Actualizare: california a fost stabilită pentru a interzice vânzările de moară pentru a încuraja adoptarea câinilor

Un proiect de lege care interzice vânzarea de câini și a altor animale în magazinele de animale de companie din California face în mod eficient salvarea și adăpostește singura opțiune pentru obținerea animalelor de companie.

Actualizare 10/4/2017: Mike Boer, președinte și CEO al Pijac, a oferit mai multe detalii în piesa lui Op-Ed & fapte versus retorică: factura de asamblare 485 nu oprește Puppy Mills & # 8221; În ceea ce privește factura pe care am discutat-o ​​în articolul original, care poate fi văzut mai jos.

Recent, Sfaturi de top Câine au fost acoperite (vezi mai jos) Bill 485 de asamblare din California și sosirea sa pe biroul guvernatorului Jerry Brown. Organizația mea, consiliul consultativ comun al industriei animalelor de companie (PIJAC), apreciază cititarea Cody Griffin a opoziției Clubului nostru Kennel American față de acest proiect de lege bine intenționat, dar greșit. Lucrăm cu mulți profesioniști pentru animale de companie în stat, inclusiv proprietarii magazinului de animale de companie, pentru a îndemna guvernatorul Brown la veto.

Există trei motive-cheie AB 485 ar trebui oprite:

1 factura de asamblare 485 "ar interzice, la 1 ianuarie 2019, un operator de magazin de animale de companie de la vânzarea unui câine live, pisică sau iepure într-un magazin de animale de companie, cu excepția cazului în care câinele, pisica sau iepurele au fost obținute" de la un non-profit salvare sau adăpost.

În timp ce sponsorul Bill susține că ar permite magazinelor de companie să rămână în afaceri, proiectul de lege nu necesită adăposturi non-profit și salvează pentru a oferi pisicilor, câinilor sau iepurilor la magazinele de animale de companie - punând astfel în pericol aceste întreprinderi, refuzându-le o aprovizionare fiabilă de animale. Acest lucru pune în special magazine independente la risc, deoarece adesea pot concura cu concurenții online și lanțului numai prin relațiile cu clienții care încep cu achiziționarea unui animal de companie. Sute de locuri de muncă ar putea fi pierdute.

Această pierdere a locurilor de muncă ar afecta, de asemenea, californienii ale căror stiluri de viață necesită anumite animale de companie datorită alergiilor, caselor mici sau chiar copiilor mici. Magazinele de companie sunt cerute de legea statului și sunt încurajați de cele mai bune practici ale industriei, să cunoască starea de sănătate și fundal genetică a fiecărei pisici și câine care vine prin magazinul lor. Salvarea și adăposturile nu sunt, ceea ce înseamnă că, sub ab 485 iubitorii de animale de companie din California nu știu de fapt ce fel de animal de companie cumpără.

2 Suporterii AB 485 Revendicați factura va îmbunătăți sănătatea animalelor de companie și va proteja consumatorii profititori de animale de companie fără scrupule. Cu toate acestea, un amendament adăugat la proiectul de lege înainte ca trecerea Senatului să scoată magazinele de animale de companie de la majoritatea protecției actuale de consum, de companie și de afaceri necesare Articolul 2 din Codul de sănătate și siguranță din California, Divizia 105, Partea 6, Capitolul 5. Controalele veterinare, cerințele de autorizare, prevederile transparenței, amenzile și regulamentele de garanție nu mai sunt aplicabile magazinelor de animale de companie - care ar putea pune consumatorii la o sănătate semnificativă, emoțională și risc financiar.

Noi, la Pijac, onorează munca grea făcută de salvați bine și adăposturi în California. Dar prin însăși natura animalelor pe care le iau, magazinele pe care partenerul cu salvați și adăposturi nu vor mai putea să susțină standardele ridicate la care legea din California deține în prezent magazine.

3 susținători ai AB 485, inclusiv MS. Griffin, susțin că factura va pune așa-numitele "mori de catelus" din afacere. De fapt, facilitățile de reproducere neetică ar fi foarte mult beneficiu de la Ab 485. Fără magazine de companie, care sunt cel mai Furnizorii de animale de companie reglementați în întregul stat datorită articolului 2, Californienii pot fi forțați să găsească mai puține surse de animale de companie mai puțin - cum ar fi Ilemașii ilegali online.

Aceasta nu este pur și simplu opinia noastră. Comparați articolul 2 la Legea lui Hayden, care reglementează adăposturile și salvarea. Contrastul este clar.

Crediții comerciali fără licență sunt deja interzise de legea federală de la vânzarea câinilor la oricine, inclusiv magazinele de animale de companie. Garanția existentă a Californiei Partea civilă a acestei legi, în calitate de magazine de companie care achiziționează de la crescătorii comerciali fără licență ar fi răspunzători pentru costurile veterinare și ar suferi de afaceri pierdute, deoarece reputația lor profesională au fost spălați în jos toaleta proverbială.

Magazinele de animale de companie ar fi nebun să lucreze cu crescători dezactivați. Este o afacere proastă.

Guvernatorul Brown ar trebui să respingă Ab 485 pentru a-și proteja constituenții din toate problemele din Bill`sionate. El va trimite, de asemenea, un semnal puternic că, spre deosebire de multă neînțelegere publică, depozitele în mod responsabil sunt parteneri etici în îngrijirea animalelor de companie care ajută, nu răniți, constituenții săi cu două picioare și cu patru picioare.

Mike Bober este președinte și CEO al Consiliul consultativ comun al industriei animalelor de companie (Pijac). Pijac este advocacy național și vocea legislativă a industriei de companie responsabile. Membrii includ magazine de animale de companie și alte întreprinderi de companie din California.

Articolul original publicat 9/27/2017:

Avocații animalelor din toată țara vor fi bucuroase să audă că California este aproape de a deveni primul stat care interzice vânzarea de câini și alte animale de companie în magazinele de animale de companie. Aceasta este o poziție fermă de către parlamentarii împotriva practicilor crude care apar în Mills Puppy.

Factură A.B. 485 a fost introdus recent de membrii Adunării Patrick O`Donnell și a fost aprobat în unanimitate de către Senatul din California pe 12 septembriea, cu un vot de 32-0. Aceasta trecut în asamblare pe 14 septembriea.

Pasul final este ca proiectul de lege să fie aprobat de guvernatorul Jerry Brown, care are până la data de 15 octombriea a lua o decizie.

Dacă este aprobată, legea ar intra în vigoare în luna ianuarie 2019, iar violatorii se vor confrunta cu până la 500 de dolari în penalitățile civile.

Dacă acest proiect de lege este făcut într-o lege, ar interzice în mod eficient vânzarea de animale de companie provenite din ambele mori de catelus (instalații de reproducere cu volum mare citat adesea cu practici crude și neglijente) și de crescătorii privați.

Această lege ar pune în afara afacerilor din California pentru animale de companie și ar avea un impact semnificativ asupra Mills Puppywide, care depind de vânzările către California pentru a-și păstra afacerile profitabile.

O lege de salvare a vieții

Spuneți nu la puii de cățelușMatt Bershadker, președinte și CEO al ASPCA, au mulțumit Senatului într-o declarație publică, afirmând că această lege ar permite Californiei să împiedice consumatorii să susțină în mod necunoscut practicile industriei animale crude.

Mulți oameni nu știu cât de importantă este situația de bunăstare a animalelor în această țară și modul în care matricea cățelușului și industriile private de reproducere perpetuează situația.

Scopul acestei legi ar fi încurajarea magazinelor de animale de companie să adopte animale de salvare, ceea ce ar ușura povara adăposturilor aglomerate și ar reduce drastic numărul de animale eutanasiate din cauza lipsei de spațiu.

In conformitate cu Nu ucide centrul de advocacy, o bucată o treime din animale care intră în adăposturi în Statele Unite au fost ucise acolo.

California conduce lupta bunăstării

Mai mult de 230 de orașe, județe și orașe la nivel național au trecut ordonanțele locale care împiedică vânzarea de animale provenite din facilități crude.

California este una dintre cele mai progresive stări în U.S. În ceea ce privește legile și practicile sale de bunăstare a animalelor, cu 35 de municipalități din întreaga țară având deja ordonanțe locale similare cu aceasta.

LEGATE DE: Playmaker Maine propune proiectul de lege care vizează Mills Puppy

California are, de asemenea, unele dintre cele mai progresive legi de adăpost animale statutare; ei interzic adăposturile de la animalele de eutanasing dacă există alte salvări calificate care doresc să le ia.

Potrivit Centrului de Advocacy Not Kill, singurul lege a salvat contribuabilii o mulțime de bani și a salvat viața a aproximativ 46.000 de animale pe an. Contribuabilii din California plătesc aproximativ 250 milioane de dolari anual pe animale în adăposturi locale. Acest proiect de lege ar reduce numărul de animale care intră în adăposturi și, prin urmare, reducerea sumei cheltuite pe adăposturi de către contribuabili.

Magazinele de companie din stat sunt deja înaintea curbei. Potrivit Societății Umane a Statelor Unite, 391 Magazine de animale de companie din California au încetat deja să vândă cățelușul provenit din mori de catelus. Petsmart adoptă acum câinii și pisicile din salvați și are Homed mai mult de 7.6 milioane de animale Numai în California.

Alte magazine de companie, inclusiv PETCO și Petfood Express, își dau spațiile pentru a găzdui evenimente de adopție pentru salvarea locală.

A.B. 485 ar fi doar pasul final în a face aceste ordonanțe și practici uniformă în întreaga stare (și ar fi, de asemenea Includeți pisoi și iepurași).

Continuă controverse

Există unii adversari acestei legi. Câine în moara cateluluiAmerican Kennel Club (AKC) se desfășoară pe standardele de reproducere și încurajează participanții să-și obțină câinii de la crescătorii de rasă de rasă de rasă. Ei condamnă proiectul de lege, numind susținătorii "extremiștilor anti-crescători ai drepturilor animalelor" și își fac griji că acest proiect de lege face parte dintr-un efort de a elimina cu crescătorii privați care vin la public deloc.

Cu toate acestea, proiectul de lege permite cumpărătorilor să contacteze direct crescătorii privați pentru a continua să achiziționeze puii de la ei.

Consiliul consultativ comun al industriei animalelor de companie ia cerut guvernatorului să vadă proiectul de lege, spunând asta Iubitorii de animale de companie merită să cunoască istoricul medical a unui animal pe care îl cumpără.

Alți oponenți sunt preocupați de faptul că ar pune în mod nedrept magazinele de companie din afaceri, deoarece nu necesită în mod explicit organizații de salvare să le ofere animalelor pentru adopție. (Deși cineva ar fi apăsat greu pentru a găsi orice adăpost care nu dorește să se înscrie pentru mai multe locații de adopție!)

Întregul punct al acestei legi este de a eradica practicile de reproducere crude, care este o problemă uriașă în această țară. Legea nu are scopul de a influența negativ crescătorii privați care îi tratează în mod responsabil animalele.

Acest lucru este destinat exclusiv cu facilități care sunt supraaglomerate și au condiții neobișnuite și reținând alimente adecvate, apă, socializare și îngrijire veterinară de la animalele pe care le ratează.

Este menit să elimine "extrem de minim" standarde federale de îngrijire a animalelor, cum ar fi necesitatea ca o cușcă să fie doar 6 centimetri mai mare decât animalul și ar trebui să fie curățate doar o dată pe săptămână.

Prin standardele iubitorilor de animale, aceste practici sunt crude și inutile. Cea mai mare problemă este lipsa de conștientizare cu privire la aceste practici.

Achiziționarea de animale de companie din magazinele de animale de companie care suroara animalele lor de la fabricile de reproducere ajută numai la menținerea acestor practici crude și doare eforturile adăposturilor animalelor și salvează în toată țara. Conduce direct la mai multe animale care sunt eutanasiate în fiecare zi.

Citiți următorul: Cercetările confirmă că câinii de la puii de catelus au probleme grave de comportament

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Actualizare: california a fost stabilită pentru a interzice vânzările de moară pentru a încuraja adoptarea câinilor