Nu va trebui să transportați pungi de deșeuri de câini cu poo butler

Ai câștigat titlul =

Proprietatea de câine vine cu o parte echitabilă a responsabilităților. Unele dintre ele pot fi distractive cum ar fi antrenamentul, exercitându-i câinele și dându-i toate confruntările necesare. Ei nu sunt totuși distractiv. Ridicând rahat de câine este probabil cel mai puțin distractiv lucru pe care îl vei face vreodată cu animalul tău, dar este ceva care trebuie făcut.

În funcție de locația dvs. atunci când câinele dvs. face fapta, uneori trebuie să atârne să stea pe acea sac de gunoi complet pentru un timp înainte de a ajunge la un recipient. Chiar dacă cumpărați pungi de deșeuri de câine groase, durabile, este încă gros de purtând punga completă în timp ce mergeți câinele.

Ai castigat

Wesley Benham a fost obosit să transporte pungi de poep în jur, așa că a decis să facă ceva despre asta. BY Benham este un bancher care lucrează cu profesioniști de fabricație toată ziua. El a decis să ia o imagine de la clienții săi și să sară în jocul de producție cu produsul său unic - Poo Butler.

Benham a proiectat de fapt produsul pentru el însuși, dar nu a făcut mult înainte să-și dea seama că și alți părinți de companie ar putea să-i placă și. El la lăsat pe unii prieteni să testeze Poo Butler și au făcut câteva schimbări minore. Produsul final este acum disponibil în magazinele de vânzare cu amănuntul selectat și prin intermediul site-ului companiei.

LEGATE DE: Top 5 cele mai bune pungi de câine

Poo Butler este, în esență, un atașament cu cârlig care este proiectat să se potrivească atât pe scări retractabile, cât și pe cele standard. Când ține o pungă de deșeuri, atașamentul se află pe lesa la jumătatea drumului între câinele de câine și câinele. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la mirosul deșeurilor sau pentru a păstra sacul complet în mână.

A trebuit să dețină complet Pungi de deșeuri nu a fost singurul motiv pentru care Benham a creat Butler Poo. De multe ori merge câinele său cu ajutorul copiilor săi mici, vârstele 6 și 7. Când copiii lui sunt cu el, el trebuie să folosească o mână pentru a ține câinele său, iar celălalt să-și țină mâna copilului. Poo Butler vă permite să păstrați o mână pe lesa și pe celălalt gratuit.

Unul dintre obiectivele lui Benham a fost să surprindă cât mai multe materiale la nivel local. El este situat în Bradenton, Florida și primește materia primă pentru a face cârligul de la o companie numită Divizia de plastic RIMER & RIMER În același oraș. O altă companie din Sarasota, Florida este responsabilă pentru ambalaj.

Benham spune că toate celelalte materiale au fost provenite din zona Tampa Bay. Poo Butler este marcaj și brevetul este în așteptare. Crearea și fabricarea produsului propriu nu este la fel de simplă cum pare. Benham trebuia să învețe despre marcranding, brevetar, codificare UPC și procesul de fabricație.

LEGATE DE: Cum câine Pooper Scoopers salvează planeta noastră

Ai castigat

El spune că a fost o mulțime de cercetări care au intrat procesul, Și cel mai mult efort consumator a fost proiectarea Butlerului Poo. Vânzările produsului au fost lansate în ianuarie, iar Benham are mari speranțe că va prinde cu părinții de companie. El spune că a primit un mare feedback până acum.

Deși, evident, vrea vânzări să crească rapid, Benham spune că concentrarea sa acum este strict cu magazinele de animale de companie. El nu este interesat de produsul său lovind rafturile cu amănuntul mare cu amănuntul cum ar fi Walmart sau țintă. El spune că cumpărătorii de animale de companie la magazinele de animale de companie sunt mai concentrate pe găsirea celor mai bune produse de calitate; ei nu caută doar confort.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Nu va trebui să transportați pungi de deșeuri de câini cu poo butler