Giveaway: a cincea atașament de leșie a câinelui

Picking Up Dog Poop nu este distractiv, și nu există un proprietar de câine pe planeta care se bucură de ea. Din păcate, este responsabilitatea noastră ca părinți de companie. Este posibil să trebuiască să ridicați, dar nu trebuie să o faceți în jurul valorii de mulțumiri A cincea laba. Dacă intri în Giveway-ul nostru astăzi, veți fi introdus câștiga acest premiu cu o valoare de 15 USD.

Poți să-mi vezi Revizuirea celei de-a cincea labe Pentru a afla mai multe despre acest produs.

Giveaway - a cincea atașament de leșie a câineluiDespre produsul pe care îl veți primi

Acest produs a fost creat cu scopul pe care părinții de companie le-ar putea curăța după câinele lor, fără a fi nevoie să-și bucura o pungă plină de plâns până când nu putea găsi un recipient. Cea de-a cincea laba este concepută pentru a face să facă lucrurile potrivite sanitare, simple și fără stres. Atașamentul inovator de leșie funcționează cu cele mai multe stiluri de stil plat, care sunt .5-1 inch.

Poate fi folosit cu aproape orice tip de lesa. Se potrivește țesute, piele, tipărite și catifea. Cea de-a cincea laba este făcută în Statele Unite și este un produs excelent pentru proprietarii de câini cu mai mult de un pup. Există trei clipuri separate care pot deține fiecare cel puțin 1 sac de doo-doo. Am încercat să pun două pungi pe fiecare clip (pentru un total de 6 pungi complete de câine de câine) și încă a ținut puternic!

Partea a cincea constă din trei bucăți: piesa principală se alunecă pe partea laterală a leșiei, piesa de mijloc rotire a clemei se alunecă peste mânerul leșiei, iar ambele piese sunt fixate cu capătul șurubului. Se atașează cu ușurință pe lesa în mai puțin de un minut și va rămâne în siguranță fără a aluneca pe lesa.

Giveaway - a cincea atașament de leșie a câinelui

Acesta este un cadou minunat pentru proprietarul câinelui care are totul, sau vă puteți strica! Cea de-a cincea laba vă permite să aveți ambele mâini libere în timp ce vă plimbați câinele. În acest fel, puteți păstra o prindere fermă pe lesa în orice moment și aveți cealaltă mână liberă pentru orice problemă care ar putea apărea.

Cum să introduceți Giveaway

Tot ce trebuie să faceți este ca pagina noastră pe Facebook și cum ar fi / Comentariu / Share Această postare a lui Giveaway pe Facebook. Este atât de simplu! Veți fi înscris automat în Givedaway. Vom atrage câștigătorul 1 ianuarie. Ce modalitate excelentă de a suna în noul an! Giveaway este doar pentru rezidenții americani.

Puteți găsi opinia mea detaliată despre acest produs în mine Revizuirea lui A cincea laba sau urmăriți videoclipul de mai jos. Noroc!

Revizuirea video a celei de-a cincea labe

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: a cincea atașament de leșie a câinelui