50 Cel mai bun câine scoopers

Indiferent dacă sunteți un părinte de câine sau aveți un serviciu de curățare a curții, având tipul potrivit Cel mai bun câine Pooper Scooper poate face o lume de diferență. Există o mulțime de scoopers de la Poop să aleagă, dar, împreună cu mulți alți părinți de companie, am încercat și am testat o serie de aceștia și au ales 50 de mărci de câini cu câine Sooper Scooper.

Dacă căutați un câine bun, Pooper Scooper, atunci probabil că sunteți conștient de toate motivele, inclusiv cele de mediu, De ce este important să vă luați și să curățați după poochia dvs. Cel puțin, curăță zona curată și folosind un scooper Poop este cea mai ușoară cale de a curăța după câini. Dar cum alegeți cel mai bun unul?

În timp ce luați în considerare și revizuirea unui număr de branduri de câini, am folosit o serie de criterii diferite pentru a clasifica și a alege cele pentru a recomanda:

  1. Ușurința de utilizare în ridicarea câinelui
  2. Calitatea mânerului și a scoopului
  3. Utilizați pe diferite poop și pe diferite terenuri
  4. Caracteristici utile suplimentare
  5. Accesibilitate
  6. Comentariile proprietarului de animale de companie

Există un număr foarte mare de câini scoopers acolo, așa că după Testarea pe mulți aici Am trebuit să alegem și să clasificăm aceste recenzii pentru câini, în scopul celui mai bun la medie. Mai jos sunt lista completă a acestui clasament.

Cele mai bune 50 de alegeri de câine Pooper Scooper

1. Tavă de metal spotty cu rake

Preț: $ 19.99
Adu-l aici

Un Pooper Scooper recomandat de un număr incredibil de părinți de companie și, prin urmare, prima pe lista noastră de opțiuni de câine de câine, acest set de rake și tavă, este ușor și ușor de stocat. Ne iubim că sunt ușor de furtun și 36.75 "Mânerul este ușor pe spate, astfel încât acestea sunt perfecte pentru părinții de companie cu dureri de spate.

2. ActiveDogs cel mai bun câine scooper

Preț: $ 59.95
Adu-l aici

ActiveDogs Poop Scooper este una dintre opțiunile noastre preferate scooper, deoarece cele două piese sunt fixate împreună ca foarfece, astfel încât acestea sunt mai puțin susceptibile de a cădea atunci când este în depozit. De asemenea, ne place că există mai multe variante ale acestei scoop disponibile - unul cu dinți, unul fără dinți și o versiune acoperită cu pulbere a ambelor.

3. Dogbuddy New Pooper Scooper

Preț: $ 15.99
Adu-l aici

Dogbuddy este unul dintre cei mai populari scoopers pe care le puteți găsi și trebuie să spunem că suntem fani. Lucrul nostru preferat despre acest scoop este că poate fi echipat cu a pungă de poop pentru a vă asigura că scoopul rămâne curat de fiecare dată când îl folosiți și asta înseamnă că nu trebuie să vă distrugeți de pe scoopul dvs. de fiecare dată când îl utilizați! De asemenea, iubim că acest poop scooper este compact și portabil.

4. Expawlorer Pet Poop Tava și rake

Preț: $ 20.99
Adu-l aici

O altă tavă și rake Pooper Scooper, acest set diferă de alte opțiuni pe cea mai bună listă de câine Pooper Scooper prin faptul că are o lungime complet reglabilă. Atât raba, cât și tava pot fi ajustate la înălțimea preferată. Ceea ce ne place cel mai mult despre această tavă și set de rake este că este făcută din oțel inoxidabil și este ușor curățată și nu va ruga ca opțiunile scoop mai ieftine.

5. Miralul naturii Non-Stick Advanced Scoop

Preț: $ 27.39
Adu-l aici

Acest scoop din miracolul naturii vine într-o dimensiune medie și o dimensiune jumbo, astfel încât să puteți alege dimensiunea care vă convine cel mai bine. Ceea ce ne place cel mai bine despre Miracolul Naturii Scoop este că are acoperire de protecție microbiană suprafața anti-alunecare a fălcilor care este ușor deschisă și închisă cu un mâner ușor de stoarcere.

6. ARM & HAMMER BIN & RAKE POOPER SCOOPER

Preț: $ 13.03
Adu-l aici

Brațul și ciocanul Pooper Scooper combină sistemul de rake și tavă cu baggiile pentru a vă menține rake-ul și tava curată în timp ce luați în mod eficient deșeuri fără să vă îndoiți. Spre deosebire de unele dintre celelalte scoopi de rake și tavă pe alte liste de câini cu câini, această opțiune vine cu pungi parfumate concepute pentru a elimina nevoia de curățare a furtunului murdar, care este un plus imens!

7. Bodhi Dog Pooper Scooper

Preț: $ 17.98
Adu-l aici

Bodhi Dog este una dintre companiile noastre preferate de produse pentru animalele de companie ca o mică companie de familie. Poopul lor Scooper este mai rezistent decât cel mai mult și vine chiar și cu o garanție de satisfacție de 100%. Nu recomandăm acest scoop pentru părinții de companie cu dureri de spate, dar dacă aveți probleme cu controlul scoopers mai mari și a tăvilor, acesta este o opțiune excelentă.

8. Miller Easy PET deșeuri scoop

Preț: $ 27.95
Adu-l aici

Dacă sunteți în căutarea unui Poop Scooper, care este mai ușor de gestionat decât un set de rake și tavă, aceasta o singură bucată Scoop este o alegere bună. Dinții de rake atașați la tavă fac ca scoopingul să fie ușor și să-i scoată murdăria în timp ce mânerul lung face încă o opțiune bună pentru pick-up-ul în picioare. Singurul lucru pe care nu-l place despre acest brand este mânerul de lemn care se poate murdari si uzat, dar designul dintr-o singură bucata este suficient pentru a anula asta.

9. J Tou Portable Pooper Scooper

Preț: $ 12.99
Adu-l aici

În formă de foarfece, acest pooper scooper este unic, compact și ușor de utilizat. Ușor echipat cu pungi pentru pickup curat, acest scoop nu trebuie să fie acoperit. Ne place că acest scoop funcționează ca niște foarfece, făcându-l ușor de utilizat, dar poate fi dificil dacă puiul tău este predispus să aibă un stomac deranjat. Aceasta este una dintre opțiunile mai originale între toate celelalte alegeri cele mai bune câine, menționate.

10. Kru Clema Centrală a maxilarului Pooper Scooper

Preț: $ 16.99
Adu-l aici

Kru Pooper Scooper este o fiară a unei scoop, dar primește treaba cu o singură mână și este destul de ușoară pentru dimensiunea sa. Scoopul este ușor echipat cu o pungă pentru a nu fi nevoie să-l omoare, dar chiar dacă îl folosiți fără saci, stratul non-stick face curățarea ușoară. Dacă căutați o scoop cu o singură mână pe care o puteți utiliza în timp ce este una dintre cele mai bune opțiuni pe care le puteți alege.

11. Newbo pooper scooper

Preț: $ 14.99
Adu-l aici

Newbo Pooper Scooper este neobișnuit în mod neobișnuit, dar trebuie să spunem că ne iubim cum arată ca un gadget fantezist, în ciuda faptului că a fost făcut pentru a ridica poopul. Puteți alege de la cinci culori, dar cea mai bună caracteristică a acestei scoop este că este compactă, ușor de utilizat și necesită doar o mână de utilizat. De asemenea, iubim că această scoop vine cu un suport încorporat Baggie, deci oriunde vă aflați, puteți păstra scoopul curat.

12. Flexrake PEOP PET scoop

Preț: $ 38.00
Adu-l aici

Flexrake Poop Scoop este un design de scoop și spade de lungă durată, realizat din aluminiu ușor, deoarece multe altele menționate pe lista celor mai buni câini Sooper Scooper aici. Destul de mult pentru a curăța fără îndoire, ne iubim mânerul prins pe această scoop și ne-am mințit dacă am fi spus că nu-i plăcea culoarea de zmeură strălucitoare. Cea mai ușoară poate face acest scoop predispus să cadă când este stocat, dar este, de asemenea, ceea ce face acest lucru atât de ușor de utilizat, așa că este un compromis care merită să fie făcut.

13. Scoopergenie Pooper Scooper

Preț: $ 22.70
Adu-l aici

Scoopergenia este ceva diferit în ceea ce privește scoopurile și, în timp ce arată puțin confuză de utilizat, este la fel de simplu de utilizat ca o piscină de skimmer. Alunecați o pungă peste capătul scoopului și cu o mână puteți curăța în cel mai scurt timp. Nu suntem prea îndrăgți de faptul că butonul "Eject" este atât de aproape de scoopul acestui instrument, dar trebuie să recomandăm acest instrument pentru a fi atât de ușor și ușor de utilizat.

14. Beinhome Long pooper scooper

Preț: $ 12.99
Adu-l aici

Scoopul de beinhome este o cruce între scooperul de tip gheare și scooperul cu mâna lungă, dar este ușor de pliat pentru depozitare. Scoopul vine cu saci care este un plus, dar caracteristica noastră preferată este de departe este pârghia încorporată în mâner, care permite ca gheara să se deschidă și să se închidă. În general, acesta este un instrument solid și este una dintre cele mai accesibile opțiuni de gheare de lungă durată disponibile în acest moment.

15. Fuzzy Fusion Dog Poop Scoop

Preț: $ 12.99
Adu-l aici

Un alt scoop cu o singură mână, Fuziunea Fuziunii Fuzzy este ușor de transportat pe plimbări care este un plus imens și ne iubim distribuitorul de sac încorporat, ceea ce înseamnă că pickup-urile multiple nu sunt o problemă. Dacă Pooper Scooper trebuie să aibă este ceva ușor și portabil, dar surprinzător de aprofundat atunci când vine vorba de a ridica, aceasta este o alegere bună pentru dvs.

16. Furbetter pliabile pooper scooper

Preț: $ 12.99
Adu-l aici

Trebuie să recunoaștem că am fost ușor confuză când am văzut pentru prima dată designul acestei scoop, dar, după cum se pare că este de fapt destul de simplu. În formă de mână, gheara minimalistă se potrivește în mână și garniturile de sac Păstrați ghearele curate. Dacă aveți pe cineva în casa dvs., care nu vă deranjează pickup, dar nu-i place să ridice din cauza temperaturii sau texturii, aceasta este o soluție accesibilă și ușor de utilizat.

17. Gogo stik e-z curat scoop set

Preț: $ 34.95
Adu-l aici

Acest Set Poop Scoop a combinat scoopul de tip skimmer la piscină cu o scoop rotunjită într-un sistem din două piese. Cu ușurință acoperite cu saci pentru a le menține curat, aceste instrumente sunt suficient de lungi pentru a preveni bandajul. Ceea ce face acest set să fie în afară de ceilalți, cu toate acestea, este că vine cu o garanție de trei ani și un mâner telescopic, astfel încât să îl puteți ajusta la înălțime.

18. Out! Câine poop scoop și rake

Preț: $ 17.83
Adu-l aici

De la binecunoscutul! Numele, acest sistem de scoop și rake sa remarcat din cauza scoicei adânci. Nu numai că scoopul mare, dar are, de asemenea, un punct de atașare pe fiecare parte care păstrează sacul securizat în timpul ridicării. Acesta este un scoop ușor înfloritor și un set de rake decât versiunile metalice, dar designul este mai ușor de utilizat decât unele dintre cele cu containere superficiale.

19. Dă-i pe pooper scooper

Preț: $ 4.58
Adu-l aici

Dacă nu sunteți un fan al seturilor de scoop cu mâner lung, această scoop este o scoică de 11 "care pune un mic spațiu între mâna dvs. și scoop, dar nu atât de mult încât trebuie să controlați o scoop cu mâner lung. Ne place maneta ușoară de tragere din mânerul care trage închis dinții serrați ai scoopului și, în timp ce acest lucru nu este la fel de portabil ca și unele dintre scoopurile mai mici, nu este încă prea mare pentru a lua plimbări dacă este necesar.

20. Bleu Paw Compact Versatile Pooper Scooper

Preț: $ 12.93
Adu-l aici

Una dintre cele mai compacte scoops pe care le-am întâlnit, ne place această opțiune de scoop, deoarece funcționează cu orice pungă, astfel încât să nu vă angajați să cumpărați un anumit brand. SCOOP-ul cu o singură mână are o pârghie ușor de utilizat, ceea ce face acest lucru alegerea noastră de scoop pentru oricine lipsită de putere în mâinile lor care preferă scoopul de tip maxilar.

21. Pedigree Care Easi Scoop

Preț: $ 9.19
Adu-l aici

Pedigree Care Easi Scoop este un mic și compact Poop Scooper, care este similar cu scoopul pliat pe care l-am enumerat mai sus. Ușor de utilizat cu orice sac de preluare, ceea ce ne place cel mai mult despre acest scoop este că este dimensiunea perfectă pentru a lua oriunde și pungile păstrează scoopul curat, astfel încât să puteți lua cu tine fără să vă îngrijorați de a purta o scoică murdară.

22. Dogit Scooper

Preț: $ 33.02
Adu-l aici

Dogit Scoop are un mâner de 38 ", făcându-l suficient de lung pentru ca oricine să folosească fără a fi nevoie să se aplece. Rake-ul face curățarea pe orice suprafață ușoară, dar caracteristica noastră preferată a acestui set este construcția rezistentă la rugină și dimensiunea mare a tăvii. Dacă sunteți predispus să lăsați pickup-o zi pe săptămână, o scoică ca aceasta cu o tavă mare este o opțiune bună pentru dvs.

23. Hehen Pooper Scooper

Preț: $ 9.99
Adu-l aici

Scoopul de tip Hehen Fads este un alt scoop cu o singură mână, făcută din plastic non-stick, dar aceasta vă oferă alegerea culorilor, astfel încât, dacă moda este afacerea dvs., atunci ați putea fi influențată cu aceasta. Mânerul mare al acestei scoop face o alegere bună pentru părinții de companie mai mare și faptul că îl puteți folosi cu orice tip de sac face o opțiune excelentă pentru cumpărători și salvatori!

24. Spet Kever Portable Pooper Scooper

Preț: $ 12.89
Adu-l aici

SPET KEVER SCOOPER este o scoică de gheare cu o singură mână, dar spre deosebire de unele dintre celelalte scoopi de gheare, aceasta are un mâner mai lung pentru a pune o mică distanță între dvs. și poop, care este mai original în comparație cu alte branduri de câini cu câine Sooper Scooper pe listă. Ne place designul pliabil și capacitatea mare de scoop a lui Spet Keaver, dar mânerul ar putea fi un pic mai confortabil. Totuși, dacă sunteți în căutarea unui scoop accesibil cu un mâner mai lung decât media, aceasta este o opțiune bună pentru dvs.

25. Câine portabil pooper scooper

Preț: $ 14.99
Adu-l aici

Un alt poop scooper cu o construcție unică, ne place faptul că maneta de închidere a maxilarului pe această scoop este un mâner pe care îl strângeți mai degrabă decât trageți. Deși nu este ideal pentru persoanele care nu au puterea mâinii, designul acestei scoop vă oferă mai mult control asupra preluării pe care le place, în ciuda faptului că trebuie să fiți puțin mai aproape de poop în timp ce ridicați-vă.

26. LEVOK Portabil Faw Flamp Scooper

Preț: $ 15.98
Adu-l aici

Similar în design la scoopul de mai sus, acest scooper are un suport pentru saci și este suficient de ușor pentru a purta în timpul celor mai lungi plimbări. Ne place prețul acestei scoici pentru caracteristicile care vin cu ea, dar caracteristica noastră preferată este cât de largă deschide scoopul, astfel încât să puteți curăța într-o singură înțelegere.

27. Glaw Glaw Bin Pooper Scooper

Preț: $ 11.49
Adu-l aici

Acest scoop este similar cu unele dintre celelalte din lista noastră de opțiuni de câine Sooper Scooper, dar binul de gheare este puțin neobișnuit. Spre deosebire de scoopurile mari rotunjite ale unora dintre ceilalți scoopers, binul de gheare a maxilarului are un design mai plat și mai puțin voluminos, făcându-l bine pentru a continua mișcarea. Acesta este, de asemenea, o scoop ușor mai accesibilă, astfel încât, dacă căutați un design similar la un preț mai mic, aceasta este o opțiune bună pentru dvs.

28. Osopola pooper scooper

Preț: $ 5.99
Adu-l aici

Această scoop este una dintre cele mai accesibile opțiuni pe care le-am întâlnit printre cele mai bune alegeri de câine, în timp ce încă mai sunt suficient de robuste pentru a se ridica la uz regulat. Ne place că mânerul acestui scooper este ergonomic și ușor de utilizat, deși nu este ideal dacă aveți o mână mică. Cea mai bună trăsătură a acestui scoop pentru noi este totuși că este eco-friendly!

29. Domnul. Pooper Scooper

Preț: $ 19.99
Adu-l aici

Acest scoop este unul dintre ofertele de pachete mai bune disponibile și este o opțiune excelentă dacă sunteți tipul de persoană care îi place să stocheze. Pentru 20 de dolari, nu obțineți doar scoopul cu o singură mână, dar primiți și 12 role de pungi pentru un total de 240 de pungi care ar trebui să vă păstreze stocate pentru o vreme. Designul Scoop este similar cu multe dintre celelalte mâner, trageți scoopii pe lista celor mai bune alegeri de câini, dar dl. Opțiunea lui Peanut vine cu o garanție de 3 ani, de asemenea.

30. Pet Gallo Pooper-Scooper

Preț: $ 12.97
Adu-l aici

Acest scooper sa remarcat pentru că, deși arată similar cu alte mâner cu o singură mână, trageți scoopii pe care am menționat-o pe lista noastră de câine Pooper Scooper, designul mânerului este de fapt mult mai confortabil. Distanța dintre mâner și funcția de tragere care închide gheara este mai mică, deci este ușor de utilizat, chiar dacă aveți mâini mai mici.

31. GadgetMarket Portable Pooper Scooper

Preț: $ 14.50
Adu-l aici

Această scoop are o capacitate mare de bin, astfel încât este o opțiune excelentă pentru proprietarii de câini de rasă mare și câini de rasă mică. Mânerul de tragere cu o singură mână îl face ușor să închidă fălcile scoopului, iar designul din plastic ușor oferă o rezistență redusă atunci când o închideți. Dacă căutați o simplă pentru a utiliza scoopul portabil care se îndoaie pentru depozitare, aceasta ar putea fi alegerea potrivită pentru dvs.

32. Jibber Gear Pooper Scooper

Preț: $ 33.00 + $ 14 de transport maritim
Adu-l aici

Trebuie să recunoaștem că acest scooper arată puțin ca un instrument de tortură, dar este surprinzător de eficient atunci când vine vorba de curățare. Mânerul foarte lung face ca o curățare ușoară, fără a fi nevoie să se aplece și micile mici ale scoopului permit un pickup complet, fără a vă rupe și iarba. Aceasta este o opțiune scumpă Scoop și nu este cea mai sigură pentru gospodăriile cu copii, dar dacă sunteți o familie multi-câine, acesta este un instrument util pentru curățarea rapidă.

33. Dispozitivul de preluare a deșeurilor PET Natalulu

Preț: $ 13.95
Adu-l aici

Un Pooper scooper pliabil, acest dispozitiv se potrivește în interiorul mâinii și utilizează o pungă pentru a menține dispozitivul curat. Este simplu să luați cu dvs. oriunde, dar caracteristica noastră preferată este că secțiunea interioară a scoopului poartă o întreagă rolă de saci, astfel încât să nu vă faceți griji că nu vă faceți griji de a ieși din saci în timp ce mergeți! Este unul dintre cele mai bune branduri de câine mai ieftine pe această listă.

34. Sistemul de curățare a sculei lui Lee`s

Preț: $ 23.06
Adu-l aici

Unul dintre instrumentele mai compacte de ridicare de pe lista noastră de mărci de câini, această tavă și setul de scoop este compact și ușor. Ceea ce ne place cel mai mult despre acest set este că are cârlige cu cârlige pentru depozitare simplă, iar designul Scoop este în formă unică, făcându-l extrem de eficient la curățarea!

35. PIK-A-POO cu o singură mână cu o singură mână

Preț: $ 24.99
Adu-l aici

Nu putem să ne ajutăm, dar să credem că acest scoop seamănă cu un obiect gadget al unui om de știință nebun, dar este de fapt destul de ingenios. Ne place cât de robuste sunt ghearele uriașe și cât de detaliate sunt la curățare. Punga mare care se potrivește pe partea din spate a scoopului este o altă caracteristică excelentă, deoarece înseamnă că după ce a folosit scoopul tot ce trebuie să faceți este să-l vârf înapoi pentru a trimite poopul înapoi într-o pungă. Nu este ideal pentru a lua plimbări, dar designul acestei scoop este ușor de utilizat și ușor.

36. Woof & laba pooper scooper

Preț: $ 29.95
Adu-l aici

WOOF & BAW SCOOPER este un set de rake și bin care este similar în design la unele dintre celelalte scoopi pe lista noastră de câine Pooper Scooper. Cea mai mare diferență în acest set este binul mare în formă de unic. Mânerele de ambele telesscopele de instrumente care le fac personalizabile la înălțime și mai ușor de utilizat. De asemenea, ne place că acest set vine cu o garanție de satisfacție de 100%.

37. CINOTON PET Deșeuri lopată

Preț: $ 7.99
Adu-l aici

Loopul Cinoton este un alt scoop cu o singură mână, care este minunat pentru un pickup ușor. Nu, spre deosebire de multe dintre celelalte opțiuni din lista noastră, acest scoop este ușor și durabil și are o aderență puțin mai mică, făcându-l mai ușor de utilizat. Ceea ce ne place cel mai bine despre această versiune a scoopului gheare este prețul său!

38. Edison YardPup Ultimate Poop Scoop

Preț: $ 37.77
Adu-l aici

O scoop mai scumpă, She-Edison Scoop are o scoică mai mare care funcționează în mod similar cu opțiunea de skimmer la piscină pe care am menționat-o mai sus. Ceea ce ne place cel mai mult despre această opțiune este că vă permite să utilizați propriile pungi de produse alimentare pentru a ridica după pupă. Este o opțiune mai mare comparativ cu multe alte alegeri cele mai bune câini, dar este un set de instrumente ușor de utilizat pe care îl puteți utiliza pentru mult mai mult decât POOP PICKUP!

39. AmazonBasic Clema pliabilă de fălci scooper

Preț: $ 17.49
Adu-l aici

O parte a liniei exclusive a Amazonului de la prețuri accesibile (dar până acum în calitatea experienței noastre), această scoop de lungă durată este o altă opțiune de îndoire a scoopului, dar este la prețuri mai accesibile decât unele dintre celelalte opțiuni de pe lista noastră de branduri de câine Pooper Scooper. Ceea ce ne place despre acest scoop este că nu este util doar pentru ridicarea poopului, dar poate fi, de asemenea, folosit pentru a scoate acele bile de tenis acoperite de droguri ... Doar vă rog să nu folosiți același scoop pentru a face ambele!

40. Nomad animale de companie pooper scooper

Preț: $ 14.98
Adu-l aici

Această scoică de gheare de lungă durată este ușoară, dar ceea ce ne place cel mai mult este că este, de asemenea, foarte robust. Scoopul folosește o pungă mare care se împrăștie în jurul ghearelor scoopului pentru a le menține curate și ca niște alții pe lista celor mai bune opțiuni Sooper Scooper, această scoică de gheare are un mâner care se potrivește chiar și mâinilor.

41. Precizie Pet Heavy Duty Poop Scoop

Preț: $ 35.18
Adu-l aici

O rachetă grea și un set de scoop, PET de precizie Suboper are un mâner lung care retrage și este fabricat din oțel placat cu zinc pentru utilizare fără rugină. Ne place cât de ușor acest set este de a utiliza ca un set din două piese și cât de mare este scoopul. Având în vedere că cele mai bune alegeri cele mai bune câini, sunt puțin mai robuste, aceasta este o opțiune alternativă bună.

42. Konky Poop Scooper

Preț: $ 12.99
Adu-l aici

Fabricat din plastic gros și puternic, acest set scooper are un sistem de tragere a mânerului care închide scoopul. Binul acestui set este foarte mare în comparație cu alte scoops de gheare pe care le iubim pentru că face o preluare mult mai ușoară. De asemenea, iubim punctul de preț pe această scoop, în special pentru că oferă adesea cupoane pentru a vă ajuta să economisiți și mai mult.

43. Vechi tjikko pooper scooper

Preț: $ 9.99
Adu-l aici

Acest scoop mare este fabricat din plastic de înaltă calitate și are dinți sperați puternici care fac să ridice de la orice suprafață ușor. Mânerul ergonomic al acestei scoop face confortabil de utilizat, dar aceasta nu este o opțiune excelentă pentru cei cu mâini mici, deoarece aderența și mânerul sunt destul de departe.

44. PetMate Clean Swive Bin și Rake

Preț: $ 29.35
Adu-l aici

Acest set de bin și rake au un bin pivotant pe care nu l-am mai văzut în multe seturi de scooper până acum. Binul se rotește cu ușurință, astfel încât să puteți ridica fără a fi nevoie să manevrați în jurul valorii de Poop și designul scoopului este minunat pentru că nu smear, mai degrabă să-l scoată în schimb. Este unul dintre cele mai populare branduri mai populare de câine Pooper Scooper pe această listă.

45. DAD & DAN POOPER SCOOPER

Preț: $ 13.59
Adu-l aici

DAD & DAN SCOOPER este similar cu aspectul altor scoopi de gheare, dar spre deosebire de celelalte scoops, acesta are dinți mai mari. Dinții fac pentru o curățare mai ușoară și nu rupeți iarba în curte când ridicați. Aceasta este, de asemenea, o scoică de gheare mai mare, comparativ cu opțiunile similare, dar ceea ce ne place cel mai mult despre acest scoop este că este o construcție mai puternică, iar izvoarele susțin mult mai bine decât alte gheare similare.

46. Noz2noz Poop Patrol Rake

Preț: $ 27.68
Adu-l aici

Acest set de rake și scoop se face din plastic și este ușor spălat curat, dar este, de asemenea, incredibil de ușor. Deși este posibil să credeți că construcția din plastic ar face acest lucru set subțire, este surprinzător de robust. Singurul lucru pe care nu-l place despre acest set este că, după ce a fost folosit pentru o vreme, genele de rake pot fi îndoite din formă și de multe ori, motiv pentru care și alte branduri cele mai bune câini, menționate ar putea fi mai bine.

47. Anxingo pooper scooper

Preț: $ 9.79
Adu-l aici

Deși seamănă cu un pistol cu ​​laser de la benzi desenate, acest scoop este compact și are un mâner simplu de tragere care închide ușor ghearele. Ne iubim ca acest scoop are un titular built-in cu saci, astfel incat sa-ti piarke scoopul tau curat de fiecare data cã ridice, ceea ce face ca plimbarea cu scoopul tau mult mai usor!

48. Pământul evaluat scooper în aer liber

Preț: $ 29.99
Adu-l aici

Pământul evaluat este unul dintre brandurile noastre preferate de produse pentru animale de companie din cauza dedicării lor la mediul înconjurător, iar acest scoop 32 "este un alt exemplu al produselor lor de cea mai bună calitate. Spre deosebire de multe alte alegeri cele mai bune câine, ne iubim că această scoop rezistă ruginței și vă permite să ridicați fără a fi nevoie să vă îndoiți și că cadrul din aluminiu al scoopului este atât de ușor și ușor de utilizat!

49. Plus mi viața pooper scooper

Preț: $ 15.99
Adu-l aici

Ne plac dintii seriosi mari pe acest scoop, deoarece fac pentru o mai usor de curatare mai ales atunci cand sunt asociate cu scoopul mare. Pârghia de pe mâner este puțin prea jos pentru ca mâinile mai mici să folosească confortabil scoopul, dar dacă mâinile mici nu sunt o problemă pentru dvs., aceasta este o investiție solidă.

50. Eogro Dog pooper

Preț: $ 23.95
Adu-l aici

O scoică de lungă durată cu ghearele de primăvară, această scoică nu are cea mai mare parte a unora dintre celelalte scoopuri gheare, dar încă mai face locul de muncă. Compatibil cu pungile de preluare, acest scoop este ușor de păstrat curat și este ușor, ceea ce este un bonus uriaș dacă nu ridicați după ce puii dvs. zilnic. Acesta este un scoop ușor de pricier, comparativ cu multe alte opțiuni cele mai bune câini, enumerate, dar nu este în afara gamei bugetare pentru o scoop cu mâna lungă.

Citiți următorul: 6 motive pentru a ridica poopul câinelui

Doriți să împărtășiți acest lucru?

50 de top Best Dog Brand Brands Pooper Scooper

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 50 Cel mai bun câine scoopers