat cu adevărat dr. Werber își împărtășește sfaturile pentru că am căutat o mâncare mare de câine și, de asemenea, să vorbesc cu mine despre cum se pot afecta anotimpurile dvs. apetitul câinelui și că este ceva din nou așa cum am spus, nu am luat niciodată în considerare. Așa că am fost încântat să vorbesc cu el despre asta și să împărtășesc aceste informații cu voi.

Dacă aveți toate întrebări, vă rugăm să vă întrebați. Nu fi timid. Puteți sări pe site-ul nostru, care este teyoryofpets.com, și vă puteți lăsa întrebările acolo. Fie că le puteți înregistra și le-aș putea folosi pe o podcast viitoare sau puteți să le trimiteți prin e-mail și vă voi asigura că ați răspuns pentru dvs.

Dacă aveți alte întrebări pe care le credeți că eu sau dr. Werber te-ar putea adresa pentru tine, aș fi fericit să trec pe acele întrebări și să-i iau răspuns dacă nu pot.

Podcast anterior: Cum să vă comercializați produsele câinelui

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 36: cum se vor afecta anotimpurile nevoilor dietetice ale câinelui