Legislația a fost adoptată în new york pentru a permite câinilor în restaurante publice

Legislația a fost adoptată în New York pentru a permite câinilor în restaurante publice

Mulți proprietari de câini își văd animalele de companie ca parte a familiei și nu lăsați membrii familiei acasă numai în timp ce ieșiți să mâncați într-o noapte de sâmbătă. Restaurantele prietenoase de câine sunt în creștere în popularitate, dar parlamentarii din New York fac acum mai ușor ca oricând să se mute cu pooch-ul tău.

Senatul de stat din New York recent a adoptat legislația care să modifice dreptul de sănătate al statului pentru a permite patronilor restaurantului să-și aducă câinii în zonele de luat masa. Proiectul de lege a trecut marți, 16 iunie 2015. A trecut Adunarea și este acum la guvernatorul Andrew Cuomo pentru revizuire.

LEGATE DE: Sfaturi pentru călătoria cu câinele dvs

Ansamblul Linda Rosenthal a introdus factura și este încântat să o vadă că a spus că este o victorie pentru câini, deoarece nu vor trebui să stea acasă singuri, în timp ce familiile lor le moară mai mult. Să nu mai vorbim că este o victorie pentru proprietarii de câini care se bucură de timp petrecând cu tovarășii lor canini.

Proiectul de lege, fiind numit Bill "mese cu câini", ar permite clienților să-și aducă câinii în zona de luat masa în aer liber din restaurantele care oferă serviciul, atâta timp cât restaurantul poate asigura că nu va exista absolut nicio contaminare a alimentelor, a ustensilelor , sau echipamente. Câinii ar fi obligați să fie închiși și fiecare unitate va putea alege dacă doresc să permită animalele de companie sau nu.

Legislația a fost adoptată în New York pentru a permite câinilor în restaurante publice

Mai multe restaurante din stat deja Permiteți câinilor Pentru a lua masa în zonele în aer liber, inclusiv taverna de vedere a punții în gol. De fapt, acest restaurant chiar lansează o grădină de bere prietenoasă pentru câini în această vară.

Chris Maceyak, proprietarul tavernei de Vedere a Bridge, declară că unii dintre întreprinderile obișnuite clienții sunt de la varietatea caninei și nu au avut niciodată probleme cu câinii sau cu orice plângere de la oaspeții lor fără animale.

LEGATE DE: Dog Nutriție 101: Ce mănâncă câinii

Noul legea ar cere că angajații nu ar putea avea niciun contact direct cu caninii în timpul schimbărilor lor. De asemenea, specifică faptul că trebuie furnizată o intrare separată, astfel încât câinii să nu trebuiască să treacă prin clădire pentru a ajunge în zona de luat masa în aer liber. În mod similar, spațiul exterior nu trebuie utilizat în nici un fel pentru depozitarea de ustensile sau pentru prepararea alimentelor.

Legislația similară a fost recent adoptată în California, Florida și Maryland, cu o cantitate covârșitoare de sprijin. Legile lor dețin aceleași prevederi și au intrat în vigoare la începutul acestui an. Legea din California permite, de asemenea, orașelor și județelor capacitatea de a impune restricții locale pe câini care se ocupă dacă acestea aleg.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Legislația a fost adoptată în new york pentru a permite câinilor în restaurante publice