Politica prezidențială s-au dus în cele din urmă la câini

Politica prezidențială a mers în cele din urmă la câini

Dacă ați crezut că politica prezidențială a plecat deja la câini, ați greșit. Un antreprenor din Chicago a luat cuvântul literal. Jack Kott a lansat o campanie pe saptamantul site-ului Crowdfunding săptămâna trecută pentru a strânge bani pentru a începe o companie care va vinde câine tratează Seamănă cu șefii candidaților prezidențiali.

Nu există opinii politice care să fie împinse, fiecare candidat va avea o șansă egală de a avea capul pe o cutie a biscuiților. Noua companie va vinde biscuiții sub numele de marcă corespunzător Bonetate 2016. Acum, acest lucru poate părea o glumă, dar biscuiții nu sunt doar un element de noutate. Sunt și sănătoși!

Bazele Busheads sunt fabricate în Statele Unite cu produse care sunt provenite în U.S. de asemenea. Ele sunt făcute cu făină de grâu integrală, unt, lapte uscat non-grăsime, ouă, făină de nucă de cocos și unt de arahide. Vor fi disponibile în cinci "arome" în acest an, inclusiv Donald Trump, Hillary Clinton, Chris Christie, Jeb Bush și Ted Cruz. Puteți să vă distrați puțin și să vă hrăniți câinele un tratament sănătos în același timp.

LEGATE DE: Cel mai bun câine tratează

Knott, un absolvent de 25 de ani al Universității din Alabama, spune că este hrănit cu politica. Într-un comunicat de presă despre campania de kickstarter, el a spus:

... (Bonetate 2016) vrea să hrănească Donald Trump, Hillary Clinton și alte capete de candidați la câini ... Dincolo de noutatea de hrănire Donald Trump`s Duck-Face față de câinele dvs., Bonetate nu au conservanți, substanțe chimice sau animale de animale produse…"

Pe pagina lor de kickstarter BoneHeads 2016 afirmă în mod specific unele dintre ele Ingrediente dăunătoare care sunt conținute în alte produse de câine care nu vor fi în tratarea câinilor de baie. Aceste ingrediente includ propilen glicol, un compus sintetic care este utilizat pentru a menține câinele tratează umed și este, de asemenea, unul dintre principalele ingrediente din multe produse antigel; tripolifosfat de sodiu, o sare incoloră care este folosită în mod tradițional ca un dedurizator de apă în multe detergenți de rufe și; butillad hidroxanisol (BHA), pe care U.S. Departamentul de Sănătate spune că este "așteptat în mod rezonabil să fie un cancerigen uman."

Politica prezidențială a mers în cele din urmă la câini

Cu siguranță mai sănătoasă câine tratează sunt o opțiune excelentă și chiar puteți avea puțină distracție cu acestea. Indiferent dacă ați fost hrănit cu toți candidații ca Knott sau aveți un favorit care se află în alergare, Boneheads 2016 vă va oferi ceva de râs în timpul dezbaterilor și a zgomotului care se va îndrepta spre sfârșitul anului următor.

Campania de kickstarter speră doar de a ridica 5.000 de dolari și a crescut deja peste 1.500 de dolari cu trei săptămâni lăsate să meargă. Dacă își fac scopul, Knott speră să-și pregătească produsul pentru public până la sfârșitul anului.

Acest lucru poate fi doar o afacere unică pentru Knott, dar în conformitate cu Kickstarter Campanie, brandul de biscuiți de câine este sub funcția de distracție, care "face produse distractive care pot sau nu pot fi productive."Asta indică mai multe produse hilar provenite de la companie în cele din urmă, dar va trebui să așteptăm și să vedem.

LEGATE DE: 10 produse de câine neobișnuite pe care părinții de companie le cumpără

Îmi place conceptul acestor biscuiți de câine, și sincer că sunt surprins că nimeni nu sa gândit vreodată la acest lucru. Singura mea preocupare ar fi implicațiile juridice ale utilizării imaginilor candidaților. Cu siguranta nu am vrut ca un trump al lui Donald Donald care vine dupa mine, dar sunt sigur. Knott are ca totul definit.

Singura mea preocupare este că aceste biscuiți de câine nu sunt libere de cereale și acum sunt oferite doar într-o singură varietate. Dacă animalul dvs. de companie are alergii sau sensibilități digestive, acestea nu ar fi o alegere bună. Poate că vom vedea alte rețete de la brand în viitor, mai ales dacă aceste capzete sunt populare în 2016.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Politica prezidențială s-au dus în cele din urmă la câini