Revizuire: plumb de trafic din piele (2018)

Oportunitățile de trafic pot fi foarte utile Când vă plimbați câinele într-o zonă aglomerată. De la trotuare aglomerate până la trasee de drumeții, acest tip scurt de leșie poate fi folosit pentru a vă menține câinele aproape când nu există loc să se plimbe.  Plumb de trafic din piele este realizată din piele de 100% din piele reală de cereale. Este durabil și doar dimensiunea potrivită pentru a vă oferi un control complet asupra pooch-ului dvs. atunci când este necesar.

Conducerea corectă a traficului poate fi atașată la inelul D de pe gulerul câinelui și la stânga agățată acolo până când aveți nevoie de ea. Să spunem că faceți drumeții cu câinele dvs. și veniți pe un alt drum cu câinele pe traseu. Dacă aveți un plumb de trafic, vă puteți păstra în siguranță câinele dvs. lângă dvs. fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la alunecarea pe degete.

Unele leashes au un mâner de trafic încorporat. Este atașat de leșie în jos de clemă care se atașează la gulerul său. Având un produs 2-in-1 este mai ușor pentru mine, dar unii proprietari de câini au nevoie de un plumb separat de trafic.

Acești conducători pot fi deosebit de utili atunci când antrenează un câine, care lucrează la abilități de agilitate sau concurente într-un spectacol de câine. De aceea am vrut să încerc Plumb de trafic din piele. De multe ori trebuie să recomand produse proprietarilor de animale de companie și am căutat un avantaj de trafic pe care aș putea să-l împărtășesc fericit cu familia și prietenii.

Revizuirea de plumb de trafic din piele

Plumb de trafic din pieleAcest plumb de trafic este de 12 ° C # 8243; lung cu 3/4 și # 8243; larg. Este fabricat din piele reală de 100% din cereale, care este o piele de vacă. Conform Site-ul companiei, Cârligul pivotant este, de asemenea, fabricat din oțel inoxidabil. La fel ca toate produsele din piele, pielea este foarte rigidă la început. Din acest motiv, plumbul de trafic al câinelui din piele este greu pe mâna dvs. la început, dar se înmoaie în timp.

După cum am menționat, traficul de trafic ca acesta sunt utile pentru instruire sau de mers pe jos câinele dvs. în zonele cu trafic ridicat. Ele sunt, de asemenea, minunate pentru vizitele VET. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la câinele dvs trăgând o lesa Când aveți control total asupra lui cu un plumb de trafic.

Plumb de trafic din pielePlumbul de trafic al câinelui din piele este un pic mai greu decât produse similare realizate cu nailon. Aceasta nu este o mare problemă, dacă nu aveți o rasă mică. După cum puteți vedea în recenzia mea video de mai sus, când părăsesc plumbul de trafic atașat la gulerul Labrador, nu observă nici măcar.

Împreună cu pielea Latigo, acest plumb este, de asemenea, făcut cu un nitt de metal și cusături duble. În timp ce este un pic de cizme, este evident mult mai mare decât cea tradițională a traficului de nailon.

Puteți achiziționa directorul de trafic de câine de pe Amazon pentru $ 15.99. Este câțiva dolari mai scumpi decât cele mai multe produse similare, dar pentru calitatea excepțională găsesc o valoare mare. De asemenea, vine cu o garanție de 1 an, fără risc de 100%.

Citiți următorul: Cele 7 cele mai bune formare de formare pentru cățeluși și câini adulți

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: plumb de trafic din piele (2018)