Grădinărit cu câini: 9 sfaturi pentru a păstra animalele de companie în siguranță

Timpul tău Zen printre Plante poate fi îmbunătățită prin prezența unui câine. Mai important, grădinăritul și câinii pot fi la fel de bune ca untul de arahide și jeleu, dar trebuie să luați anumite măsuri de precauție pentru a obține această armonie și păstrați câinii în siguranță.

Grădinile au o varietate de pericole potențiale pentru animale, astfel încât grădina dvs. din curtea din spate trebuie să fie protejată de câine înainte de a permite puii să stea acolo. Iată câteva sfaturi utile pentru a ajuta fiecare grădinar și proprietar de câine acolo.

Evitați plantele spinoase

1. Evitați plantele spinoase

Chiar dacă o plantă nu este toxică pentru câini, poate să vă rănească în continuare pooch-ul dacă au spini sau spini. Ele pot provoca tăieturi, abraziuni, leziuni oculare, pentru a numi doar câteva pericole, multe dintre acestea pot duce mai târziu la infecții și mai multe complicații grave. Fie puneți garduri în jurul lor, fie evitați complet plantele de spinoase din grădina dvs., cum ar fi Yucca, Cacts sau Blackberries sau altfel le țineți din greutatea câinelui dvs.

2. Au garduri adecvate

Indiferent dacă aveți un gard sau un zid, trebuie să fie de cel puțin șase metri înălțime dacă doriți să lăsați câinele dvs. să alerge și să se joace în grădina dvs. liber. Acest lucru va fi suficient pentru a împiedica fiditul dvs. să sări peste el și pentru a intra în necazuri. De asemenea, trebuie să fie suficient de dens, astfel încât câinele dvs. nu poate trece prin nici.

Alegeți materiale de construcție sigure, cum ar fi vinil, fier, lemn, lanț, cărămidă, zidărie sau beton. Cu toate acestea, rețineți că câțiva câini sunt minunați Artiști de evacuare și poate urca legătura lanțului sau alt tip de gard care are găuri sau lacune.

Dacă alegeți gard din lemn, asigurați-vă că cherestea nu a fost tratată cu arsenat de cupru cromat (CCA) de atunci că substanța chimică este toxică pentru animale (sursă). Asigurați-vă că câinele dvs. nu se poate sapă sub gard prea. Îngropați firul de pui chiar sub suprafață, dacă este necesar, pentru a vă menține câinele înăuntru. Unii proprietari de animale de companie aleg Garduri invizibile, dar alții sunt împotriva lor.

Evitați plantele toxice

3. Evitați plantele toxice

Unele plante de grădină comune pe care doriți să le creșteți sunt toxice pentru câini. Ar trebui să evitați să plantați aceste lucruri în primul loc, fie să construiți garduri în jurul lor, astfel încât pooch-ul dvs. nu poate ajunge la ei.

Unele dintre Plante cele mai murdare care provoacă cele mai multe otrăviri pentru câini includ:

  • Castor Bean
  • Rozari Mazar
  • Caladium
  • Larkspur
  • Yew
  • Azaleas
  • Palmier sago
  • Foxglove
  • Lacust negru
  • Oleandru

Nu presupuneți că o plantă nu este toxică pentru câini dacă este non-toxică pentru oameni. Puteți verifica dacă o plantă este toxică pentru câini sau nu Pe această listă făcut de ASPCA. Amintiți-vă că consumul de plante (non-toxice) ar putea provoca vărsături și alte probleme gastrointestinale pentru câini, deși nu le pune viața în pericol.

4. Feriți-vă de îngrășăminte și pesticide

Îngrășămintele și pesticidele pot fi extrem de dăunătoare la câini și dacă intenționați să le utilizați pentru grădina dvs. de acasă, urmați instrucțiunile pe care le găsiți îndeaproape pe etichetă și acordați atenție perioadei de așteptare care trebuie să treacă înainte ca câinele să se poată apropia de plantele fertilizate. În general, este mai bine să utilizați soluții netoxice sau organice ori de câte ori puteți.

5. Furnizați un adăpost pentru poochia dvs

Furnizați un adăpost pentru poochia dvs

Unele animale de companie se bucură de cheltuieli de mult timp (dacă nu mai mult) ca și în grădini. Pooch are nevoie de adăpost dacă vrei să-l lași în grădina ta de el însuși. Care îl va proteja de ploaie, căldură și alte elemente. Puteți instala un Casă de câine în aer liber (poate chiar să iau DIY Abordare) sau altfel asigurați-vă că FIDO are o zonă umbroasă, acoperită pe care o poate accesa cu ușurință, ca un foișor sau un arbor.

6. Depozitați unelte și substanțe chimice

Toate substanțele chimice, în plus față de îngrășămintele și pesticidele menționate mai sus, ar trebui să fie depozitate în condiții de siguranță, împreună cu orice unelte de grădinărit care vă pot dăuna pooch-ului, cum ar fi greblele sau axele. Păstrați aceste elemente în garaj sau vărsate sau chiar în subsol, dacă este necesar. Câinii sunt animale curioase și sunt obligate să se simtă în dificultate dacă riscul nu este minimizat.

7. Protejați-vă câinele de la soare

În plus față de furnizarea de adăpost sau nuanță, este important să luați alte măsuri pentru a vă proteja canina de la expunerea la soare, deoarece poate duce la arsuri de soare sau încălțămintea. În special vulnerabili sunt zone non-pigmentate (alb) ale pielii câinelui tău. Puteți cumpăra produse de protecție solară pentru câini; Căutați-le la magazinul local de animale de companie sau la veterinarul dvs. Dacă câinele dvs. devine ars, duceți-l imediat la veterinar.

Asigurați-vă că câinele dvs. este întotdeauna hidratat corespunzător. Să-i ofere cu apă potabilă proaspătă atunci când este în grădină și să aibă grijă de semnele unei mașini de căldură, cum ar fi gâfâind puternic și excesiv. Puteți instala chiar ieftin Sistemul de eliminare și a stabilit-o pe automatizare. Dacă bănuiți că câinele dvs. a suferit o mașină de căldură, umeziți picioarele și urechile pentru a începe procesul de răcire și apoi duceți-l la veterinar imediat.

Feriți-vă de insecte

8. Feriți-vă de insecte

Ele pot fi la fel de enervante pentru câini, așa cum ne pot fi. Acordați atenție la loviturile de albine și mușcăturile de spider. Simptomele de albine la câini includ tremur, vărsături, diaree, șuierătoare și colaps. Dacă fido-ul dvs. este mușcat de o albină, scoateți stingerul, deoarece va continua să elibereze veninul până când veți face. Puteți utiliza un card de credit pentru a răsturna zona Bitten. Puneți niște gheață pe zonă și utilizați crema de benadryl sau loțiune de calamină. Intrați legătura cu veterinarul dvs. imediat dacă câinele dvs. prezintă aceste simptome, mai ales dacă aceasta este prima lui albină.

Dacă credeți că câinele dvs. a fost mușcat de un păianjen, căutați blistere vizibile. Ele sunt adesea prezente, deși nu întotdeauna. Câinele dvs. ar putea reacționa la venin în două ore sau mai mult. Luați-l la veterinar imediat dacă observați gâfâind, dureri abdominale, drooling, crampe și paralizie, care sunt simptome de mușcătură de văduve neagră. Brown Bite Recuperat va provoca vărsături, durere și convulsii. Trebuie să reacționați rapid sau cu mușcături de păianjen, deoarece acestea pot duce chiar la moarte.

9. Alte pericole de grădină

Luați măsuri de precauție pentru a preveni alte potențiale pericole care pot dăuna câinelui dvs. în grădină, cum ar fi unghiile proeminente, firele expuse sau marginile ascuțite pe garduri sau mobilierul dvs. Evitați să aveți apă lungă în grădină, cum ar fi iazurile sau băile de păsări. Acestea pot produce alge periculoase și pot provoca infecții cum ar fi leptospiroza printre altele intoxicarea apei Riscuri.

Dacă există riscul acestuia, asigurați-vă că verminul sau șerpii sunt ținute din grădina dvs. prin îndepărtarea resturilor și curățați frunzele de atunci care le oferă un loc unde să se ascundă. Dacă țineți coșul de gunoi în grădina dvs., păstrați-l în cutii care au capace strâns sau, dacă puteți, păstrați gunoiul în vărsarea sau garajul dvs., dinotul câinelui dvs. Câinele dvs. poate avea o mulțime de distracție în grădina dvs. și este posibil să aveți o grădină frumoasă și să vă jucați pooch-ul în ea dacă urmați aceste sfaturi simple de siguranță.

Citiți următorul: 26 câini adorabili care au eșuat greu la grădinărit

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Grădinărit cu câini și 9 sfaturi pentru a vă menține animalul în siguranță

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Grădinărit cu câini: 9 sfaturi pentru a păstra animalele de companie în siguranță