20 De sfaturi de siguranță a zilei de valentine pentru proprietarii de animale de companie [infographic]

Ziua Îndrăgostiților este o mulțime de distracție, Dar poate fi altceva decât distractiv pentru animalele de companie. Controlul otrăvurilor pe animale și veterinarii de urgență văd o urgență uriașă în urgențele de sănătate pentru animalele de companie în săptămâna care duce la Ziua Îndrăgostiților, deoarece mulți oameni nu își dau seama că o mulțime de tratate și cadouri de vacanță pe care oamenii le dau reciproc pentru Ziua Îndrăgostiților pot fi dăunătoare pentru animalele de Valentine.

Asta nu înseamnă că nu poți da bomboane, bunuri de casă și alte cadouri distractive pentru Ziua Îndrăgostiților. Înseamnă doar că trebuie să fii puțin mai precaut cu privire la ceea ce aduceți în casă cu animale de companie și păstrați alimente toxice și alte articole departe de câinii și pisicile dvs. în Ziua Îndrăgostiților.

De asemenea, vedeți: 9 moduri de a petrece Ziua Îndrăgostiților cu PET [Infographic]

Iată câteva sfaturi pentru a avea o Ziua Îndrăgostiților pentru animale de companie și în siguranță.

Valentines Siguranța animalelor de companie

Ca și acest infografic? Imprastie vestea! Distribuiți-l pe site-ul dvs .:

Vă rugăm să includeți atribuirea cu acest grafic.

20

20 Sfaturi de siguranță Zile de Valentine pentru proprietarii de animale de companie

1. Asigurați-vă că florile sunt în siguranță

Buchetele de flori sunt cel mai popular cadou pe care oamenii le dau reciproc în Ziua Îndrăgostiților. Dar obținerea de flori livrate la domiciliu înseamnă că animalul dvs. de companie ar putea intra în acele flori pentru că chiar obțineți buchetul.

Și având flori proaspete în vase din jurul casei este o mare ispită pentru animale de companie. Asigurați-vă că buchetele de flori au doar flori și plante care nu sunt toxice pentru animalele de companie. ASCPCA are o mare listă de flori și plante sigure de companie.

Evitați orice buchete care au crini în ele deoarece crini sunt toxici față de pisici și pot fi și periculoase pentru câini. Când trimiteți un buchet unui iubit, care are animale, asigurați-vă că specificați florarului că nu vor fi incluse nicio crini în aranjament.

2. Păstrați ciocolata la îndemâna

Este periculos să dai ciocolată câinelui tău. Ciocolata este Foarte toxic, Deci, asigurați-vă că păstrați toată ciocolata, chiar și micile ciocolată tratează, la îndemâna câinelui tău. Acest lucru nu poate fi suficient de stresat.

Blocați ciocolata și dacă vi se administrează cadouri de ciocolată asigurați-vă că sunt îndepărtați unde câinele dvs. nu le poate obține. Nu le lăsați pe o masă sau puneți-le pe un raft. Puneți-le în frigider sau într-un alt loc în care câinele dvs. absolut nu le poate obține.

3. Evitați să oferiți și câinilor produse de copt

Produsele de panificație pot avea adesea ciocolată în ele, cum ar fi cookie-urile cu chip de ciocolată. Unele nuci și alte ingrediente în produsele de coacere sunt, de asemenea, toxice pentru câini. Dacă coaceți tratamente pentru a da prietenilor și familiei asigurați-vă că le puneți într-un loc în care câinele dvs. nu le poate obține. Și dacă vi se acordă tratate de casă și nu sunteți sigur ce este în ele nu le împărtășiți cu câinele dvs.

Când coaceți, asigurați-vă că nu lăsați untul pe tejghea pentru a se înmuia. Untul este foarte atractiv pentru mulți câini și poate provoca o mulțime de tulburări digestive și diaree. Întrebați orice brutar de acasă care a avut vreodată un câine cu un băț de unt, ceea ce rezultatul final a fost și veți ști de ce nu ar trebui să vă dați niciodată untul de câine.

4. Nu oferi câinelui valentine tratează

Ar trebui să meargă fără să spună, dar, în cazul în care trebuie să fie repetată, nu dați niciodată câinelui valentine, deoarece multe dintre ele vor conține ciocolată. Chiar dacă este doar o mică ciocolată, care poate fi periculoasă. Chiar dacă câinele dvs. arată adorabil cu acea cutie de ciocolată în formă de inimă și doriți să obțineți fotografia perfectă pentru a posta pe social media.

5. Fii atent cu cocktail-urile

Planificarea unei petreceri de Ziua Îndrăgostiților cu niște cocktailuri de semnătură? Asigurați-vă că păstrați lichidul acoperit și blocat sau pe un raft ridicat în care câinele nu poate ajunge la el, pentru că este toxic pentru câini. Și când tu și prietenii tăi sărbătorește, urmărind filme sau mănâncă cina supraveghează că oamenii nu părăsesc jumătate de alcool în jurul casei. Câinii vor intra în ei și le vor bea și pot deveni foarte bolnavi ca rezultat.

6. Evitați xylitol

Ciocolata nu este singura substanță alimentară toxică pe care câinii îl ingeră în timpul Zilei de Valentine. Bomboanele fără zahăr și produsele de coacere sunt adesea făcute cu xilitol - un îndulcitor artificial. Xylitolul este toxic pentru câini și poate provoca insuficiență hepatică și moarte. Este letal. Așa că nu credeți că, pentru că un tratament nu are ciocolată că este în siguranță să-ți dai câinele. Citiți eticheta și asigurați-vă că nu are xilitol.

7. Ai grijă de spini

Trandafirii sunt frumoși, dar spinii pot străpunge labele și se blochează. Puneți trandafiri într-o vază și păstrați-i departe de câini. Îndepărtați cu atenție flori și aruncați tăieturile departe în afară într-un coș de gunoi, astfel încât câinele dvs. să nu ajungă cu un ghimpe în laba.

8. Fii atent cu lumanari

Lumanările sunt romantice, dar sunt periculoase în jurul animalelor de companie. Dacă doriți să utilizați lumanari pentru a crea o dispoziție romantică, încercați lumânări fără flacără pentru a vă asigura că animalul dvs. de companie nu este ars sau bate peste lumânări și începe un incendiu.

9. Înfășurați ambalajele

Panglici pot fi morți dacă câinele dvs. le mănâncă. Astfel încât să poată împacheta hârtie și bandă. Când împachetați cadouri, împachetați-le rapid și păstrați toate ambalajele într-un recipient pe care câinele dvs. nu îl poate intra. Dacă sunteți desplecționată de cadouri aruncați panglica și ambalajele într-un coș de gunoi cu un capac închis sau puneți-le imediat într-o pungă de gunoi și aruncați-le departe.

10. Nu dați animalelor vii ca daruri

Puii, iepurii și alte animale sunt nu înseamnă a fi daruri. Nici puii sau pisoi. Nu dați animalelor vii pentru Ziua Îndrăgostiților ca fiind prezente celor dragi.

11. Pregătiți-vă kitul de prim ajutor pentru animalele de companie

Când a fost ultima dată când ați actualizat kitul dvs. de prim ajutor de companie? Acum este momentul perfect pentru a vă asigura că kitul este complet în cazul în care există o urgență de Ziua Îndrăgostiților care implică animalul dvs. de companie.

12. Păstrați numărul controlului otrăvitorului aproape de

Deoarece există atât de multe lucruri potențial toxice care sunt date ca daruri sau folosite în timpul celebrării Zilei de Valentine, asigurați-vă că aveți numărul pentru controlul otrăvitorului animalelor programate în telefon și înregistrați pe peretele lângă telefonul dvs. de acasă.

Controlul otrăvitorului PET - (888) 426-4435.

13. Aveți grijă de ameliorator de durere

Când aveți de-a face cu o mahmureala sau de suferind de la supra-indulgarea zilei după Ziua Îndrăgostiților, asigurați-vă că ameliorarea durerii și alte medicamente nu mai sunt la îndemâna animalelor de companie.

14. Cumpărați valentine în siguranță pentru animale de companie

Dacă doriți să oferiți animalului dvs. un valentine tratați cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă faceți propria dvs. pentru a vă asigura că nu sunt toxici. Dar dacă doriți cu adevărat să cumpărați un tratament drăguț într-o casetă tematică de vacanță, verificați lista de ingrediente foarte atent. Dacă puteți căuta un tratament care este etichetat în siguranță. Dacă aveți îndoieli cu privire la ingrediente, nu-l dați animalului dvs. de companie.

15. Sări peste baloane

Baloanele sunt puternice când apar și pot afecta urechile sensibile la câini. Și baloanele popped pot fi consumate de câini și pot provoca unele probleme grave de urmărire digestivă. Sari peste baloane pe cadouri sau ca parte a decoratiunilor partidului.

16. Puneți animalele umplute în sus

Animalele umplute sunt foarte atractive pentru câini, dar ele nu sunt adesea făcute pentru a rezista la jocul unui câine cu ei. Umplerea poate fi toxică și poate provoca probleme de sănătate dacă un câine se rupe deschid jucăria și mănâncă umplutura. Deci, dacă vi se oferă animale umplute, le puneți în sus pe un raft în care câinele nu va putea să-i aducă. Nu le lăsați pe canapea sau pe pat.

17. Nu utilizați difuzoare

Difuzoarele sunt o modalitate populară de a face mirosul casei dvs. bine, dar multe dintre uleiurile esențiale care sunt folosite în difuzoare sunt foarte toxice pentru câini. Dacă doriți să creați o atmosferă romantică și faceți ca casa să miroasă o tămâie excelentă sau un spray de cameră în loc să utilizați un difuzor cu uleiuri esențiale.

18. Câine dovadă casa

Dacă aveți o petrecere de Ziua Îndrăgostiților sau faceți o cină specială pentru un iubit, asigurați-vă că casa este protejată de câini. Puneți toate consumabilele de gătit și ingredientele, nu le lăsați afară. Asigurați-vă că plantele potențial toxice, florile și alimentele sunt depozitate în siguranță de la câinele dvs. Curățați imediat după masă, astfel încât câinele dvs. să nu aibă șansa de a intra în rămași.

19. Sări peste punga de doggie

Dacă ieșiți pentru o cină specială de Valentine, ați putea crede că este un gest frumos pentru a aduce câinele dvs. o parte din friptura dvs. sau cina de fantezie. Nu. Nu știți ce ingrediente și mirodenii au fost folosite în orice sos sau alte părți ale cina și nu ar trebui să faceți o șansă să vă dați alimente pe care nu le cunoașteți câinele dvs. Dacă doriți să aduceți câinele dvs., tratați comanda o friptură simplă fără sos și nici o latnă sau un hamburger simplu și aduceți-o la câinele dvs.

20. Știți unde este cel mai apropiat veterinar de urgență

Chiar dacă ați putea face totul, câinele dvs. ar putea ajunge să se îmbolnăvească. Este o idee inteligentă de a ști unde este cel mai apropiat veterinar de urgență și programați numele și adresa instalației în telefonul dvs. în cazul în care aveți o urgență pentru sănătatea câinilor în Ziua Îndrăgostiților.

Citiți următorul: 9 sfaturi de siguranță pentru câinii de mers pe jos în timpul iernii

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 20 De sfaturi de siguranță a zilei de valentine pentru proprietarii de animale de companie [infographic]