10 Cadouri absolut minunate pentru iubitorii de câini

Cadoul perfect pentru un iubitor de câine. Ordine înaltă, huh? Am început să mă gândesc la toate lucrurile pe care le puteam folosi și aș aprecia. Am fost copleșit de numărul de alegeri, așa că am încercat să împărtășesc toate Produse diferite în categorii. Care a făcut puțin mai ușor.

Există mii și mii de produse de pe piață pentru proprietarii de câini, orientați spre proprietarii de câini și pentru câini. Multe dintre aceste elemente ar fi unul dintre cele mai bune cadouri pentru proprietarii de câini, deci cum decideți? Cadouri unice sunt întotdeauna cele mai bune, așa că am început acolo.

Am decis să mă concentrez pe mai mult elemente neobișnuite am găsit. Un lucru de reținut în cadrele dvs. de cumpărare de cadouri este că doar despre orice produs legat de câine poate fi personalizat. Care face un cadou unic chiar mai ușor. În mod similar, există o mulțime de produse pe piață care sunt făcute pentru anumite rase sau dimensiuni ale câinilor. Un cadou care este conceput în mod unic pentru un anumit tip de câine este și un gestat frumos.

LEGATE DE: Cum să vă îmbrăcați câinele și să evitați jena

Nu puteam restrânge la cele mai bune 10 cadouri pentru iubitorii de câini, așa că am decis să selectez cele mai bune 10 categorii pentru cadouri. Puteți alege o categorie care se potrivește cu dorințele sau nevoile destinatarului dorit și apoi selectați un cadou care este făcut în mod specific pentru rasa preferată.

10 cele mai bune cadouri pentru iubitorii de câini

Cadouri foarte minunate pentru iubitorii de câini și proprietarii 1Aceste categorii nu sunt în nici o ordine particulară. Toți iubitorii de câini au interese diferite și va trebui să selectați o categorie pe care beneficiamentul cadou se bucură.

De exemplu, câțiva iubiți de câini se bucură îmbrăcându-și animalul de companie în haine, în timp ce alții le place să ajungă în aer liber și să-și ia animalul de companie pe drumeții și călătorii cu barca. Veți dori să selectați un cadou care să răspundă nevoilor persoanei pe care intenționați să o dați.

Ingrijirea cainelui

Aceasta este o zonă excelentă în care să găsiți cadouri pentru iubitorii de câini. Știu că aș aprecia un coș plin de șampoane și balsamuri, perii și piepteni, desengler, cârpe de spălare a copilului moale pentru zona ochilor și chiar prosoape de câine DII Prosoape de baie cu microfibră de câini.

LEGATE DE: Puneți-vă pupa - instrumente vitale de îngrijire a animalelor de companie pentru locul de muncă

Toată lumea își îngrijește câinele și nu există nici un cadou mai bun decât unul practic. Dacă doriți ca ceva mai original și unic, puteți selecta produsele grooming cum ar fi șervețele de îngrijire, remover de tăiere, vopsea de blană sau parfum de câine, cum ar fi Stres.

Dog Îmbrăcăminte

Cadouri foarte minunate pentru iubitorii de câini și proprietariiMulți oameni iubesc să-și îmbrace câinii. În afară de costume, există îmbrăcăminte de natură practică, cea mai mare parte din ea orientată spre vreme - Capete de ploaie, pălării, cizme de câine (patru, desigur) și haine calde pentru iarnă. American Beagle, o diviziune a vulturului american, poartă vestale de puffer pentru câini în culori care pot fi ușor potrivite cu o vestă de puffer pentru un om. Stilat.

Dacă acest lucru nu este disponibil, puteți încerca, de asemenea Nacoco PU Jachetă de motocicletă din piele.

Unul dintre darurile mai interesante pe care le-am găsit a fost a Umbrelă pentru animale de companie De la călătoria fericită de animale de companie. Pe partea inferioară a umbrelă este o leșie cu un cârlig la capăt pentru a se atașa la gulerul câinelui, iar partea de sus a umbrelă se conectează la ceea ce arată ca mânerul unei umbrela obișnuită. Umbrela este clară, astfel încât să puteți vedea câinele dvs. și îl ține uscat pe plimbarea zilnică de ploaie sau strălucire.

Cele mai bune cadouri pentru iubitorii de câini

Paturi de câine și cutii

Puteți ridica un pat frumos de câine la orice magazin de animale de companie, dar ce zici de un pat sau cutie de comenzi cu perne și bolstere, personalizat pentru dimensiunea și greutatea câinelui dvs. de prietenie într-o țesătură care se va amesteca cu decorul prietenului tău? Puteți găsi paturi de câine ca aceasta pe Etsy și sunt sigur și la alte site-uri.

De asemenea, am găsit Crăciun de câine Arată ca mobilier: mese de capăt, mese de cafea și altele asemenea în stiluri care se vor potrivi cu mobilierul din camera prietenului tău. Acest tip de cutie cu un tampon într-o țesătură care se potrivește cu decorul camerei ar fi irezistibil, cel puțin pentru mine. Există unele într-adevăr cutii de lux Pentru câinii care doar proprietarii de animale de companie care doresc cu adevărat să-și strică FIDO-urile ar trebui să ia în considerare cumpărarea.

LEGATE DE: Cum să asigure un somn bun pentru pui

Câine de bucătărie

Cadouri foarte minunate pentru iubitorii de câini și proprietariiNu eram sigur ce să sun la această categorie. Mă refer la apa și bolurile alimentare, ustensile de gătit, Alimentatoare automate de câine, și orice altceva care are de a face cu băuturile și mâncarea, cum ar fi acest minunat și nepractic PUG MUG.

Mi sa dat un castron minunat comemorarea unuia dintre câinii mei. A fost o piesă frumoasă, făcută la comandă creată cu o imagine a poochiei mele, când avea vârsta de opt săptămâni și anul în care sa născut. Am comoara-o. Puteți face propria dvs. la zazzle.com pentru aproximativ 30 de dolari.00.

Un alt element pe care cred că ar fi unul dintre cele mai bune daruri pentru iubitorii de câini sunt Cutters cookie în formă de câine Disponibil în aproape orice rasă. Nu sunt un brutar, dar mi-ar plăcea să obțin o placă plină de cookie-uri (pentru oameni) într-o formă de papillon. Sunt destul de putine Puteți ajunge pe Amazon pentru ieftin.

Am văzut un set de mâncare și apă de apă realizat dintr-un butoi de whisky cu tăiere. Nu sunt sigur ce decor asta ar merge, dar bănuiesc că ar fi mai mult un cadru rustic. Puteți găsi Câine de câine Pentru a merge cu orice decor, de la cele mai moderne desene minimaliste la cele mai rustice, cum ar fi castronul ridicat stabilit de deasupra Iubitor de animale de companie.

Câini leashes, gulere și hamuri

Cadouri foarte minunate pentru iubitorii de câini și proprietariAceasta este o categorie în care puteți merge totul. Există gulere, leashes și hamuri în culorile și modelele potrivite. Le puteți obține chiar în culori care coordonează cu hainele tale. O lesa frumoasa de piele si guler sau ham este un dar fără timp, orice iubitor de câine va aprecia.

Cele mai multe gulere pietonale pot fi imprimate cu numele câinelui dvs. și informațiile de contact ale prietenului dvs., întotdeauna bune pentru pacea proprietarului. Am văzut o lecție care a fost făcută în întregime din materialul întunecat, cu un guler care se potrivește, cum ar fi LED-ul LED-Up Night Siguranță Dog Leash. Care ar fi apreciat de oricine își merge câinele noaptea.

Dacă prietenul tău are mai mult de un câine, ia în considerare un cuplaj de leșie. RC Pet produse face una care este foarte apreciată de consumatori. Foarte la îndemână pentru a mers mai mult de un câine la un moment dat, vă conectați lesa la un inel O la care sunt atașate două sau mai multe brațe care acționează ca câine leagăn vă puteți conecta la animalele de companie. Cele mai multe publicitate că sunt fără încurcătură, dar câinii mei au depășit acest obstacol aproape imediat.

Pièce de Résistance a fost o lesa si guler cu bijuterii reale marginite in aur de Nine-carat si o centura de potrivire pentru prietenul vostru. Un cadou ca acesta ar fi potrivit pentru un prieten foarte bun și un foarte mare cont bancar.

Cele mai bune cadouri pentru iubitorii de câini

Lucruri despre câini

Aceasta este o categorie destul de ușoară. Majoritatea acestor daruri nu necesită cumpărături din afara casei, iar mulți pot fi înfășurați și livrați direct la ușa prietenului dvs. de către vânzător.

Abonamentele de reviste sunt o alegere bună. Există reviste dedicate unor rase particulare, la câini în general, la sănătatea sau comportamentul câinilor, la omul care își arată câinele - lista este aproape fără sfârșit.

Prietenul tău ar fi probabil să se bucure de orice fel de cafea carte de masă despre câini de asemenea. Câini de Lewis Blackwell, autor, și Tim flacon, Fotograf, ar fi o frumoasă adăugire la o bibliotecă de domiciliu. Cartea a primit o mare laudă pentru fotografia sa frumoasă care captează perfect personalitatea fiecărui câine.

Dacă sunteți filantropic, leneș, sau pur și simplu blocat, luați în considerare o donație unei organizații de animale din numele prietenului dvs. sau numele câinelui tău.

Dog confort

Cele mai bune cadouri pentru iubitorii de câiniNu sunt sigur dacă acest element ar trebui să meargă în această categorie sau în categorie, Lucruri despre câini, Dar aici merge. DirectTV oferă un canal de televiziune de 24 de ore pentru Câini "# 8212; Nu despre câini și # 8212; pentru $ 4.99 o lună. Potrivit site-ului DirectTV "Dogtv Păstrează animalul dvs. de companie relaxat și distrați. Este dezvoltat științific să stimuleze, să se distreze și să-ți obișnuiești câinele, așa că nu trebuie să vă faceți griji că lăsați-vă animalul iubit la domiciliu singur."

Câinii mei își petrec tot timpul liber, dormind când sunt în jur și bănuiesc că fac același lucru când nu sunt aici să le întrerup. Nu cred că Dogtv le-ar interesa, dar sunt sigur că există câini care ar beneficia de acest tip de divertisment. Poate că au documentare care vor învăța câini lucruri pe care le pot face în afară de mâncare și de somn.

LEGATE DE: Cum îmi ajut câinele meu să facă față anxietății de separare

Alte elemente care trebuie luate în considerare sunt ferestre și ușile Doggy. Pentru conștiența de siguranță, există uși de companie care răspund numai unui cip în gulerul câinelui și aproape automat. Am văzut ferestrele din Plexiglas, care pot fi instalate într-un gard de confidențialitate pentru câinele Nosy. Își poate lipi nasul în con că are un câmp de viziune de 360̊ al curții vecinului tău. Verificați mai întâi vecinul.

Pentru câinele singurat, există "videofoane de companie."Potrivit site-ului său Amazon,"Petchatz este primul salut și tratați videofone, care permite părinților de companie să interacționeze cu animalul lor de oriunde. Cu Petchatz, puteți vedea, auziți, vorbiți, oferiți un miros reconfortant și oferiți-vă animalului Dog tratat folosind un telefon inteligent sau un computer."Câinii mei probabil nu ar răspunde.

Dog Siguranță

Cadouri foarte minunate pentru iubitorii de câini și proprietariAceasta este o altă zonă cu multe lucruri de ales. Toți iubitorii de câini sunt îngrijorați de siguranța câinelui și nu puteți merge prost cu un cadou care să ajute la protejarea câinelui cuiva.

Trackere GPS poate fi un mare ajutor dacă câinele prietenului tău se rătăcește sau este furat. Lucrează printr-un browser sau o aplicație care poate fi descărcată pe un telefon mobil. Unele dintre ele, inclusiv Tagg Tracker, Nu numai că păstrează o evidență a valorii exercitării unui câine, care ar fi zero pentru mine, are, de asemenea, o caracteristică de hartă care va ajuta la obținerea rapidă a locației câinelui lipsă.

S-ar putea să luați în considerare, de asemenea, un anumit tip de dispozitiv de răcire dacă câinele își petrece orice timp în afara în timpul verii. Puteți obține aceste lucruri în guler sau ham (cum ar fi Ruffwear de răcire vesta) configurații sau ca un mat, câinele poate să se afle, ca cel Green Pet Shop promoții.

Cele mai bune cadouri pentru iubitorii de câini

Gustări de câine și tratează

O altă idee de coș este una plină de tratamente pentru câinele prietenului tău. Diferite tratamente organice făcute în u.S. sau Canada sunt întotdeauna o lovitură mare. Tratamentele de dimensiuni adecvate pentru rasele de jucărie sunt greu de găsit. Căutați "Tratarea de formare."Acestea sunt foarte mici de câini tratați ca recompensă în formarea raselor mai mari. Dimensiunea lor mică îi face perfect pentru câinele mic.

Combinați tratamentele cu o carte de bucate pentru realizarea tratează a animalelor de companie și a tăietorilor cookie în formă de câini pentru un cadou proprietarul câinelui, iar animalul lor de companie nu va uita niciodată. Proprietarii de câini au ales Zuke`s și Rocco tratează ca unele dintre cele mai bune pungă de animale de companie, dragostea lor de dragoste pentru a mânca.

Jucării pentru câini

Cele mai bune cadouri pentru iubitorii de câiniJucăriile câinilor sunt distractive pentru câine și pentru proprietar. Problema alege din multe tipuri care sunt disponibile. Dacă știți care este câinele prietenului dvs. consideră distractiv, puteți găsi jucării pentru câini Pentru a se potrivi cu preferințele câinelui.

Sunt jucării care test abilitatea câinelui în obținerea unui tratament dintr-o jucărie. Pentru câinii care doresc să iau, nu numai că există bile și frisbees în orice dimensiune și culoare vă puteți imagina, există bilete de minge, pentru proprietarul care nu poate obține mingea suficient de departe pentru a-și provoca câinele și lansatoarele de bile. Jucării care fac zgomot, în special zgomotele animalelor, cum ar fi Outward Hound`s Alligator, poate păstra un câine distrați de mult timp, dar poate doriți să verificați cu prietenul dvs. înainte de a obține câinele un producător de zgomot enervant.

LEGATE DE: Jucării de câine durabile care vor depăși fălcile de catelus

Dacă nu sunteți sigur ce să cumpărați prietenul dvs. iubitor de câine, un certificat de cadouri către un magazin local de specialitate pentru animale de companie sau o donație la societatea dvs. umană locală în numele lor ar fi o alegere excelentă. Cumparaturi fericite!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Cadouri absolut minunate pentru iubitorii de câini