Acum este legal să luați masa cu câinele dvs. Din new york

Este titlu =

Unitățile prietenoase cu animalele se ridică în orașele din întreaga Statele Unite - în întreaga lume, de fapt. Unele companii cred că este o idee minunată, în timp ce alții nu sunt atât de siguri. Oricum te uiți la el, proprietarii de câini constituie un procent mare din populație și angrening treaba ta spre faptul că demografia ar fi probabil o alegere excelentă. Restaurantul de la New York sunt acum capabili să permită câinilor în locația în aer liber a lui Eatery, dacă acestea aleg.

Mulțumită un proiect de lege care a fost semnat în lege de către guvernatorul de stat din New York, Andrew Cuomo, proprietarii de restaurante pot decide acum dacă doresc să permită părinților de companie să poată aduce câinii lor pentru o mușcătură (de alimente, adică). Legea este eficientă imediat și permite restaurantelor să facă alegerea atâta timp cât există o intrare separată care nu necesită canin să meargă în interior în cazul în care alimentele sunt pregătite.

LEGATE DE: Bătălia de masă: castronul regulat câine vs Bowl Dog Dog

Gov. Cuomo a aprobat 39 de facturi târziu luni luni după-amiază. El a respins, de asemenea, 22 de facturi, inclusiv una care căuta să direcționeze bani de stat la programele care prinde, neutru și eliberați pisicile sălbatice. Înainte de luni, codul de sănătate al New York Câini interzise care nu erau câinii de ghidare oficială să intre într-o terasă sau o zonă de punte din restaurant.

Împreună cu a doua intrare, restaurantele participante vor trebui, de asemenea, să aibă "semnalizare rezonabilă" care să notifice tuturor clienților că pot fi permise canini în zona exterioară. Câinii trebuie, de asemenea, să fie in lesa în orice moment fără excepții. Caninele sunt, de asemenea, încă interzise să ședească pe bănci, scaune, scaune și orice alte corpuri de corp și dacă animalul este servit orice alimente sau apă, acesta trebuie să se afle într-un recipient cu o singură utilizare.

Aceasta

Dacă câinele se întâmplă să meargă la baie în timp ce vizitați restaurantul există și reguli specifice. Suprafețele de lege "Suprafețele care au fost contaminate de excrementele câinilor sau alte fluide corporale vor fi curățate și dezinfectate."Iubitorii de animale sunt bucuroși cu trecerea proiectului de lege, dar unele încă întrebări despre raționamentul lui Cuomo pentru că nu trece prin factura de pisică ferată.

Guvernatorul a cântărit prin explicarea faptului că proiectul de lege ar fi luat bani de la taxele de licențiere a câinilor de stat și le-a îndreptat spre grupurile nonprofit dedicate neuteringului pisicilor ferate, care au devenit o problemă tot mai mare în orașele și orașele din New York. Raționamentul său pentru respingerea proiectului de lege este că poate fi de fapt ilegală. Legea privind agricultura și piețele de stat împiedică adăpostul animalelor să elibereze pisici sau câini în orice alt mod decât prin adopție sau la un proprietar care o susține.

Bineînțeles, ca un iubitor de câine, sunt toți pentru că a permis ca câinilor să-și însoțească proprietarii atunci când mănâncă la un restaurant care oferă o opțiune în aer liber. Luăm câinii noștri aproape peste tot, după cum știm că sunt bine pregătiți și vor asculta comenzile noastre indiferent de unde putem fi. Când câinii noștri merg cu noi în locuri publice se comportă bine, nu vă deranjează pe alți oameni și să ascultați când s-au spus să stea sau să se culce lângă noi.

LEGATE DE: 18 Cele mai bune hoteluri din SUA care permit câinilor

Cu toate acestea, am văzut mulți câini în locuri publice care nu se comportă sau ascultă proprietarul lor, așa că pot vedea de ce unii oameni ar fi împotriva unei legi ca aceasta. În cele din urmă, este încă de până la proprietarul restaurantului dacă aleg să Permiteți câinilor în unitatea lor sau nu, dar cred că, cu numărul de proprietari de animale de companie care cresc într-o rată astronomică, ar fi probabil bun pentru afaceri.

Sunt sigur ca cele mai multe alte lucruri, va lua doar câțiva câini greșit să deranjeze proprietarii de afaceri, deși. Dacă vă aduceți câinele cu dvs. în orice loc prietenos cu animalele, fie că este vorba de un parc de câine, un hotel sau un restaurant, asigurați-vă că câinele dvs. este bine comportat. Există o mulțime de site-uri web cu sfaturi și trucuri pentru eticheta PET în locurile publice. Faceți o cercetare rapidă și dacă fido-ul dvs. nu este capabil să se comporte într-un cadru public, vă rugăm să îl lăsați acasă până când are pregătirea adecvată.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Acum este legal să luați masa cu câinele dvs. Din new york