Această leșie este la fel de ușoară ca un "kloud"

Această lesă este la fel de ușoară ca un

Îmi place să merg pe câinii mei, dar uneori după o plimbare lungă, voi simți un pic de oboseală de mână. Asta ți sa întâmplat vreodată? De aceea am fost atât de încântat când am primit un e-mail despre această nouă lesa de câini, care va atinge piața în curând. Se numește lesa Kloudline pentru că este la fel de ușoară ca "Kloud."

Deci, știu ce gândești. Această lesă ar putea fi super ușoară, dar asta trebuie să însemne că este de asemenea slab. GRESIT! Această lesă mică poate conține până la 1600 de lire sterline! Am auzit de leashes care pot deține câini extra-mari, dar 1600 de lire sterline? Asta e de necrezut!

Compania are a lansat o campanie Crowdfunding la Kickstarter Pentru a-și achita costurile de inițiere, dar cu 20 de zile au rămas, au depășit deja obiectivul cu mai mult de 800 de dolari. În mod clar, nu sunt singurul care este încântat de această lesa de câine să lovească piața.

Această leșie este la fel de ușoară ca a

Dacă te uiți la evoluția câinelui Leashes, într-adevăr nu a fost o mare schimbare. Câteva inovații care am văzut, cum ar fi retractabilă leashes, au adăugat, de asemenea, greutatea acestui produs de câine necesar. Unele leashes sunt atât de voluminoase încât mâna și brațul dvs. vor începe să se simtă obosit după o milă de mers pe jos.

Creatorii a lesa kloudline au fost obosiți de asta. Au vrut să facă ceva nou și inovator și au reușit. Dar, cum au reușit să scape de vrac fără a sacrifica puterea?

LEGATE DE: 10 motive pentru a vă lăuda câinele

Această leșie este la fel de ușoară ca aAceste leagă sunt făcute folosind o frânghie împletită numită Dyneema, care este incredibil de puternică și ușoară. Un alt plus față de acest material este că este confortabil pe mâini - cel puțin compania susține că este.

Kloudline spune că dimensiunea pentru dimensiune, Dyneema este aceeași forță ca oțelul.

O lesa Kloudline cântărește doar 18 grame și se poate îndoi suficient de mici pentru a se potrivi în buzunar. Leșca vine în două stiluri diferite. Minimus este disponibilă atât în ​​lungimi de 4 metri, cât și în 6 metri. Are un mâner moale de poliester pe care să-l presupun că ar face mult mai confortabil de ținut și de a vă permite să controlați mai bine lesa și câinele dvs.

Articol conex: Mutts și orașul Hands Liber Dog Leash System

Cealaltă opțiune este Ultralight Kloudline lesa. Ea vine doar într-o lungime de 4 metri, iar mânerul este doar o extensie a dyneemei care a fost în jur. Dacă câinele dvs. este un tractor, Mă îndoiesc că vă veți bucura de această opțiune. Dyneema este foarte subțire, ceea ce înseamnă că ar fi tăiat probabil în mâna dvs. dacă animalul tău trage pe lesa.

Această leșie este la fel de ușoară ca aUn lucru pe care l-am observat imediat când se uită la fotografiile acestei lei este că nu este legat împreună cu noduri. Care m-au determinat să mă întreb cum au legat capetele dyneemei fără să alunece în afară. Compania folosește de fapt o tehnică numită splicing, care păstrează rezistența frânghiei.

Nodurile pot provoca slăbiciuni, deoarece pot să alunece cu ușurință în afară. Desigur, acest lucru ar reduce foarte mult puterea de spargere a leșiei. Kloudline îmbină dyneema și apoi acoperă și protejează îmbinarea cu un cauciuc termocontractibili. Acest lucru asigură că lesa este sigură și gata pentru orice aventură pe care tu și pooch-ul tău au în minte.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Această leșie este la fel de ușoară ca un "kloud"