Eukanuba lansează o nouă campanie care se concentrează asupra longevității caninei

EUKANUBA Lansarea unei noi campanii care se concentrează asupra longevității caninei

EUKANUBA, O marcă de produse alimentare de companie deținută de Mars Petcare, a anunțat recent lansarea noii sale campanii, care se va concentra puternic asupra dedicării companiei pentru a crea alimente pentru animale de companie care favorizează o viață lungă și sănătoasă pentru canini. Campania lansată la 19 mai 2015.

Această campanie include reclame de televiziune, publicitate tipărită, ambalaje de produse actualizate și un site web reproiectat. Creativitatea din spatele proiectului este alimentată de EUKANUBA Studiu de viață lungă. Cercetarea a fost efectuată pe parcursul unei perioade de 10 ani cu zeci de retrievere de labrador care au fost hrăniți cu strictețe EUKANUBA.

Studiul de viață îndelungat a constatat că 90% dintre câinii care au participat la studiu au trăit mai mult de 12 ani, ceea ce reprezintă durata medie de viață a unui labrador. 28% dintre câini au trăit o viață excepțional de lungă, ceea ce înseamnă că au trăit cel puțin 30% mai mult decât durata medie de viață a rasei.

LEGATE DE: Cât timp trăiesc câinii?

Cinci câini din studiu sunt incluși în noua campanie publicitară. Trei dintre laboratoare, Utah, Iowa și Georgia, sunt în prezent de 17 ani, și doi dintre câini, iepurași și clovni, sunt în prezent de 16 ani. Studiul a început când EUKANUBA a fost deținută de Procter & Gamble Co. Înainte ca Marte să achiziționeze marca, împreună cu IAMS, anul trecut.

EUKANUBA Lansarea unei noi campanii care se concentrează asupra longevității caninei

Javier Neves, directorul de brand pentru EUKANUBA, spune că fiecare ingredient din alimentele de câine ale mărcii are un scop specific de a promova vitalitatea și sănătatea pentru a se asigura că câinii noștri caută și simțind cel mai bine la fiecare vârstă. El spune că, deși mulți factori merg să ajute un câine trăiește cea mai fericită viață posibilă, Eucanuba este dedicată să le ofere Nutriție excepțională.

Atributele hranei de câine se concentrează pe pielea și haina sănătoasă, sanatate dentara, Un puternic sistem imunitar, oase și articulații puternice și digestie sănătoasă. Acestea au formule create special pentru cățeluși, câini adulți, câini de rang înalt și o formulă de control al greutății.

LEGATE DE: 10 alegeri ale celor mai bune branduri de mâncare câinilor ieftine

EUKANUBA utilizează numai ingrediente de înaltă calitate în hrana lor de câine și proteina pe bază de animale este întotdeauna principalul ingredient. Principalele ingrediente din alimentele lor provin din Europa, Statele Unite și Noua Zeelandă. Fiecare lot de alimente pentru câini pe care le produc este Testat pentru calitate La fiecare pas de producție. De fapt, fiecare lot este testat mai mult de 120 de ori.

Puteți găsi alimente de câine EUKANUBA pe rafturile cele mai multe magazine de animale de companie locale și mari. Fiecare dintre produsele lor vine cu o garanție de 110% a banilor, dacă nu sunteți mulțumit pentru niciun motiv.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Eukanuba lansează o nouă campanie care se concentrează asupra longevității caninei