12 Lucruri proprietarii de câini ar trebui să se uite în primăvară

Iarna este întotdeauna privită ca sezon cel mai problematic pentru câini și proprietari de câini. Cu toate acestea, la fel de cald și minunat ca primăvara, oferă câteva lucruri pentru proprietarii de câini să se uite și de ei. Iată o listă rapidă a celor 12 potențiale probleme pe care ar trebui să le țineți minte în timpul lunilor de primăvară dacă doriți ca câinele dvs. să aibă un timp liber, sănătos și plin de bucurie.

1. Alergenți

Alergiile sunt una dintre cele mai mari probleme și supărare pentru majoritatea oamenilor din primăvară. Ele nu sunt doar o problemă umană - câinii pot dezvolta foarte ușor alergiile și acest lucru poate reprezenta o problemă atât pentru plimbările dvs. zilnice, cât și pentru sănătatea câinelui în general.

Pentru a face față alergiilor unui câine, ar trebui să le spălați în mod regulat cu un șampon de îndepărtare a alergenului. Dacă credeți că poochia dvs. ar putea avea o reacție alergică, duceți-le la veterinar și obțineți câinele testată pentru a afla ce este cauza reacțiilor alergice.

Dacă există o problemă, VET va ști ce medicamente să prescrie. Nu ignorați simptome, deoarece ceea ce vedeți ca o reacție alergică minoră și inofensivă poate uneori să fie ceva mult mai semnificativ.

2. Ascundeți medrele alergice

Problemele noastre alergice proprii pot prezenta o problemă semnificativă și pentru câinii noștri. O mulțime de persoane cu alergii de primăvară tind să cumpere și să utilizeze medicamente anti-histamine. Și în timp ce acestea sunt eficiente pentru noi, unele branduri de anti-hisamine sunt foarte toxice pentru câini.

Dacă puiul devine o ținut de medicamente, ei vor experimenta ingestie, vărsături, letargie, incoordonare, wobbitic, hiper-entuziasm și tremor. Aceste probleme pot dura 4 până la 7 ore pentru a vă dezvolta, ceea ce vă oferă ceva timp, dar nu trebuie să amânați o vizită imediată la veterinar. Dacă câinele este lăsat netratat, pot intra în depresie respiratorie sau comă.

3. Feriți-vă de căpușe și purici

Primăvara este, de asemenea, sezonul pentru instanțe sporite de căpușe și purici. Nu uitați să vă verificați pooch-ul pentru acești paraziți după fiecare plimbare zilnică, drumeții, călătoria în parc. Când sunt prinși căpușe și purici sunt mult mai ușor să scape de.

Placii pot fi foarte deranjați atunci când se răspândesc și căpușe purtau și mai multe boli, ceea ce nu ar trebui niciodată ignorate.

4. Țânțari

Există paraziți care zboară, cum ar fi țânțarii care pot aduce unele probleme prin mușcăturile lor. Cel mai frecvent, aceștia transmit boală de vierme. Din fericire, există o remediere ușoară pentru acest lucru: trebuie să dați întotdeauna câinelui un medicament preventiv de inimă la începutul sezonului de primăvară.

5. Stash departe toate substanțele chimice de curățare

Primăvara este timpul pentru curățarea casei mari, dar multe produse de uz casnic și substanțele chimice de curățare pot fi periculoase pentru câini, așa că păstrați-le departe de atingerea puilor. În timpul treburilor de curățare a primăvară, proprietarii de câini riscă să uite o substanță chimică în aer liber, chiar câteva minute, ceea ce este suficient pentru ca orice câine să meargă să obțină un gust.

6. Ciocolata este încă periculoasă

Ciocolatele nu sunt mai periculoase în timpul primăverii decât cele din restul anului, dar Paștele și alte sărbători de primăvară înseamnă o mai mare ciocolată pe care o va fi în jur. Organizați acele vânătorii de ou de ciocolată pentru copii, dar nu uitați să vă păstrați câinii departe de această activitate specială.

7. Stafidele sunt un nu-nu

Ciocolata nu este singurul tratament periculos pentru câinele dvs. Cele mai multe dulciuri sunt problematice pentru canini, dar în special sărbătorile de Paști, strugurii, stafide, coacăze și sultanii se ridică ca o problemă, deoarece pot provoca insuficiență renală la câini. Stafidele tind să fie folosite pentru alimente cum ar fi chifle de cruce caldă, plăcinte de carne, pâine de fructe și alții care fac apel la câini.

8. Verificați plantele de grădină

Primăvara este un sezon frumos plin de flori și plante înflorite superb, dar o mulțime poate prezenta un pericol pentru câinele dvs. Ori de câte ori ieșiți cu câinele dvs., asigurați-vă că nu mănâncă nici o plantă.

Dacă aveți o îndrăgostire pentru plante, învățați pe cei care sunt periculoși sau vă puteți păstra câinele departe de toate plantele în general. Ca o notă laterală, echipamentul de grădinărit, cum ar fi îngrășămintele, pesticidele și alte substanțe chimice, ar trebui întotdeauna să fie ținute departe de câinele dvs.

9. Ivy otrăvire

Iederă este una dintre cele mai frecvente plante problematice pentru câini. Dacă animalul dvs. de companie a mâncat iedera, vă puteți aștepta simptome cum ar fi drooling, vărsături sau diaree. S-ar putea să vezi și sângele în vărsături sau fecale ale pooch-ului. Alte simptome pot include reacții cutanate, conjunctivită, mâncărime, erupții cutanate și multe altele.

10. Bluebells nu sunt în siguranță

Bluebells prezintă un alt pericol semnificativ pentru câini în lunile de primăvară, deoarece toate părțile lor sunt foarte otrăvitoare pentru canini. Mănâncă orice parte a unui albastru poate provoca vărsături, diaree, disconfort abdominal și aritmie.

11. Amintiți-vă să vă vaccinați câinele

Primăvara este cel mai bun moment pentru a vă asigura că vaccinarea dvs. pupurilor este actualizată. Câinele dvs. este pe cale să devină mult mai social și să interacționeze cu mulți alți câini în parc și străzi. Vaccinările se asigură că poochul dvs. nu se va îmbolnăvi de orice boli contagioase, precum și că nu va infecta nici o altă canină.

12. Microcip câinele dumneavoastră

Un alt pericol ignorat frecvent al sezonului de primăvară este riscul ca câinele dvs. să scape și / sau să se piardă. După câteva luni de iarnă, majoritatea câinilor pot deveni neliniștiți și pot avea o dorință de a alerga, vâna și explorarea, care poate fi o problemă.

Astfel încât microcipul dvs. Pooch pentru identificare și atașați o etichetă la gulerul lor care este imprimat cu adresa dvs. de domiciliu, numărul de telefon și orice alte informații importante de contact importante.

Citiți următorul: 15 Pericole de mers pe jos de câine și sfaturi de siguranță

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Cele 12 proprietarii de câini ar trebui să aibă grijă în primăvară

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 12 Lucruri proprietarii de câini ar trebui să se uite în primăvară