Giveaway: gogo stik dog pooper scooper (valoare de 39 usd)

Curățarea poopului este unul dintre puținele dezavantaje de proprietate de câine. Din păcate, toți trebuie să luăm deșeuri de la animalele noastre la un moment dat. Este nehigienică, stinky și o chreze dezgustătoare. Din fericire, Sooper Scoopers au fost inventați pentru a ajuta această sarcină puțin mai puțin brută.

Unii dintre noi trebuie să se ridice după câinii noștri zilnic, în timp ce alții pot avea nevoie doar de o dată când mergem pe Fido într-un loc public. Oricum, fiecare proprietar de câine are nevoie de un pooper scooper la un moment dat în viața animalelor de companie. Iată șansa ta de a Câștigă un GRATUIT POOPER SCOOPER!

Credeți sau nu, fiecare câine Pooper Scooper nu este același lucru. Când faceți cumpărături pentru unul, ar trebui să vă asigurați că este ușor și ușor de transportat. Șansele sunt, veți dori să o aduceți cu dvs. pe plimbări cu mașini lungi și să o duceți în timpul aventurilor în aer liber cu puștii voștri.

Un mâner lung este, de asemenea, la îndemână (vezi ce am făcut acolo?). Pooper Scoopers ar trebui să facă mai ușor să se curățească după câine și să vă salveze de la a lua în jos pe mâini și genunchi pentru a ridica poop.

Acest pooper scooper de la Gogo Stik este ușor și are un design unic de telescoping. Este ușor de luat de-a lungul aventurilor și curăță deșeurile de câine în iarbă sau pe suprafețe dure.

Cum să introduceți Giveaway

Gogo Stik GiveawayPentru a intra în acest Giveway gratuit, tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și lăsați o cotă / comentariu.

Acest lucru vă va introduce automat pentru a câștiga acest Pooper Scooper și vă vom contacta prin Facebook dacă sunteți câștigătorul norocos. Nu așteptați - Giveaway se termină în iunie 23rd!

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Dacă nu câștigi de data asta, nu-ți face griji; Vom anunța un alt daway în curând! Puteți verifica anteriorul nostru Givediaways pentru proprietarii de animale de companie Pentru a vedea ce alte produse au câștigat cititorii de câini de câine în trecut. Nu uitați să marcați pagina și să continuați să verificați mai multe produse de produse gratuite de câini în curând.

Dispozitivele de câine gratuite pe care le veți primi

Gogo Stik Giveaway

Aceasta nu este media dvs. Pooper Scooper. Are un design unic care vă permite să utilizați pungi. Ea vine câteva pungi de gogo stik, și când au plecat, puteți trece la pungi tradiționale de câine sau reutilizați pungi de plastic pe care le aveți la îndemână.

Tot ce trebuie să faceți este să glisați sacul prin capul gogoului Stik, înfășurați-l în jurul ambelor laturi ale scoopului și puneți partea superioară a sacului în gripul sacului de cauciuc de pe partea superioară a deschiderii scoopului. Unul, trageți sacul strâns, sunteți gata să scoți!

Gogo Stik GiveawayCea mai mare diferență dintre Gogo Stik Dog Pooper Scooper și alte produse similare este capul de lopată. Majoritatea scoopers sunt echipați cu un cap de tip gheare care se deschide și se închide pentru a ridica fecalele.

Există două laturi la capul stilului de lopată - o parte este o lamă pătrată, în timp ce cealaltă este o lamă rotunjită. Lama pătrată este pentru suprafețe dure, cum ar fi asfaltul și betonul, iar lama rotunjită trebuie folosită pe suprafețe moi ca iarba.

După cum am menționat, Gogo Stik are, de asemenea, un mâner telescoping care se extinde la 36 de centimetri în lungime. Aceasta este mai lungă decât majoritatea celorlalți scoopers de pe piață, astfel încât reduce suma pe care va trebui să o apariți pentru a curăța după câinele dvs. Nu numai că acest lucru scooper curățarea mâinilor, salvează și efortul pe spate.

Un alt bonus la lungimea lungă a mânerului este că îl puteți lipi cu ușurință sub coada câinelui tău, când se împrăștie la Poop. Vă permite să prindeți poo-ul înainte de a ajunge chiar la sol!

LEGATE DE: Cum să alegeți și să cumpărați cel mai bun câine Pooper Scooper

Cum să introduceți Giveaway

Gogo Stik GiveawayPentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentariu / acțiune.

Făcând acest lucru vă va intra automat în Giveaway. Vom contacta câștigătorul prin Facebook. De asemenea, vă puteți abona la newsletter-ul nostru de mai jos, pentru actualizările de e-mail la viitoarele Giveways și Notificări despre toate conținutul nostru nou.

Nu uitați să ne urmați Stare de nervozitate și Google+ Pentru actualizări despre toate comentariile noastre video, Cum-Pentru videoclipuri, Vizualizări viitoare și multe alte informații excelente pentru proprietarii de câini. Câștigătorul acestui Givedaway va fi desenat 23 iunie, 2017. Acest Giveway este numai pentru rezidenții americani.

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: gogo stik dog pooper scooper (valoare de 39 usd)