Revizuire: cea de-a cincea laba - handsfree, doody free!

Îți umblați adesea câinele? Asta înseamnă că probabil că sfârșești să luați o mulțime de câini. Kudos pe asta - este cu siguranță lucru responsabil de făcut. Dar nu este agățată pe acele pungi de câine Poop Gross? A cincea laba este aici pentru a rezolva asta!

Da, că este un animal de companie al fiecărui animal de câine, și eu sunt unul dintre părinții acei câini! Cu toții ne urăsc că mergem în jurul aruncării unei pungi de materie fecală de câine la mila noastră plimbare lungă, Dar acum nu trebuie să.

Dar am fost destul de norocos să descopăr o soluție minunată la asta.

Cea de-a cincea revizuire a labe - Handsfree, Doody Free!

A cincea laba a fost creată ca o modalitate pentru părinții de companie să curățe după câinele lor și să-și păstreze mâinile libere să controleze lesa ulterior.

Cea de-a cincea recenzieAcest produs inovator este conceput pentru a face ceea ce trebuie să fie ușor, sanitare și fără stres.

Acest atașament de leșie rece funcționează cu cel mai plat stil plat .5 -1 inch lățime. Funcționează cu țesute, piele, tipărite și catifea. Abalul a cincea este, de asemenea, făcut în Statele Unite.

Chiar dacă știu că toți proprietarii de câini trebuie să se plimbe cu pungi pline de poop în posesia lor din când în când, mă simt încă jenat de fiecare dată când se întâmplă.

Revizuirea celei de-a cincea labeFacem o mulțime de drumeții cu câinii noștri, iar cel mai rău lucru este când trebuie să țin o pungă de doo-doo pentru mai multe mile pe o traseu. Nu vreau să-l pun în buzunar sau în pachetul meu, deoarece va face și orice altceva.

LEGATE DE: Top 5 cel mai bun câine de câine scoopers

Și da, am încercat pungile multi-strat care se presupune că sunt o dovadă a mirosului.& # 8221; Nu contează ce pungă pe care o utilizați sau cât de strâns le legați, dacă lăsați-o sigilată într-un pachet de drumeții timp de ore, va face sacul să se miște. Acum că am găsit cea de-a cincea laba, nu mai trebuie să-mi fac griji.

Acesta este, de asemenea, un produs excelent pentru proprietarii de câini multipli. Cea de-a cincea parte are trei clipuri și poate susține greutatea a cel puțin trei pungi de deșeuri. În timp ce am testat-o, am tăiat două pungi pe fiecare clip (pentru un total de șase pungi de deșeuri) și a susținut doar bine.

Cea de-a cincea revizuire a labeiGreutatea nu a determinat produsul să alunece pe lesa deloc. Cea de-a cincea laba ar face, de asemenea, un mare dar pentru orice iubitor de câine din viața ta care face frecvent câinele lor.

A cincea revizuire a câinelui câineDispozitivul însuși constă din trei bucăți. Piesa principală se varsă Lesa de câine, Piesa mijlocie a clemei de pivotare se toarnă peste capătul leșiei și este fixat cu capătul șurubului.

Cea de-a cincea laba se atașează cu ușurință în mai puțin de un minut, după cum puteți vedea în videoclipul meu și este fixat în siguranță, astfel încât nu se alunecă pe lesa în timp ce vă plimbați câinele.

Cea de-a cincea laba vă permite, de asemenea, să fiți liberi în timp ce vă plimbați animalul. Puteți ține leșia strâns într-o mână și veți avea cealaltă mână liberă în cazul în care aveți nevoie de ea.

Cu siguranță nu aș spune că a cincea laba este o necesitate pentru fiecare proprietar de câini, dar este un produs grozav care să aibă dacă vă luați frecvent animalul de companie pentru plimbări lungi sau drumeții.

Dați-mi voie să știu ce credeți despre acest instrument de câine pentru lesa de câine, indiferent dacă ați încercat sau nu. Aș fi curios să vă cunosc gândurile și experiența dvs. cu acest produs!


Este rândul tău să revizuiască a cincea laba

Aveți vreo experiență A cincea laba? Care sunt gândurile dvs. pe acest produs? Simțiți-vă liber să vă lăsați propria revizuire și evaluarea pentru cea de-a cincea laba de mai jos și să ne anunțați ce credeți!


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: cea de-a cincea laba - handsfree, doody free!