Laboratorul coreean are aproape clonarea câinilor

Laboratorul coreean are aproape clonarea câinilor

Junichi Fukuda își părăsește casa în Tokyo în fiecare vineri după-amiază pentru a prinde un avion spre Aeroportul Internațional Gimpo din Seul. Când el coboară din avion, se îndreaptă spre un laborator de biotehnologie la marginea orașului, unde ridică un mic pug negru numit Momotan. El ia câinele într-un apartament pe care îl închiriază în apropiere și petrece weekend-ul jucând cu ea. Luni, el o aruncă din spate la laborator și face ca naveta de opt ore să se întoarcă acasă.

Asta ar putea să sune ca o mulțime de lucruri doar pentru a petrece câteva ore cu un catelus de 5 luni în fiecare weekend, dar Momotan, sau "Momo", nu este doar un catelus obișnuit. Fukuda a făcut călătoria în fiecare weekend din mai și el va continua să o facă până în noiembrie, când Momotan este suficient de mare pentru a trece prin obiceiurile japoneze și a venit acasă cu el. El face acest lucru pentru că a petrecut deja peste 100.000 de dolari.S. dolari pentru a avea momo clonată la SOAM BIOTECH, un laborator sud-coreean.

Fukuda, care conduce o companie de producție comercială de televiziune din Tokyo spune că merită totul și mai mult pentru a putea avea o replică a lui Momoko primul, un câine care la dus cu dragoste timp de 16 ani și la văzut prin unele dintre ele cele mai grele din viața lui. A lucrat cu laboratorul pentru a lua o Eșantionul celular de la câine cu doar câteva săptămâni înainte de a muta anul trecut. O mulțime de bani și trei luni mai târziu, iar clona lui era gata. El spune că, deși înțelege că este un câine diferit, acest momo are aceeași personalitate ca și primul.

Laboratorul coreean are aproape clonarea câinilor

LEGATE DE: Op-Ed: Genetică Canine - Cum să faci un câine

SOOAM Biotech este liderul lumii în clonarea câinilor și, de asemenea, fac alte progrese radicale în domeniul geneticii. Perspectivele pe care le câștigă în domeniul caninilor proiectați genetic ar putea duce la descoperiri în medicina umană și pot duce chiar la capacitatea de a învia speciile dispărute.

Laboratorul spune că pot clona orice câine, indiferent de mărimea, rasa sau vârsta. Ei spun că unul din fiecare trei embrioni clonați se va dezvolta în puii sănătoși. Până în prezent au clonat mai mult de 600 de câini. La fel ca multe alte descoperiri științifice, câinii de companie de clonare este oarecum controversați. Beth Shapiro, biolog la Universitatea din California-Santa Cruz numește practica "un fel de pradă." Ea spune:

"Ei preocusca dragostea oamenilor și iubirea sinceră pentru un animal de companie pentru a le oferi o clonă genetică ca și cum ar fi același lucru, dar nu este"

Cu toate acestea, cea mai mare sursă de venit de la SOAUM, clonarea câinilor de lucru înzestrată genetic, este mai puțin controversată și aduce în milioane de dolari în venituri la laborator în fiecare an. În 2009, au clonat Trakr, a cauta si salveaza Păstorul german instruit, care a tras ultimul supraviețuitor din moloz din atacurile teroriste din New York. Recent, au creat, de asemenea, nouă clone de câini de la echipa SEOUL SWAT care va fi trimisă la forța de poliție pentru a fi instruiți atunci când sunt suficient de vechi.

LEGATE DE: Cum câine Pooper Scoopers salvează planeta noastră

Acum, îmi iubesc câinii la fel de mult ca oricine, dar acest lucru pare prea ciudat pentru mine. Înțeleg că puii nu-și dau seama că sunt clone, dar nu sunt sigur că mi-aș putea înfășura capul în jurul unui câine care era identic cu un vechi animal de companie, dar încă nu era același câine. Poate că sunt de modă veche, dar cred că legătura pe care o fac cu animalele mele este doar că o legătură între mine și că un câine special. Dacă voi avea de gând să led cu un câine nou oricum, de ce să cheltuiți atât de mulți bani?

Înțeleg că unii oameni doresc un câine cu aceeași personalitate ca și câinele lor târziu, dar asta pare ciudat pentru mine. Să nu mai vorbim, că 100.000 $ + pentru un câine este ridicol. Cred că, dacă aveți banii pe care să-l cheltuiți și doriți să îl utilizați pe un câine, este alegerea dvs. Ar trebui să fiu de acord cu Beth Shapiro, totuși. Mi se pare că și eu puțin pradă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Laboratorul coreean are aproape clonarea câinilor