Legea spune că animalele vândute în magazinele phoenix pet trebuie să provină din adăposturi și salvați

Legea spune că animalele vândute în magazinele Phoenix Pet trebuie să provină din adăposturi și salvați

La sfârșitul lunii trecute, o instanță federală a decis să susțină un oraș de ordonanță Phoenix care interzice vânzările cu amănuntul de pisici și câini în magazinele de animale de companie, cu excepția cazului în care animalele provin din salvați nonprofit sau de adăposturi de animale. Hotărârea și însoțirea Documentele instanței a adus, de asemenea, o atenție la numărul de cățeluși și câini adulți vânduți în Arizona, în special în județul Maricopa.

Hotărârea în caz, pronunțată de u.S. Judecătorul Judecătorului DAVID Campbell, a constatat că un anumit magazin de animale de companie din Paradise Valley Mall vinde mai mult de 500 de pui în fiecare an, făcând doar 2.2% din piața de vânzare a câinilor valei. Acesta este echivalentul a aproximativ 23.000 de câini cumpărate și vândute în fiecare an în județul Maricopa.

LEGATE DE: Să vorbim: Creșterea câinilor responsabili

Potrivit hotărârii lui Campbell, același magazin de animale de companie reprezintă aproximativ 1.2% din piața de vânzare a câinilor din stat, ceea ce înseamnă aproximativ 41.000 de câini sunt vândute în Arizona în fiecare an. Puppies `n dragoste deține magazinul menționat mai sus în Mall Paradise Valley și câteva alte locații din jurul statului.

Compania a dat în judecată, argumentând că ordonanța din 2013 este nedreaptă și că încalcă clauza de comerț interstatal din Constituția Statelor Unite. Judecătorul Campbell a condus în favoarea orașului Phoenix, afirmând că ordonanța nu a trecut peste legile clauzei de comerț constituțional.

Legea spune că animalele vândute în magazinele Phoenix Pet trebuie să provină din adăposturi și salvați

El spune că el este sigur că povara va cădea din greu pe magazinul de animale de companie, dar locul instanței nu este acela de a judeca corectitudinea deciziei orașului. Ordonanța a fost adoptată în 2013 pentru a încerca să scadă cantitatea mare de Puppy Mills în zona. Multe alte U.S. Orașele, inclusiv Austin, San Diego, Los Angeles și Chicago, au interzis, de asemenea, anumite nave de companie cu amănuntul și a adoptat ordonanțe anti-catelus anti-catelus.

LEGATE DE: Unde să cumpărați un câine: adoptarea responsabilă

Frank și Vicki Mineo, proprietarii de pui n dragoste, au declarat că nu au cumpărat niciodată cățeluși de la Mills Puppy. Ei au spus că cumpără doar câini din crescători licențiați de Departamentul Agriculturii din Statele Unite ale Americii și crescătorii mici cu mai puțin de patru femele. Ei susțin că această hotărâre va avea un impact negativ pe crescătorii responsabili cu care lucrează.

Avocatul cuplurilor, Bob Schaffer, spune că au până la 24 augusta să decidă dacă vor face apel la decizie sau nu. El a mai spus că orașul Phoenix a fost de acord să nu aplice noua lege până la luarea deciziei privind recursul. Magazinul de animale de companie rămâne deschis acum.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Legea spune că animalele vândute în magazinele phoenix pet trebuie să provină din adăposturi și salvați