Trebuie să vezi această transformare uimitoare de câine să creadă

Tu

Un câine fără păr, emaciat și evident bolnav a fost găsit curbat pe marginea drumului într-unul din orașele din India. El a fost fără minte de căldură și de traficul când a sosit echipa de salvare a animalelor. Fie că este prea slab pentru a-și aminti mediul.

O ușoară mișcare a capului său a arătat că era în viață. Salvatorii au decis că nu au putut risca câinele să fugă și să permită o altă zi să treacă fără să-l trateze, așa că au decis să folosească o plasă pentru a-l captura.

Câinii vagi sunt o vedere comună de-a lungul străzilor din India. De fapt, India este una dintre țările din lume cu cea mai înaltă populație de câini vagabonzi. Creșterea numărului de canini rătăciți complică multe probleme sociale și nuisanțe, cum ar fi mușcăturile de câine, răspândirea rabiei, luptele câinilor, gunoi-scoase de câini, boli și poluare.

Tu

Prin urmare, este o binecuvântare care organizațiile de salvare a animalelor voluntari, cum ar fi Ajutorul animalelor Unlimited, operează în India și în alte părți ale lumii. Ajutorul animal nelimitat este organizația care a venit la salvarea acestui câine norocos, care a fost acoperit cu Mange și extrem de subnutrit.

Poochul a fost salvat cu succes. La centrul de reabilitare, sa constatat că a suferit de un caz foarte urât de mange, o boală contagioasă a pielii cauzată de acarienii care se îngroapă adânc în piele. A fost un pâine de păr pe rama pielii și osului.

Câinele avea răni brute peste tot și a fost atât de fragil. Durerea lui era evidentă. El nu sa mișcat cu greu, cu excepția lui Whimper când a fost atins de lucrătorul de reabilitare. Își ridică capul când i-a dat un copil, evident, primul pe care nu a trebuit să-l scape sau să lupte. El a mestecat slab la început, apoi a mestecat ceva mai mult.

LEGATE DE: Sfaturi despre cum să ajuți un câine vagabond

Câinele a mâncat regulat după aceea. El a beneficiat, de asemenea, de rehidratare printr-un IV, tratament de manange topic, îngrijire umană și interacțiune constantă cu oamenii. După numai zece zile, recuperarea câinelui a fost de necrezut! Pielea lui a fost curățată, și a reușit să stea și să se miște în jur.

Când a fost găsit, el părea maro închis; Așa că a fost o vedere absolută nouă când se ridică la o piele curată și ușoară!

Tu

După două luni de reabilitare intensă, câinele era un pooch complet nou. Avea o haină albă sănătoasă, el a împușcat mult mai mult carne și mușchi acolo și el sa socializat fericit cu oamenii și cu alți câini in centru. În cele din urmă, era în viață și trăia o viață!

Acest câine se află pe lista de așteptare a câinilor pentru adopție. Câinii salvați trebuie să fie adoptați deoarece centrele de reabilitare nu le pot păstra pentru totdeauna. Există și alți câini vagabonzi care au nevoie de îngrijire. Rolul acestor centre este de a reabilita câinii și de a le oferi o șansă mai bună de a fi adoptat.

LEGATE DE: Unde să cumpărați un câine: adoptarea responsabilă

Aceasta este o altă poveste tristă întoarsă spre bine, deoarece oamenii au îngrijit destul. Dar există mai multe povestiri triste acolo, atâta timp cât există proprietari de câini iresponsabili. Câinii cu mange sunt o vedere comună pe străzi. Ei suferă de mâncărime intense care, în cele din urmă, rezultă la pierderea totală a părului și un miros fault.

Aceasta este o condiție curabilă, dar majoritatea proprietarilor iau drumul ușor. Ei își abandonează câinii, lăsându-i să se descurce pe străzi. Centrele de salvare a animalelor nu o pot face singuri. Dacă sunteți proprietar de câine, aveți grijă de câinele dvs.

Dacă nu există nici o familie sau o casă pentru niciunul dintre descendenții lor, le-au spayed sau sterilate. Cei mai puțini câini sunt pe străzi, cu atât mai puțin va fi nevoie de eutanasia animalelor. Putem ajuta toți acești câini prin sensibilizarea drepturilor animalelor și importanța adoptării animalelor de salvare.

>
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Trebuie să vezi această transformare uimitoare de câine să creadă